Jump to content

Periklis

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Periklis

  1. Το πρόβλημα λύθηκε.Στο διαγνωστικό βγήκε βλάβη στη βαλβίδα ΑΚ45.Αλλάχτηκε και τώρα δουλεύει μια χαρά..
  2. Εδώ και λίγο καιρό με επισκέπτεται τακτικά το safe mode του κινητήρα όταν τον πιέζω. Έχω ένα V GTI ME REVO STII KAI MILLTEK.Υποπτεύομαι τη Ν75, έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα.?
  3. Ψάχνω και εγώ για aftermarket racing συμπλέκτη, γιατί ο εργοτασιακός δεν αντέχει τη ροπή του κινητήρα πλέον. Έχω πρόγραμμα revo, μεταλική βαλβίδα και εξάτμιση milltek και με περισσότερα από 40 κιλά ροπής πατινάρει την 4η και 5η σχέση στις 4000-4500 στροφές κατά τη διάρκεια του overboost.Περιμένω βοήθειά σας..
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι.Έχω κάνει περίπου 27000km από τα συνολικά 63000 με εξάτμιση milltek (από το dp μέχρι πίσω), πρόγραμμα revo stII, σκάστρα forge και ένα απλό φίλτρο kn και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο θόρυβος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα έχει ωραία χροιά και η απόδοση είναι εξαιρετική. Έχω δει με το vag com 41,5kgm. ροπής. ΠΙστεύω πως η milltek αποτελεί εξαιρετική πρόταση για το GTI και είναι από τις ελάχιστες που δεν ανάβουν το check engine με την κατάργηση του προκαταλύτη.
  5. Έχω βάλει τα Ferrodo DS2000 εδώ και 15000km και τα συμπεράσματα μου είναι: α) Υπάρχει μια σχετική βελτίωση της απόδοσης κυρίως σε σκληρή χρήση. β) Έχει αυξηθεί σημαντικά η διάρκεια ζωής των τακακιών χωρίς σημαντική επιπλέον φθορά στις δισκόπλακες γ) Κάποιες φορές σφυρίζουν
  6. Μην είσαι βιαστικός. ¶ρχισε με ένα πρόγραμμα και θα αγγίξεις με άνεση τα 310 άλογα -not bad at all- Το Ι/C δεν είναι S3, αλλά για 1ο στάδιο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε ένα επώνυμο πρόγραμμα (REVO, MTM, ABT) και 8α δεις τεράστια διαφορά εύκολα και αξιόπιστα.
  7. Συνάδελφοι 52000km έχω..Απλά και αυτά μου φαίνονται λίγα γιατί σε όλα μου τα αυτ/τα έκανα πάνω από 50000 με ένα δίσκο
  8. Έχω γράψει 5200km και πλέον μετά από λίγη πίεση πατινάρει ο δίσκος στις 4000rpm. Το αυτοκίνητο έχει πρόγραμμα (revo)και εξάτμιση (milltek) και λίγο πάνω από 40 κιλά ροπής. Τις επόμενες ημέρες θα τον αλλάλω. Έχει αλλάξει κανείς συνάδελφος δίσκο και με τι αντικατέστησε τον εργοστασιακό?
  9. Το αρνητικό στοπιχείο του BSR είναι κυρίως το ότι δεν υπάρχει stage II σε περίπτωση που αργότερα θελήσεις να το δυναμώσεις και άλλο με εξάτμιση..
  10. Δεν κατάφερα να αντισταθώ κ΄εγώ στον πειρασμό του επαναπρογραμματισμού και έβαλα προχτές το πρόγραμμα της REVO στο Golfακι μου (V GTI). Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πολύ καλές. Το αυτοκίνητο απέκτησε απίστευτη δύναμη μετά απο τις 2000RPM σε βαθμό που μέσα στην Αθήνα να είναι λίγο δυσκολοδήγητο. Έχει απίστευτη επιτάχυνση με οποιαδήποτε σχέση στο κιβώτιο και το ESP δουλεύει διπλοβάρδιες. Φαίνεται να έχει δύναμη και ψηλά (θα ακολουθήσει δυναμομέτρηση) και δεν κάνει πουθενά διακοπές (ίσως βοηθάει και το κρύο). Η κατανάλωση έχει αυξηθεί μέσα στην Αθήνα 1-2lt/100km. Περισσότερες πληροφορίες-εντυπώσεις μετά τη δυναμομέτρηση και την αντικατάσταση της εξάτμισης με milltek η οποία αναμένεται..
  11. ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?
  12. Κάποιος άλλος με πληροφορίες? Ή πληροφορίες για το πρόγραμμα του Ανδριαννάκη..?
  13. Παρακαλώ για γνώμες - πληροφορίες - εντυπώσεις
  14. Τις επόμενες μέρες θα κάνω και εγώ δώρο στο GOLFAKI μου το πρόγραμμα τις MTM..
  15. Periklis

    Golf Mk5 Gti Owners

    ΟΚ ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
  16. Periklis

    Golf Mk5 Gti Owners

    ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GOLF V GTI OWNERS..
  17. ¶νοιξα σχετικά πρόσφατα στισ άνοδο τησ βουλιαγμένης με ένα ΜΙΝΙ COOPER S με compressor και ειλικρινά το πέρασα από πάνω,ειδικά στο κούμπωμα της 3ης με το GTI μου.
  18. Και πάλι επσιτρέφοντας απο τη Μάνη με μεγαλύτερη όμως εξωτερική θερομκρασία (>45οC),το αυτοκίνητο μου έκανε διακοπές και δεν ανέβαζε πάνω από 2500-3000 στροφές.Το έσβησα κρύωσε και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.Αύριο θα απαιτήσω αντικατάστηση της τρόμπας βενζίνης.Να σημειωθεί ότι έχω διανύσει 18000KM και είανι η 2η φορά που μου συμβαίνει.Έχει κάποιος συνάδελφος αντιμετωπίσει και επιλύσει αντίστοιχο πρόβλημα..?
  19. ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ CHECK ENGINE.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ..
  20. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ (ΣΤΗ ΜΑΝΗ) ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 270ΑΡΙΑ ΚΜ ΜΕ ΖΕΣΤΗ 35οC ΚΑΙ AIRCONDITION KAI AΡΚΕΤΗ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500-3000 ΣΤΡΟΦΕΣ..ΕΜΟΙΑΖΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ.ΤΟ ΕΚΑΝΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ.ΕΣΒΗΣΑ ΤΟN ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΓΕΜΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ (ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΛΙΤΡΑ ΣΤΟ ΤΑΝΚ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.?ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ..
  21. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ..LET ME KNOW PLS..
  22. ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 8500ΚΜ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΧΝΑ,Η VW ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΕΡΕΣ ΤΗΣ..(ΟΧΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ)
  23. ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΠΤΟ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.