Jump to content

STEFANOS M

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About STEFANOS M

  • Birthday November 1

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αλίμου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

STEFANOS M's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. skn tuning εχω εγω(για το eco δεν γνωριζω), συντομα, μαλλον την αλλη εβδομαδα παω για δυναμομετρηση θα σας πω αποτελεσματα... αφου ενημερωσω το Νικο πρωτα, τι εδειξε το δυναμομετρο.
  2. Να συμπληρωσω στα παραπανω που εγραψα οτι ΔΕΝ εχω Eco tuning
  3. καλησπερα σε ολους απλα δυο σχολια για ολα τα παραπανω... ειμαι κατοχος golf v tsi 140 41000km με προγραμμα skn (170+hp) εδω και 9000 km, θα ηθελα οσοι εχουν το αντιστοιχο μοτερ να γραψουν καταναλωσεις εμενα μεσα στη πολη με ανοιγματα νορμαλ και που και που τερμα,δεν καιει πανω απο 8.4 μεσο ορο σε ταξιδι τα νουμερα που βλεπω ειναι απο 5.5 - 7.0 αναλογα τη χρηση(παραπανω δεν παει) δεν ξερω αν ειναι μικρη η μεγαλη η καταναλωση που εχω (για αυτο και λεω να γραψουν οσοι εχουν το ιδιο), αλλα απο πριν που ηταν μαμα το αυτοκινητο, σιγουρα ειναι μικροτερη με τα ιδια ανοιγματα... Με τον Νικο δεν εχω καμια σχεση απλα εβαλα το προγραμμα εκει, χωρις καν να τον γνωριζω και βασικα ουτε service δεν εχω κανει στον ιδιο (το επομενο θα το κανω εκει). O λογος που τα αναφερω ολα αυτα ειναι οτι ο συγκεκριμενος βελτιωτικος οικος ( δεν ξερω για τους υπολοιπους) οχι μονο ειναι αξιοπιστος αλλα οντως η καταναλωση καυσιμου εχει βελτιωθει( και δεν κανω οικονομικη οδηγηση). το αυτοκινητο δεν βγαζει φωτιες, αλλα απο μαμα tsi 140 ειναι αρκετα καλυτερο. αυτα τα λιγα απο εμενα.
  4. μιση ωρα χρειαζεσαι για τη συγκεκριμενη αναβαθμιση... προφανως εχει πολλα ραντεβου για service
  5. tsi 140 με προγραμμα, αλλαγη λαδιων πριν απο 4 μηνες χλμ 29600 (γενικο service δηλαδη), σημερα χλμ 35200 δηλαδη τα λαδια εχουν κανει 5600 χλμ. ανοιγω σημερα να τσεκαρω τη σταθμη (οπου ειναι μια χαρα) αλλα το λαδι καταμαυρο πισσα. τα συμπερασματα δικα σας οσον αφορα την ποιοτητα, και εαν πραγματι εγινε αλλαγη και οχι συμπληρωμα/ανακατεμμα, παλιο/καινουργιο. το service εγινε σε εξουσιοδοτημενο (εγγυηση) με δικα τους λαδια, δεν ειχα ασχοληθει με το να αγορασω μονος μου, τωρα πλεον (εγγυηση τελος) service, λαδια και τα σχετικα, εκτος αντιπροσωπιας... οπως εκανα και στο προηγουμενο golfaki που ειχα. αυτη ειναι προσωπικη αποψη δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη.
  6. ευχαριστω παιδια απλα ηθελα να ειμαι σιγουρος..
  7. καλησπερα σε ολους εκανα και εγω αυτη την αναβαθμιση οπου αναφερετε παραπανω και η αληθεια ειναι οτι απλα πηγα για ενα δωρεαν τεχνικο ελεγχο και μετα μου ειπαν οτι μου εκαναν και αυτην την αναβαθμιση. το προβλημα ειναι οτι αν εχεις προγραμμα υπαρχει περιπτωση να το επηρεασει?? σημερα το μεσημερι την εκανα και εχω κολλησει οτι κατι δεν παει καλα, το αυτοκινητο ειναι tsi 140 και το εχω παει λιγο πανω απο 170. γνωριζει κανεις αν το επηρεαζει
