Jump to content

PERIS 1964

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About PERIS 1964

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ηπείρου - Ιωαννιτών
  • Νομός
    Ιωαννίνων

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

PERIS 1964's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αλλάζεις πρώτα αμορτισέρ και topmount με sachs . Τα topmount είναι στο πάνω μέρος του αμορτισέρ ενώ τα silent blocks κάτω στις αρθρώσεις του ψαλιδιού . Εκεί που θα βάλλεις τα αμορτισέρ θα σου ελέγξουν και τα silent blocks αν θέλουν αλλαγή. Ελατήρια αφήνεις τα ίδια.
  2. Το θερμοστάτη τον άλλαξες; Αν όχι έχεις αυξημένες φθορές και κατανάλωση και κακή θέρμανση το χειμώνα.
  3. Αν πρέπει να αναβαθμέσεις τα φρένα σου τότε πρέπει να ασχοληθείς με τα μπροστά. Σ' αυτό που ρωτάς το gti πρέπει να έχει πίσω δίσκους 282 χιλ. αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα σημεία που βιδώνουν οι δαγκάνες στο δικό σου είναι ίδια με του gti γιατί διαφορετικά δεν θα μπαίνουν. Αν οι δαγκάνες είναι για δίσκο 282 χλστ. δεν μπορείς να βάλλεις δίσκο 286χλστ. Επίσης πρέπει να δεις αν τα χωράει και η ζάντα σου.
  4. Καλημέρα. Δεν ξέρω αν στο μεταξύ έλυσες το πρόβλημα, αλλά μπορείς και μόνος σου με μια πλαστική ατσαλίνα να καθαρίσεις τις υδρορροές. Ανοίγεις την ηλιοροφή τέρμα πίσω και πατώντας σε ένα σκαμνί για να μπορείς να δεις τα λούκια θα εντοπίσεις δύο μικρές οπές αριστερά και δεξια στο μπροστινό της μέρος. Ρίχνεις λίγο νερό στο πλαστικό λούκι της ηλιοροφής για να δεις αν το παροχετεύει μέσω αυτών των οπών.Αν όχι έχουν βουλώσει και πρέπει με την ατσαλίνα προσεκτικά να προσπαθήσεις να τις ξεβουλώσεις.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Επανέρχομαι σχετικά με το θέμα. Τελικά το πρόβλημα ήταν η βαλβίδα PCV. Παρουσίασε και αστάθεια στο ρελαντί, οπότε αλλάχτηκε με καινούρια. Προφανώς από κει έπαιρνε και υδρατμούς από το περιβάλλον και τους έβγαζε στο καπάκι πλήρωσης λαδιού με τη μορφή αφρού. Φέτος το Χειμώνα δεν παρουσίασε αφρούς.
  6. Παιδιά καλησπέρα. Κόλαγε το πεντάλ του συμπλέκτη σε golf 5 gti κατά την επαναφορά και πήγα στην αντιπροσωπεία για επισκευή. Αρχικά αλλάξαν την αντλία πίσω από το πεντάλ αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε και μου λένε ότι οφείλεται στην εσωτερική αντλία που είναι στο σαζμάν. Για να αλλχτεί πρέπει να κατεβει το σαζμάν οπότε προτείνουν να αλλαχτεί και δίσκος πλατώ. Μου δώσαν προσφορά που είναι : 1) εργασία 360 ευρώ 2) δισκος πλατώ ρουλεμάν 410 ευρώ 3) βίδες μπουλώνια γρασσο 130 ευρώ Δηλαδή συνολικά 1000 ευρώ Επειδή h τιμή μου φαίνεται εξωφρενική παρακαλώ για τη εμπειρία σας όσοι έχετε αλλάξει set συμπλέκτη σε golf 5 gti. Επίσης όποιος γνωρίζει κωδικούς ανταλλακτικών παρακαλώ να τους γράψει για να αγοράσω τουλάχιστον τα ανταλλακτικά από το ελεύθερο εμπόριο Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.