Jump to content

Camelboy

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Camelboy

  • Birthday 01/26/1984

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Camelboy's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπέρα, όπως είπαν και τα παιδιά, Bilstein με HR είναι αρκετά σκληρό και όχι ιδιαίτερα άνετο. Αυτά φοράω εγώ.Δεν κοπανάει, αλλά είναι σκληρό και καταλαβαίνεις τα πάντα στο δρόμο. Από την άλλη είναι τρένο. Με Eibach ελατήρια είναι πιο μαλακό. Αν θες άνεση, βάλε μόνο αμορτισέρ που σου είπαν τα παιδιά και μην πειράξεις τα ελατήρια. Αλλιώς μετά σκληραίνει και χάνεις από άνεση. Για τις TA Technix, φοράει ένας φίλος τα ρυθμιζόμενα μόνο για ύψος που είναι, και είναι ευχαριστημένος. Έχει σκληρύνει λίγο, αλλά έχει άνεση και στρίβει. Τώρα τα coilover δεν ξέρω, αλλά σύμφωνα με το φίλο που είπε και έδωσε και βίντεο, ήταν κατατοπιστικός και δεν χρειάζονται σχόλια. Πιθανόν όμως να είναι έτσι μόνο τα coilover. Η επιλογή δική σου.
  2. Εμένα δηλαδή που μου άλλαξαν μοτερ και σασμάν πριν περίπου ένα μήνα, τι να κάνω; Δυστυχώς τυχερά είναι αυτά... άλλοι το έχουν και δεν έχει κάνει κιχ, άλλοι τρέχουν στα συνεργεία.
  3. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σου, αλλά όλα είναι και θέμα αντιπροσωπίας. Και επέτρεψε μου να εκφέρω γνώμη σε αυτό, διότι έχω αλλάξει πολλές. Αν η αντιπροσωπία ενδιαφέρεται για τον πελάτη και θέλει να τον κρατήσει, θα το προσπαθήσει όσο δεν πάει άλλο. Όσο για το μοτερ μου, σίγουρα είχε προβλήματα, βάση ιστορικού, αλλά ήταν από τα πρώτα στην Ελλάδα. Όπως και κάθε τι καινούργιο, έχει και ελλατώματα.¶λλοι φίλοι, από 2007 και μετά δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Όλα είναι θέμα τύχης. Πάντως, επέκταση εγγύησης χρειάζεται, και μην ακούω χαζομάρες να τα δώσουμε σε κάποιον και αν τύχει θα πάρει εκείνος την ευθύνη κλπ. Μην είμαστε παιδιά, αν δεν θέλουν να στο καλύψουν, υπάρχουν και ο δικηγόρος που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Μέχρι στιγμής πάντως από προσωπική άποψη, με έχουν αποζημιώσει τα λεφτά που έδωσα από την επέκταση. Και έχω και 125000 χιλιόμετρα, άλλοι θα έβρισκαν χίλιες δύο δικαιολογίες για να μην το καλύψουν. Εκείνοι κιχ. Αλλαγή βάση υπόδειξης kosmocar και πίεσης αντιπροσωπίας. Στο κάτω κάτω πελάτης είσαι και έχεις πληρώσει. Φιλικά
  4. Να'σαι καλά φίλε. Τώρα σε κανά 2-3 εβδομάδες μάλλον...αλλά ήδη περιμένω 3 εβδομάδες μέχρι σήμερα. Χαλάλι όμως αφού το αλλάζουν!
  5. Καλησπέρα και από εμένα, λοιπόν συμforumίτη, θα ξεκινήσω με τα δικά μου τα καλά. 125000 χιλιόμετρα, του 2006 αυτοκίνητο. Όλα σε ανοιχτό δρόμο. Ζέσταμα, κρύωμα, προσεγμένα χιλιόμετρα. Είχα θόρυβο από τον κινητήρα, κάτι σαν να γυρνάει και να χτυπάει, το αυτοκίνητο κατόπιν 2-3 επισκέψεων και αφού δεν βρέθηκε τίποτα, μου ανέφερα να το αφήσω για περαιτέρω ψάξιμο. Έχω αλλάξει 2 φορές σκάστρα και Ν75, 2 φορές πολλαπλασιαστή στον 4ο κύλινδρο, μπεκ στον 4ο κύλινδρο και 2 φορές αντλία νερού. Το αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο μετά την διάγνωση της kosmocar, να χρίζει αντικατάστασης μοτερ. Επειδή το αυτοκίνητο είναι στην επέκταση εγγύησης, πήρε μια βδομάδα να αποφασίσουν από την Allianz(επέκτασης εγγύσης) ότι πρέπει να μου αλλάξουν το μοτερ ( σήμερα 19/10 το πήραν απόφαση) και όχι να μου κάνουν επισκευή όπως ήθελε στην αρχή η Allianz. Το πόρισμα ήταν διαρροή στον 4ο κύλινδρο, πιστόνι λαδιού στον 4ο κύλινδρο και στρόφαλος. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα μου αλλάξουν μοτερ με δική τους υπαιτιότητα και δεν θα χρειαστεί να τρέχω όπως ο φίλος που δεν του το πέρασαν εγγύηση. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σου. Φιλικά
  6. service στα 77000χμ (λιπαντικο), και υγρα φρενων...γυρω στα 220ευρω... απλα βρες καποιο αλλο αν εχετε για service...
  7. gt 170 me sxedon 80000... problimata sygxronize 1is 2as kai skastra(auta sta 40000xm peripou)...kata ta alla...pyrobolaei asystola!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.