Jump to content

vasilisss

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About vasilisss

  • Birthday 08/27/1972

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Δωδεκανήσου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,396 profile views

vasilisss's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Λοιπον παιδια εγω εχω αυτον τον ηχο εδω και 15.000 χλμ περιπου, τον καταλαβαινεις ακομα και με χειροφρενο απλα πρεπει να πατας ταυτοχρονα τον συμπλεκτη χωρις ταχυτητα και πατας αποτομα το πενταλ του γκαζιου.Τωρα εχω 30.000 χλμ και περα απο αυτον το θορυβο μου κανει και εναν αλλο συνεχομενο απο τις 2.000 στροφες μεχρι κοφτες, 99% ειναι ρουλεμαν απο την μερια που ειναι και ο ιμαντας και φυσικα και η αντλια νερου+κομπρεσορα. Αυτο εξακριβωθηκε στον μηχανικο μου που ασχολειτε με VW και στην αντιπροσωποια οπου ακομα εχω εγγυηση για κανα χρονο, αλλα λογο διακοπων μου ειπαν να ξαναπαω σε καμια βδομαδα γιατι χρειαζεται ανταλακτικα να μην το αφησω μεσα για μερες. Μεσα σε λιγες μερες ομως ο θορυβος δυναμωσε και αλλο και απο το ρελαντι και το αφησα. Δεν ξερω αν εχει να κανει με τον ηχο τις σκουριασμενης κουνιας αλλα οταν το φτιαξω θα σας ενημερωσω.
  2. Οχι συνονοματε! δεν εχω παρατηρηση διαφορα στην αποδοση αλλα μου την σπαει αυτος ο θορυβος.
  3. Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα(σκουριασμενη κουνια) σε GT(170) και περιμενω να βρεθει η λυση για να παω αντιπροσωπεια. Ευτηχως που υπαρχει και το club να ενημερωνομαστε!
  4. Κοστισε 70 ευρω+βαψιμο, μεσα στα 70,ειναι 20 ευρω το πλαισιο 2din που δινουν για την εφαρμογη,πανω σε αυτο χτιστηκε.Υπολογισε δηλαδη 50 ευρω η εργασια.
  5. Ειναι χειροπειητο μου το εφτιαξαν στο μαγαζι που εβαλα τον ηχο εδω στη ροδο αν ενδιαφερεσαι πες μου να σου γραψω ονομα και τηλ. Παντος οσοι μπενουν στο αμαξι εντυπωσιαζονται θετικα και νομιζουν οτι ειναι εργοστασιακο.Στις φωτο δεν φενεται καλα γιατι ειναι απο κινητο.
  6. Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια .Πριν ένα μήνα που αποφάσισα να βάλω οθόνη ψάχνοντας στο internet σε διάφορα μαγαζιά που διαφήμιζαν έτοιμα project για GOLF V απογοητεύτηκα με τα πλαίσια που βάζουν και άλλαξα γνώμη.Μετά όμως από συζήτηση με τον υπεύθυνο του καταστήματος που έβαλα την οθόνη με διαβεβαίωσε ότι με χειροποίητη κατασκευή θα είχε εργοστασιακό αποτέλεσμα και έτσι έκανα. Όσο για το ότι πουλάνε το ίδιο έτοιμο δεν το γνώριζα και αν έχεις κάποιο link ή photo σε παρακαλώ postare το.
  7. Γεια σου φίλε, εγώ πιο πολύ το έβαλα για να δείξω το κάλυμμα που καλύπτει το κενό ανάμεσα στην πηγή και το ταμπλώ γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πλαστικά πλαίσια που διαφημίζουν όλοι.Η κατασκεύη είναι εύκολη απλά θέλει μεράκι,δεν έχω δει να πουλάνε έτοιμο κάτι ανάλογο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.