Jump to content

dzafeir

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About dzafeir

  • Birthday 09/04/1976

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Ηλείας

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    Passat 1.6 FSI

dzafeir's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλους, έκανα πάλι μία έρευνα αγοράς αυτές τις μέερες στην Πάτρα, να δω μήπως έχουν πέσει οι τιμές ή έχει βγεί κάτι καινούριο για LPG σε FSI κινητήρες. Τα νέα είναι τα εξείς: Κίτ της Zavolli με 1600€, 2 χρόνια εγγύηση, λπαίνει τον κινητηρα και με βενζίνη δουλεύει σε όλο το φάσμα των στροφών. Ιταλικό ΚΙΤ(δε θυμάμαι όνομα) με 1300€, 2 χρόνια εγγύηση, δουλεύει με βενζίνη μεχρι 1400 στροφές και από κεί και πάνω το υγραέριο. Και οι 2 έχουν βάλει σε FSI κινητήρες στην Πάτρα (αποτι μου είπαν τουλάχιτσον χωρις το παραμικρό προβλημα).Περιμένω απάντηση και από αλλό 1 συνεργείο. Αν έχει κάποιος νεοτερα ας ενημερωσει το φορούμ. Καλο ΣΚ.
  2. Καλησπέρα σε όλους, μετα και τα νεότερα περί φορολόγησης του LPG αρχισα να ξανασκέφτομαι το υδρογόνο.Δίνοντας τα στοιχεία του κινητήρα μου σε ένα συνεργείο (Πάτρα) μου έβγαλαν ότι θα έχω 23 % μειωμένη κατανάλωση βενζίνης(περισσότερη αν είχα πετρελαίο) σε σχέση με τώρα. Παρόλα αυτά οι υπολογισμοί που έκαναν είναι βάσει των εργοστασιακών τιμών κατανάλωσης. Η διαφορά στην κατανάλωση αρχίζει να φάινεται μετά τα πρώτα 500 χλμ. Μου είπαν ότι στην Πάτρα τοχουν βάλει πρόσφατα σε ένα siroko και σε golf fsi 2lt παρόλα αυτά ακόμα δεν είχαν κάνει και τα 2 πάνω από 500χλμ να δούμε αν όντως ισχύουν οι τιμές μείωσης που τους είχαν βγάλει στην αρχή και στην πράξη. Απτην άλλη πέρασα απτον Λάτση (εξουσιοδοτημένο service VW στην Πάτρα) και μου είπε ότι έχουν βάλει και αυτοι ΥΔΡΟΓΟΝΟ σε ένα passat για δοκιμή και παρόλο που έβλαν το πιο ακριβό κιτ που υπάρχει(1000 ευρώ) δεν είδαν μείωση στην καταναλώση οπότε δεν το συστήνουν. Έχω μπερδευτεί.Αν το έχει βάλει κάποιος ας μας πει τι γίνεται. Καλό ΣΚ.
  3. Καλημέρα, τη περασμένη εβδομάδα είχε έκθεση μηχανοκίνησης στην Πάτρα στο μόλο και είχαν στησει και περίπτερα με LPG.Υπάρχει ένα συνεργείο(GAS Service λέγεται και είναι συνεργάτης της Autogas-http://www.autogas.gr) στην Πάτρα, που είπε ότι βάζει σε FSI με 1650 € με 2 χρόνια εγγύηση. To kit είναι της ZAVOLI κάνει αυτόματα λίπανση του κινητήρα με βενζίνη αποτι είπαν. Μου έδωσαν και ενα τηλ από κάποιν με Passat FSI 1.6 που το έχουν βάλει στην Πάτρα αλλα δεν το έχω βρει ακόμα να μάθω.