Jump to content

Quattro81

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Quattro81

  1. γκαγκαγκα .. δακρυσε ο μότρα γκαγκαγκα .. δακρυσε ο μότρα
  2. ευχαριστω, ησουν πολυ κατατοπιστικος!
  3. ηλεκτρονικο χειροφρενο, start-stop , auto - hold ?
  4. Παιδιά απο μηχανικά το Polaki μου ειναι μια χαρα, απλα απο το εσωτερικο του μεσα οι ταπετσαριες πηραν υγρασια και χαλασαν και ψαχνω καποιο site γιανα βρω ανταλακτικα. Mηπως εχετε καποιο γνωστο site που να μπορω να βρω υλικα και να παραγγειλω?
  5. Εγώ εχω το Polo Typ Mk2 1272cc (Catalytic Converter), 17 χρόνια δεν μου έχει εμφανίση τίποτα και απο km έχω γύρω στα 165000..
  6. Δώστε το και παρτε το 1,8 tsi η πιο ευκολη λύση
  7. Ναι Ναι και εμενα το ιδιο γραφει στο golfaki της κοπελιας μου, στο καπακι του ρεζερβουαρ 95 or 98.
  8. Μπες εδω --> http://microsites.audi.com/a3onlinespecial...ml?locale=de_DE
  9. μεσα στο καλοκαιρι, ι μουρι ειναι ιδια με το cabriolet το ιδιο και το πισω μερος , καθρεφτες οι ιδιοι με του Α4 το νεο...
  10. απο τιμες γνωριζεις τι παιζει στο υπογειο μετα μεταχειρισμενα? μιπως εχεις καποιο τηλεφωνο?
  11. σιγα το facelift που θα κανει, οι καθρεφτες απλα θα αλλαξουν και θα ειναι σαν του Α4 το νεο , και απο μπροστα ,λιγο το σχεδιασμο τον φαναριων , το μπροστινο και πισω μαρσπιε, και αλλαγη χρωματισμων ταπετσαριας εσωτερικου...
  12. Παιδια ποιος ξερει στην Θεσσαλονικη καμια μαντρα που να εχει ανταλλακτικα για wv και ειδικα για polo μοντελου του 1992, Εαν ξερει καποιος σιγουρα ας μου στειλει ενα μυνημα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.