Jump to content

dimitris2244

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dimitris2244

  1. Οποτε ας ξεκινησω με 100αρα και θα το παρακολουθησω, οσο αφορα το knonk sensor πρεπει να παω αντιπροσωπια ? γιατι σε ελεγχο που εγινε σε εξωτερικο συνεργειο δεν εδειξε καποια βλαβη ο κινητηρας. Οσο για το sprint booster τι κανει ακριβως ?
  2. Γραφω οτι εχω 70.000 απλα το φαινομενο " κρεμασμα " εχει επιδεινωθει.
  3. Καλησπέρα. Εχω polo 1.4 75hp με 70.000Κhm. Παρουσιαζει το μοτερ κατα την εκκινηση ενα κρεμασμα ( τρυπα ) απο τις 800 - 2500 αργει να ανεβασει στροφες. Το προβλημα λυνεται με ενα speed buster στο γκαζι ? η βρισκεται στον εγκεφαλο ? Ακομα κτυπαει και πυρακια σε αυτες τις στροφες, εχει προβλημα το knock sensor ? Στο προγραμα της VAG δεν εδειξε κατι. Μου ειπαν για universal ποντεσιομετρο που μπαινει στο γκαζι και λυνει το πιο πανω προβλημα, ειναι το ιδιο με το speed buster ?
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ SERVICE TΩΝ 60.000 ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ VW. 1. EΡΓΑΣΙΑ = 90 Euro -- ΧΡΟΝΟΣ SERVICE 3,5 ΩΡΕΣ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ. 2. ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΕΣ - ΕΝΤΑΤΗΡΕΣ 2 ΜΕΣΑ - 1 ΕΞΩ = 150 CONTINENTAL GERMANY 3. AΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ VW = 90 4. AΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ 4ΛΤ ΑRAL = 30 5. AΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ BOSCH = 25 6. AΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖ. VW - ΑΕΡΑ = 30 - 20 7. AΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΒΟSCH = 20 8. ΑΛΛΑΓΗ PARAFLU VW 3 LTR = 35 9. AΛΛΑΓΗ VALVOLINE AMSOIL GL-4 3 LTR = 35 10AΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ VARTA 60Ah = 90 11ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΒΟSCH = 20 12ΛΥΣΙΜΟ- ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ. ΣΥΝΟΛΟ = 635. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
  5. To θεμα ειναι να βαλεις γνησια ανταλακτικα. Αλλα 700 - 800 ειναι πολλα για ιμαντες-ρουλεμαν-αντλια. Το προβλημα ειναι που μπορεις να κανεις ενα service σε καποιο αξιοπιστο συνεργειο (οχι αντιπροσωπια) χωρις να σου τον πιασουν !!!! Και φυσικα να γνωριζουν να κανουν σωστη τοποθετηση !!! Γιατι στην ελλαδα ολοι ειναι specialist και μολις γινει μαλακια κανενας δεν ξερει πως εγινε.
  6. Γεια Ρωτησα για servive "polo 9n" αντιπροσωπια για αλλαγη ιμαντες, ρουλεμαν, εντατηρες, και μια αντλια νερου, και μου ειπαν κοστος 700-800 ΕURO !!! Επειδη δεν μου καθεται καλα το ποσο καποια λυση ?
  7. Eυχαριστω για τις πληροφοριες.
  8. Μηπως υπαρχει καποιο πλυντηριο που να κανει αυτη την δουλεια, με αφρο, η καποιο αλλο χημικο ? Το λεω γιατι οταν το πηγα συνεργειο για αλλαγη λαδιων ο εκει εξυπνος !!! μηχανικος πηρε ενα υγρο με βαση λαδι ( γυαλιστικο ) και εκανε ολο το μοτερ. Οταν τον ειδα ηταν πλεον αργα !! Προστασια πλαστικων ειπε? Το αποτελεσμα ειναι μετα απο 3 μηνες να εχει κατσει η σκονη στο λαδι ( γυαλιστικο )και εχει γινει πετρα. Καλη η απαντηση που μου δωσατε με νερο αλλα νομιζω δεν θα εχω αποτελεσμα. Καποιο συνεργειο? η πλυντηριο ?
  9. Ποια η γνωμη σας και η εμπειρια σχετικα με τον καθαρισμο κινητηρα ? Πως καθαριζεται? καποιο συνεργειο καθαρισμου?
