Jump to content

TOMMASO

Members
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

About TOMMASO

  • Birthday 12/11/1982

Contact Methods

  • MSN
    tommaso20i@yahoo.gr
  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=b2l4IKz3m7c
  • Yahoo
    tommaso20i@yahoo.gr

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

TOMMASO's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. στα 45000 χιλιομετρα αν εχουμε αλλαξει στα 30000. ποσα λιτρα λαδι πρεπει να αγορασουμε για να αλλαξουμε? 2 ή 4 ?
  2. φιλε μου ξερεις καποιο εξουσιοδοτημενο μαγαζι για vw tsi που δεν θα μου παρει πολλα για τα εργατικα? για αλλαγη λαδιων πες οτι παω και τα παιρνω μονος μου 4 λτ 50 ευρω. τα mobil 1. ξερεις κανεναν καλο μαστορα να παω? εργατικα ποσο παει? 15 ευρω?
  3. ΠΑΙΔΙΑ ,μπορειτε να με πληροφορησετε που μπορω να βρω τα turbo λαδια του tsi σε λογικη τιμη? καποια στιγμη ειχε αναφερθει το ονομα των λαδιων και το μαγαζι που μπορουμε να τα παραγγειλουμε. εγκλημα ειναι να τα πληρωσω 120 ευρω απο την αντιπροσωπια.. καμμια απαντηση ρε παιδια?? πειτε κανενα μαγαζι που μπορω να τα βρω σε λογικη τιμη..
  4. Αν και τεθηκε το ερωτημα στην αρχη του thread ακομα δεν εχει απαντηθει.. οι tsi κινητηρες του golf 5 ειναι κινητηρες tsi 1ης γενιας, σε αντιθεση με του καινουριου leon?? Aν ναι,ποιο το μειονεκτημα των κινητηρων tsi 1ης γενιας? περισσοτερη καταναλωση? εγω παντως ως κατοχος golf 5 tsi 140 παρατηρω υπερβολικη καταναλωση με σβηστο το κλιματιστικο. κοντα στο 10.ενω μιλαγανε για 7.
  5. Μανο εισαι τυχερος οπως και γω.γιατι πηραμε tsi. και οχι gt να τρεχουμε με προβληματα. κακία..αλλα στην πραξη μια μεγαλη αληθεια.
  6. Υπαρχει. Εγω.εννοειται οτι απαιτω απο το αμαξι μου τα αυτονοητα. αν χρειαστει να αλλαξω κιβωτιο,παει να πει οτι το αμαξι δεν ειναι αξιοπιστο και θα το ξεφορτωθω το γρηγοροτερο.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι!
  7. σε σενα τα λεω. τι ειπες οτι κανω, τρελεναμαι???? παει για κλειδωμα το topic
  8. για τους ανενημερωτους που δεν κανουν search.. o φιλος μας εδω ειναι αναλυτικοτατος,με χρησιμες πληροφοριες για την τουρμπινα που φοραει το Τsi.. ps.ελπιζω να μην υπαρξουν off-topic
  9. το οποιο εχει επισης απαντηθει στο thread "Συντηρηση Τουρμπινας Τsi.." εκατο φορες τα ιδια θεματα.καντε ενα search πριν ανοιξετε θεμα..
  10. Το θέμα έχει απαντηθει πλήρως στο thread ''Συντηρηση τουρπίνας tsi'' Δεν χρειαζόταν να ανοιχτεί καινούριο θέμα.
  11. Ουτε εμενα εχει καψει λαδια ο tsi .. 22 .000 χιλιομετρα μεχρι τωρα
  12. οχι να παρεις κατι πιο σημαντικο για το σπιτι σου. o τεμπελης δεν ειναι κατι σημαντικο στο αμαξι.η οδηγηση ειναι η ουσια μην σας ταραζουνε με χιλια δυο αλλα. σε οτι μπορεις να φανταστεις πανε και ξοδευουν τα λεφτα τους για το αμαξι.. αρκει να ειναι για το αμαξι.. ερε νεοελληνα..
  13. Πουλα το εσυ ρε φιλε. Εγω δεν εχω προβληματα ακομα με το golf μου. Σορρυ που θα σε κακοκαρδισω αλλα δεν με ενδιαφερει πως νοιωθεις στην καρδουλα σου καθε φορα που διαβαζεις τα post. Eγω σκοπευω να αναφερω τα προβληματα που βγαζει το golf του κολλητου μου (τον τρελανε στους τριγμους) οπως επισης θα λεω οτι η συντηρηση και τα ανταλλακτικα κυριως αυτου του αυτοκινητου δεν συμβαδιζουν με την πραγματικη του αξια..(ακομα θυμαμαι το καθρεφτακι των 45 ευρω!, φαντασου να αλλαξω τιποτα σημαντικο) Και αυτο δεν εχει καμμια σχεση με τα ποσα βγαζει ο καθενας. Εχει σχεση με το ποσο θελεις να σου πιανουν τον πωπο και να νοιωθεις και κυριος
  14. πηρε και ο QTSE το ΤSI! καλως ηλθες στο club tsi! να μας πεις τα προβληματα που θα σου βγαλει! ειδικα στη συντηρηση θα ξοδεψεις τα αντερα σου.. ξεχνα τα πολλα χιλιομετρα. δουλεια σπιτι σπιτ δουλεια
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.