Jump to content

louz

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by louz

  1. Να σου πω την αληθεια δεν πρεπει και να εχεις αδικο (αν σκεφτεις πως δεν ξερουν τι ζητανε γενικως) αλλα θελω να το ψαξω και θελω να ακουσω τις φωνες. Ακομα και για καφεδακι να μιλησουν μια χαρα Θα ειναι
  2. Σκεφτομουν για τον Blaupunkt τον IVTV-03. Για το κοστος μου ειπαν 280 Ευρώ. Και μπορει να παρει και DVD player. Αν εχεις καποιο μαγαζι που ξερεις και μπορεις να προτεινεις στειλε μου ΠΜ.
  3. Το λιγοτερο που μπορεις να πεις για τη διαφορα τιμης ειναι το υπερβολικη. Μηπως εχεις καμια λυση να προτεινεις?
  4. Helloooo Εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας. Οσο βλεπω αυτη τη θεση στο τιμονι για τα χειριστιρια τρελλαινομαι. Ειναι σαν να μου φωναζει βαλε χειριστιριαααααααα, βαλε χειριστιριαααααααα. Δεν αντεχω αλλο αυτες τις φωνες θελω χειριστιρια στο τιμονι μουυυυ Υπαρχει κανεις που να εχει βαλει ή να εχει μαΘει αν μπαινουν και ποσο δυσκολα τα χειριστιρια στο τιμονι του Golf V? Αν βρω το τιμονι απο το δικτυο με τα χειριστιρια θα μπορει και να ειναι λειτουργικο? Ξερει κανεις τι χρειαζεται? Το κακο ειναι οτι καμια αντιπροσωπια δεν μπορει ή δεν ξερει να μου πει αν γινεται. Για να μην πω που οι περισσοτεροι δεν εχουν την διαθεση να το ψαξουν και λενε αμεσως οτι δεν γινεται. Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να εχουμε ενα topic για αυτο το θεμα.
  5. Καλημερα στα παιδια ΧΘες εβαλα το Cruise Cotrol στο golf μου και απλα ειναι γαματο. το συνιστω ανεπιφυλακτα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μιχαλη για τις συμβουλες του και ενα ζητω στον Θαναση που ειναι τοσο καλος μαστορας
  6. Ευχαριστω Στεφανε. Ηταν κατι το οποιο ειχα κανει. Υπαρχουν αρκετα προιοντα και το ξερω απλα ρωτω μηπωσ κανεις εχει κανει κατι αντιστοιχο και ξερει να μου περισσοτερα οπως συνολικο κοστος, αν μπορουμε να προσπελασουμε το προβλημα που σταματα η εικονα μολις αρχισεις το ταξιδι χωρις τη χρηση καποιου ανταπτωρα (ο οποιος κοστιζει οσο το TV tuner και το DVD μαζι), που μπορουν να τοποθετηθουν χωρις να κλεβουν σημαντικο χωρο. Βασικα μια ερωτηση που εκανα σε καποιο μαγαζι μου εβγαλε ενα κοστος μαζι με την εγκατασταση και ολα οσα χρειαζονται γυρω στα 1400 ευρω και μου φανηκαν υπερβολικα. Ξερει κανεις αν το εργοστασιακο TV tuner αξιζει περισσοτερο απο καποιο του εμποριου? Ομως και παλι ευχαριστω.
  7. Καλημερα συναδερφοι Θα ηΘελα να βαλω TV tuner στο GOLF μου. Εχω το εργοστασιακο το MFD2. Μηπως υπαρχει καποιος που να εχει βαλει και να μπορεσει να δωσει καμια συμβουλη.
  8. Θα μπορουσες μα μου πεις ποιο ειναι αυτο το part? Εχω τον εργοστασιακο τεμπελη αλλα δεν ειναι ο ειδικος για το changer και σκεφτομαι να βαλω και εγω ειτε Ipod ειτε DVD player (ξερεις αν μπορει να μπει στη θεση του changer ενα DVD player?) οποτε μαλλον χρειαζομαι αυτο το κομματι. Εχεις να ανεβασεις και καμια φωτο?
  9. Οπως το πηρα απο ebay ειχε και το καλωδιο μαζι. Οποτε δεν μου το παρειγγειλαν
  10. Καλημερα παιδια Μηπως καποιος εχει το manual για το MFD2? Εψαξα να το βρω αλλα τζιφος πουθενα
  11. Να το εγκαταστησω μπορω και εγω εχω και τις οδηγιες. Το προβλημα ηταν οτι ηθελα και την κεραια και την εγκατασταση της οποτε απευθυνθηκα στην αντιπροσωπια. Τα 100 ευρω ειναι για την εγκατασταση της κεραιας και του MFD2 και οχι για το μηχανιμα μονο. και απο οτι ξερω για την κεραια θα πρεπει να κανουν αρκετα πραγματα και με ταπετσαρια και οροφη.
  12. Καλημερα Εγω αγορασα επισης απο το ebay και απο Λιθουανια το αυθεντικο MFD2 DVD για το Golf GT mou και το κοστος ειναι 750 για το μηχανιμα +50 για το DVD με τους χαρτες. Οι χαρτες εχουν την Ελλαδα (Ολο το οδικο δικτυο και 60 πολεις) Θα το εγκαταστησω την αλλη Πεμπτη στην αντιπροσωπια γιατι θελω να βαλω και την εργοστασιακη κεραια. Ειναι 105 ευρω για την κεραια και 100 τα εργατικα. Θελω να βαλω και ενα DVD player και εχω δει το Balupunkt ME4. Εχει κανεις να προτεινει τιποτε αλλο η κανενα μαγαζι για να γινει η εγκατασταση?
  13. Καλημερα Ειμαι ο Γιαννης 33 χρονων και εχω ενα GOLF V GT Στο επαγγελμα ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.