  8. καλα δεν καιει και παντα, 2 golfakia εχω αλλαξει, απλα τα αντιπροσωπειας ειναι οντως μουφα, πριν χρονια καθε 2000 χλμ το πολυ πηγαινα και αγοραζα ενα λιτρο απο αντιπροσωπεια (οσο ειχα εγγυηση)μεχρι και στη γερμανια επιστολη ειχα στειλει και απαντησαν γραπτως οτι ειναι normal.... anyway καποιες μαρκες ειναι οντως πολυ καλες, απο εκει και περα οτι θελει ο καθενας. το εχω τσεκαρει σε συνεργειο 2 φορες κιολας οπου τους πηγα συγκεκριμενη μαρκα και εβαλαν τα δικα τους γιατι αυτα που τους πηγα ηταν πολυ καλα... και μετα απο λιγο παλι αναμμενο λαμπακι... συχνα φαινομενα, ο καθενας κανει τις επιλογες του.το χειροτερο ομως ειναι να εμπιστευεσαι το αυτοκινητο σου και τα λεφτα σου χωρις δευτερη σκεψη, με μηδεν αποτελεσμα. Με προσοχη στις επιλογες σας.
  9. Νικο καλησπερα, δεν εχουμε γνωριστει μονο με το πατερα σου εχω μιλησει, εχω το golfaki με τα 140 αλλα εχει γινει βελτιωση SKN στο κινητηρα... θα ερθω καποια στιγμη να το τσεκαρω λιγο, γιατι κανει αυτο τον ηχο της σκουριασμενης κουνιας που λενε πολλοι... δεν ξερω τρομπα ειναι, σκαστρα, τι να πω.... παντως την Ν75 την αλλαξα και απο δυναμη ο κινητηρας τωρα ειναι καλα θα ελεγα αλλα ο ηχος που κανει δεν μου αρεσει...
  10. εχω πολυ καιρο να γραψω κατι, συνηθως μπαινω στο φορουμ για να διαβασω αλλα θα ηθελα να πω οτι εδω και 2 μηνες περιπου εχω βαλει προγραμμα skn, εχω το tsi 140 και η διαφορα γενικα ειναι καλη σε συγκριση με πριν το αυτοκινητο ειναι ποιο ζωντανο σε ολο το φασμα των στροφων.... γενικα δεν το κυνηγαω πολυ... συνηθως το παω σβελτα... απλά σημερα το πρωι ειπα να το παω λιγο οριο απο παραλια - αεροδρομιο και το αποτελεσμα ηταν αρκετα ικανοποιητικο. προβλεπω να αλλαζω καμια τρομπα σε λιγο βεβαια αυτα τα περιεργα τριξιματα χαμηλα... που γραφουν αρκετα παιδια τα ακουω και εγω και ο ηχος εχει λιγο αλλαξει οταν αφηνω το γκαζι... μπορει και σκαστρα... (δεν εχει σχεση βεβαια με την αλλαγη χαρτογραφησης) η αληθεια ειναι οτι παει πολυ καλα παντως αυτη τη στιγμη και με τα 170αρια που εχω παιξει σε ρεπριζ 1-2 φορες με 2ες -τριτες ειμαι πιο καλος (αλλοι θα πειτε, ρε φιλε εμεις παιζουμε στα 200+) οπως ειπα δεν το κυνηγαω πολυ απλα οταν εχω ορεξη... θελω το κατι παραπανω.αυτα για οσους την ψαχνουν με τα προγραμματα γενικα.
  11. καλημερα παιδια το παραπανω τοπικ ειχε ανοιχτει απο παλια , εντωμεταξυ βεβαια εχουν ανοιχτει και αλλα παρομοια απο τοτε, αλλα το συγκεκριμενο θεωρω οτι την ειχε γλυτωσει και τα πιο πολλα που αναφερονται μεσα δεν ηταν off topic, εγω το ξαναφερνω στην επιφανεια αν θελετε να γραψετε... ριξτε μια ματια τι εχει γραφτει πριν απο λιγους μηνες...
  12. βασικα ακουγεται σε χαμηλες στροφες του κινητηρα και με μικρη ταχυτητα, συνηθως μεσα στη κινηση.
  13. οταν λειτουργει αρκετη ωρα ο κλιματισμος (διζωνικος) o θορυβος που κανει ειναι εντονος, τον ακουτε στη καμπινα δηλαδη σε σημειο που καμια φορα ειναι ενοχλητικος χωρις ραδιο?
  14. ποια ηταν σημερα το πρωι στη παραλιακη και μετα βαρης- κορωπιου με μαυρο tsi 140
  15. Ριξτε μια ματια εδω, το νεο golf GTI http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=56610
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.