Jump to content

IanBlack

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IanBlack

  1. Αντε καλορίζικα κι απο ΄μένα (αν και σου τα είπα απο msn)!!!
  2. IanBlack

    Personal

    Various
  3. IanBlack

    Avatar.jpg

    © © Hellenic VWClub - Members

  4. Ωραία! Τέλος καλό, όλα καλά!
  5. Ναύπλιο

    © © Hellenic VWClub - Members

  6. Ναύπλιο

    © © Hellenic VWClub - Members

  7. IanBlack

    Ναύπλιο

    ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΤΡΟ, αλλά με τόσο σκέρτσο... Γιατί είναι τόσο κόκκινος???????????
  8. Προτιμώ το Polo GTI Cup Edition απ' το Golf GT ! Αλλά περισσότερο απ'τα 2 μ'αρέσει το Golf GTΙ !!!
  9. Καλός ενισχυτής για τέτοιου είδους ηχεία νομίζω πως είναι ο Audison SRX 2 (2*65W @ 4Ω). Εκτός από Peerless (D6 κατά τη γνώμη μου γιατί είναι η καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης) στην ίδια περίπου κατηγορία είναι τα MBquart DSE 216 καθώς και τα Focal Polyglass V1 (τα οποία είναι καλύτερα όλων αλλά πιο πάνω στην τιμή). Όσο για τις τιμές... εξαρτάτε πόσο θα ψάξεις.
  10. Εγώ δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση με την οικογένεια. Για φαντάσου να μην είναι και στο σπίτι τους αλλά σε κάποια επίσκεψη που πήγαν!!!!
  11. Κοιτάς να δεις αν το συρμά/έλασμα που έχουν στην πάνω πλευρά είναι ολόκληρο και γεφυρώνει τους 2 ακροδέκτες ή οχι.
  12. Πόσο σου κόστισαν τα 3δρομα?
  13. IanBlack

    MyNewSignature

    MyNewSignature

    © © Hellenic VWClub - Members

  14. Ποιός έχει αλάξει τα μπροστά διαιρούμενα ηχεία σε polάκι 9Ν? Ψάχνω αυτό τον καιρό να αλάξω τα μαμά ηχεία και δεν ξέρω τι να βάλω (γύρω στα 150 Εuro). Εμπειρίες, γνώμες?!?
  15. Κι εγώ σαν μοναδική λύση έχω καταλήξει στο να κλείνω τον κλιματισμο όταν χρειάζομαι όλη τη δύναμη του κινητήρα. Όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω αν δουλεύει το κομπρεσέρ του κλιματισμού, άσχετα απ' την ένταση του εέρα που μας έρχεται, το αυτοκίνητο θα "κόβει".
  16. Συμφωνώ απόλυτα για το αυτοκόλητο!!!
  17. Σε αυτοκόλητο (έστω και αλουμινένιο) ξέρω που θα βρώ. Tο θέμα είναι αν υπάρχει κανονική τέτοια τάπα για το polo!?!?
  18. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ μια τέτοια "τάπα" για polo 9N ή κάποια παρόμοια? Έχει δει κανένας να πουλάνε και αν ναι πόσο είναι περίπου το κόστος? p.s. (προς τους Mods) Αν οι mods πιστεύουν οτι το post πρέπει να μετακινήθεί σε άλλη κατηγορία, ας το κάνουν. Ευχαριστώ.
  19. Μάλλον είναι για να κλείνει τη σειρήνα του συναγερμού. Δες αν η σειρήνα σου έχει μια πλαστική τάπα και άνοιξέ την για να δεις αν ταιριάζει το κλειδί.
  20. Έστι....άφθονη γνώση στο forum μας!
  21. Πόσο σου πήγε μαζί με τοποθέτηση?
  22. Δλδ για να καταλάβω, αρκεί ενα κλειστό κουτί χωρίς μόνωση ή απλά τοποθετείς το sub όπως και ένα κανονικό ηχείο? Παρεπιπτόντως, έχει δει κανένας κάποιο tutorial για την κατασκευή κλειστής κούτας για sub ή ακόμα καλύτερα το έχει κάνει κανένας σαν project για polo 9N για να μου δώσει συμβουλές? p.s. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας!
  23. Δεν αντιλέγω αλλά υπάρχει το πρόβλημα χρόνου. Ευτυχώς (ή μάλλον δυστυχώς) πιάνουν τα χέρια μου και γνωρίζω πως είναι "πεταμένα λεφτά" αλλά, ο χρονος ούτε πουλιεται και ουτε αγοραζεται...
  24. Ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες "Stoilas" αλλά είχα στο μυαλό μου κάτι πιο compact. Βέβαια το ακόλουθο link " http://www.polo9n.info/gallery/178_3_IMG_1324.JPG " είναι αρκετά όμορφο αν μπεί μόνο ένα 10'' ή 12'' και με λίγο καλύτερη κατασκευή. Τα κενά μου φαίνονται άσχημα και η ιδέα του να έχει φώς εκεί δεν με ικανοποιεί αλλά δεν θα έλεγα πως δεν βολεύει με βάση τις προδιαγραφές που θέλω! Ξέρει κανένας που μπορούν να μου φτιάξουν κατι τέτοιο και πόσο περίπου θα είναι το κόστος (χωρίς το sub φυσικά)?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.