Θα επανέλθω όταν έχω νεότερα απτον ανθρωπο. Αν δε βρω κατι αξιοπιστο σε LPG σκέφτομαι το kit ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ. Εβαλε ένας φίλος μου σε BMW 3ltro και έχει 20% μείωση στη κατανάλωση βενζίνης. Το κόστος εγκαταστασης είναι γύρω στα 800 ευρώ, το καυσιμο ειναι απιονισμένο νερο(κάθε 10000 χλμ θέλει ένα πρόσθετο), η δεξαμενη είναι 1 Lt και μπαίνει ευκολα σε κάποιο σημειο μπροστά στο κινητήρα ενώ έχει εγγυηση 2 χρονια. Έδωσα τα στοιχεία του κινητηρα στο συνεργείο που το βάζει και περιμένω να μου πουν ακριβώς το κ΄σοτος και το ποσοστό μείωσης σε βενζίνη.Έχει βάλει κάποιος ΥΔΡΟΓΟΝΟ ή εχει ασχοληθεί περισσότεο ας μας πει τι παίζει με αυτό?
  4. Φίλε drkon τελικά δεν έκανα τίποτα, με πήραν τηλεφωνο από τη Δέλτα CAR και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν τον FSI κινητήρα. Αναμένετια να βγει μια νεότερη εκδοση το Σεπτέμβρη απτοτι είπαν. Το ίδιο μου έχει πει και ο Λάτσης οπότε αναμένουμε για υγραέριο. Για τη μετατροπή σε TDI δεν το έχω ψάξει.Εχείς ρωτήσει,γίνεται η μετατροπή στα δικά μας? Σ.
  5. Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες η Δέλτα CAR (Επίσημος αντιπρόσωπος της VW στην Πάτρα) διαφημίζει ότι βάζει υγραέριο σε FSI κινητήρες. Πήγα και ρώτησα, αναφέρονται σε ένα ιταλικό KIT, 4ης γεννιάς με κόστος 1600-1800€ & 2 χρόνια εγγύηση(ή 100.000χλμ). Στην Πάτρα το συνεργείο της Δέλτα CAR δεν έχει ακόμα κάνει κάποια εγκατασταση σε κινητήρα FSI, μου είπαν όμως ότι στην Αθήνα έχουν αρχίσει και βάζουν στα εξουσιοδοτημενα service τςη ΚΟΣΜΟΚΑΡ Α.Ε. Έχει κάποιος βάλει το συγκεκριμένο ΚΙΤ ή ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω μια και κάνω 25.000 χλμ και είμαι έτοιμος να βάλω το πρώτο αξιοπιστο ΚΙΤ που θα βγει? Ευχαριστώ Σάκης Πάτρα
  6. Μήπως έχει βάλει κάποιος υγραέριο σε passat fsi 1.6?Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις(τιμή εγκαταστασης , αν θέλει service το σύστημα υγραερίου, στα πόσα χλμ, κόστος κτλ).
  7. Χρονια Πολλα!!

  8. Καημέρα σε όλους, έχω το Passat 1.6 FSI, χρώματος ανοιχτό γαλάζιο και θέλω να βάλω Fime. Απλα έχω μπερδευτεί με τους πωλητές. Ό καθένας προτεινει τη δική του εταιρία και όλοι λένε οτι ειναι νομιμοι.Συγκεκιμένα έχω βρεί: Lumar με 180Ε (Trim Πατρα) 3Μ 160-180(Trim Πάτρα) Madico με 150 (Συνοικιακό) Επίσης δεν ξέρω ποια αποχρωση να επιλεξω. Σκέφτομαι να βαλω την πιο ανοιχτη απόχρωση για να μη φαινεται γυφτικο σε σχεση με το χρώμα του αυτοκινητου. Μονο πισω θα βάλω και στα παραθυρα όχι εμπρός. Θα βοηθούσε πολύ αν καποιος εχει βάλει σε αυτοκινητο με το ίδιο χρωμα,ποια απόχρωση επέλεξε και αν ειναι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  9. has not set their status

  10. has not set their status

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.