  10. Γεια χαρα Ξερει κανεις ποσο βαλβολινη ακριβως, χωραει το σασμαν για το πολο 1.4 2002 μοντ.? Απο που βγαινει , και ποσο ακριβως πρεπει να μπει? Για το διαφορικο τι παιζει? ποσοτητα? ποιοτητα? ειναι ιδια με του σασμαν ? και καθε πρεπει να αλλαζεται?
  11. Αμορτισερ BOKE για 9Ν με μαμα ελατηρια? Εχει ακουσει κανενας? Γνωριζει καποιος?
  12. Eχει ακουσει κανεις για τα BOKE ( δεν ξερω αν γραφεται ετσι) ειναι γερμανικα. Πανε στο πολο? Ειναι καλα ?
  13. Παω σε bilstein kιτρινο sport που παει με τα μαμα ελατηρια? σωστα? Εχεις ιδεα απο τιμη? και καποιο καλο μαγαζι απο αθηνα?
  14. Δεν ειναι τοσο τα λεφτα, οσο το κοπανημα, γιατι δυτικη αττικη ειναι πιο πολλες οι λακουβες απο την ασφαλτο. για αυτο θελω ενα αμορτισερ καλο αλλα δεν θελω να αποκτησω νεα τριξιματα περα του ταμπλο που ηδη εχω. Το bilstein to sport το κιτρινο δεν ειναι σκληρο? Κοπαναει? παει με μαμα ελατηρια?
  15. Sorry που σε πριζω με τις ερωτησεις, ειναι επειδη δεν κατεχω το σπορ. Ρωταω επειδη αυτος που θα μου τα φερει ειναι γνωστος, λεει τα εξης¨. Τα bilstein ειναι κορυφη οσον αφορα τα κιτρινα. Για τα μαυρα λεει οτι δεν κανουν για το 9ν επειδη εχει βαρυ αμαξωμα και ειναι καπως μαλακα. Για αυτο λεει για τα kawaba λογω του οτι ειναι λιγο σκληροτερα απο τα bilstein τα μαυρα. Εδω ειναι το μπερδεμα? Εχει φορεσει κανενας kawaba? Κανενα καλο μαγαζι αθηνα με καλες τιμες? Κωδικο για kawaba που δεν ειναι για χαμηλωμα?
  16. Μichelin energy 185/60/14 H . Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτην την κατηγορια? Ποια χωρα βγαζει καλα Μichelin οσο αφορα τις γομες? Γνωριζει καποιος τιμη στην αγορα?
  17. Ποια η διαφορα αναμεσα στα bilstein (μαυρα) και στα μαυρα kawaba? Aφου οι τιμες τους ειναι κοντα.
  18. Τα μαυρα bilstein μου ειπαν δεν λενε τιποτα στο πολο. Μουφα! Τα κιτρινα αξιζουν αλλα πολλα τα λεφτα και σκληρα. Μια αλλη λυση ειναι τα μαυρα kawaba που ειναι καπως σκληροτερα απο τα μαυρα bilstein, ενω τα monroe reflex ειναι και αυτα μαλακα. Οποτε bilstein μαυρα? Καwaba μαυρα? Μonroe reflex? Κατι αλλο? Δεν ξερω τι γινεται? Ας βοηθησει καποιος!
  19. Oποτε για τα μαμα ελατηρια πηγαινουν τα pilstein τα μαυρα (sport) σωστα? υπαρχει καποιος κωδικος για να τα ζητησω? ποσο κοστιζουν? Υπαρχει κατι αλλο που να μην ειναι σκληρο αλλα ικανοποιητικο?
  20. Ευχαριστω για την απαντηση. Οσον αφορα τα κιτρινα bilstein που ειπες δεν εχεις καθολου τριξιματα στο ταμπλο τα τελευταια 15.000χλμ? η καποια αλλα σημαδια? Τα κιτρινα ειναι τα σπορ?
  21. Γεια Χαρα Πρεπει να αλλαξω λαστιχα σε 14' τι διασταση να βαλω? eπανω εχω 165/70/14 energy. Moυ προτειναν bridgeston E250 σε 175/65/14. Η Μιchelin σε 185/65/14. Ποια η γνωμη σας? Μηπως βαρυνει με τα 185 αφου ειναι μονο 75hp?
  22. Γεια χαρα Πως μπορω να βελτιωσω το κινητηρα σε 9ν 75 hp? Nα παω σε προγραμα? Η καποια μηχανικη βελτιωση?
  23. Γεια χαρα Εχω πολο 9N 75 HP μοντ02 , θελω να αλλαξω αμορτισερ και να κρατησω τα μαμα ελατηρια, χωρις να το χαμηλωσω. Δεν θελω σκληρα αμορτισερ και να κοπαναει το αυτοκινητο. Ποια ειναι η καλυτερη λυση να βελτιωθει το αμαξι μονο με αμορτισερ?
  24. Pilstein μαυρα σπορτ ειναι για τα μαμα ελατηρια? χωρις χαμηλωμα? Ειναι πολυ σκληρα? κοπαναει? Τιμη?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.