Jump to content

ankouts

Members
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

About ankouts

 • Birthday 01/20/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 5

ankouts's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

 1. Να κάνεις και για εμάς μια ενημέρωση, καλό θα μας έκανες. Πές μας αρχικά τιμή και από που έκανες την αγορά, αν πλήρωσες τελωνείο και πόσο. Κι αργότερα μας λές και τα τεχνικά θέματα όταν το εγκαταστήσεις.
 2. Αυτο εδώ Όταν μπορέσεις μια ενημέρωση για τον fedcom που λές. Κάποιο site που να πουλάει δικά του?
 3. Ναι όντως, θα ήταν πολύ χρήσιμο αν από τα τελευταία μοντέλα γνωρίζεις κάποια αξιόπιστα. Για παράδειγμα το Tradesolutions έχει 13 διαφορετικά μηχανήματα.
 4. Αν λάβεις υπόψιν σου ότι το θέμα το άνοιξα "Posted 03 March 2008", καταλαβαίνεις ότι οι πληροφορίες ήταν λιγοστές τότε και οι εγκαταστάσεις μηδαμινές. Το ότι υπάρχει εξέλιξη στα μηχανήματα αυτα είναι ένας καλός λόγος το θέμα να παραμείνει γενικού περιεχομένου και όχι μόνο για το Witson, αν και εδώ που τα λέμε πολλοί βάζουν τα άλλα αντί Witson. Καλό θα ήταν πάντως να κάνουμε μια σύνοψη για το που βρισκόμαστε στην εξέλιξη αυτών. Απ΄ότι έχω δει έχουν βγάλει πολλές εταιρείες παρόμοια μηχανήματα.
 5. Το πήγα χθες και αλλάχτηκε Σκάστρα και Ν75. Τώρα το αμάξι πετάει πάλι!!!! Ευχαριστώ θερμά τον Ηλία από το Αιγάλεω! Η βοήθειά του ήταν πολύτιμη!!!
 6. Σιγά μη κάτω να ασχοληθώ. Φίλε μου εμείς είμαστε οι καταναλωτές κι εμείς έχουμε το πάνω χέρι όχι αυτοί. Αυτοί με έχασαν και θα το φωνάζω όσο μπορώ για το πόσο ΔΕΝ ασχολούνται με τα αυτοκίνητά μας.
 7. Όχι ο Χιώνης ο άλλος. Ο Χιώνης μου έκανε άλλο, μου είπε ότι μου άλλαξε σκάστρα, πάω σπίτι κοιτάζω τα χαρτιά, πουθενά σκάστρα αλλαγμένη. Πάω χθές πάλι, 15 μέρες μετά, του λέω γιατί δε φαίνεται πουθενά η αλλαγή σκάστρας? Ποια σκάστρα μου λέει, δεν αλλάξαμε σκάστρα :o ... πως να βγάλω λοιπόν άκρη με δαύτους?? Γι αυτό κι εγώ πήγα σήμερα στον Ηλία και ασχολήθηκε όσο χρειαζόταν, 10 λεπτά δηλαδή και διαπίστωσε πρόβλημα στη σκάστρα και ίσως και Ν75.
 8. Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Το πήγα στον Μπουρμά, μου έκανε update πλήρωσα 26¤ +φπα, έκανα και το service των 30.000, το λαμπάκι έσβησε.. για μια βδομάδα. Από χτες πάλι τα ίδια, άναψε πάλι το λαμπάκι και στην εθνική δε μπορούσα καν να προσπεράσω! Βέβαια ένιωθα και μετά το update ένα μικρό σκάλωμα στις 3200 αλλά έλεγα μήπως είναι απλά λόγω του update... Έχει τελειώσει η εγγύηση των 2 ετών και είμαι στον 1ο χρόνο της πρόσθετης εγγύησης. Τις βαλβίδες τις περνάνε σε αυτήν την εγγύηση? Ξέρετε κάποιο εξουσιοδοτημένο στην ευρύτερη περιοχή ¶γιο Δημήτριο μέχρι Πειραιά να το πάω να τελειώνω? Ο Μπουρμάς μια που το πήγα και μια που δε ξανά πατάω, αγενέστατοι, παραμυθάδες και τα ζώα μου αργά (2 μέρες το κράτησαν στην προηγούμενη εμπειρία μου εκεί). Αν και έκλεισα ραντεβού, μου είπαν θα το ελέγξουν κλπ και με ειρωνευόταν ο αρχιμηχανικός που έκανα λάθος τον αριθμό της βαλβίδας Ν75. Αντί να τρέχουν από πίσω μας τρέχουμε εμείς... στον αγύριστο να πάνε!!!
 9. Συμφωνώ κι εγώ, κάνε την αλλαγή λαδιών τουλάχιστον. Αγόρασα πρίν 15 μέρες τα Aral Longlife III 11¤/τεμάχιο από το tradewind.
 10. Καλή τιμή είναι. Να πώ την αλήθεια αρχίζω και γλυκοκοιτάζω το ελληνικό νωστό σαιτ της Λαμίας. 680 η τιμή με εγκατάσταση. Αν μας το δώσει στα 600 τότε πάω με τα μπούνια. θα βγάλει δηλαδή περίπου 200 ¤ στο κομμάτι, νομίζω ότι είναι καλά!
 11. Για την Audiosources η προσωπική μου άποψη είναι ότι επίσης είναι εργοστάσιο, όσο πάντως αφορά την Witson, παίρνει μέρος και σε εκθέσεις http://witsonzh.manufacturer.globalsources...87/Newsroom.htm και βάση αυτου δε μπορεί παρά να είναι πραγματικά εργοστάσιο. Ούτως ή άλλως οι εγχώριοι μεταπωλητές έχουν πάρει "άδεια" από την Witson και πουλάνε.
 12. Έχει δίκιο ο nikoskallithea. Έχω μιλήσει με την Witson για ενδεχόμενη συνεργασία και μιλώ για αντιπροσωπία. Αυτό το αναφέρω απλά για να αποδείξω ότι είναι εργοστάσιο.
 13. Χμμ νομίζω πως κάνεις λάθος. Όταν ήταν να κάνω το πρώτο σέρβις και μίλησα με kosmocar μου είχαν πεί ή longlife service δηλαδή κάθε 30.000 χλμ ή το απλό κάθε 15.000 χλμ.
 14. Παιδια να ρωτήσω κάτι? Αν αλλάζουμε κάθε 15.000 λάδια γιατί να βάζουμε αυτα ARAL SUPER TRONIC LONGLIFE III 5W30 και όχι απλά λαδάκια? Απλά εννοώ όχι longlife αφου δε κάνουμε έτσι longlife service. Και σε αυτη την περίπτωση ποιά λάδια προτιμώνται?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.