Jump to content

RedGolfGT

Members
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

About RedGolfGT

  • Birthday 08/17/1983

Contact Methods

  • MSN
    manthoskoum@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

RedGolfGT's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Με η χωρις προγραμμα, δεν ειναι τεραστιες οι διαφορες... παντως καρπαζο-εισπρακτορας δε θα ελεγα οτι ειμαι. ακομα και μαμα περισσοτερα τσαγακια κερναω απο οσα πινω και φυσικα οσα εχω πιει ειναι συνηθως αναμενομενα απο αμαξια δυνατα. Εξαλλου οτι και να κανεις τσαγακια παντα θα πινεις. το θεμα ειναι να ειναι καποιος ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις που προσφερει το αμαξι του κι οχι αν ειναι γρηγοροτερο απο αλλους.
  2. Τσαγακια κεραστηκαν πολλα αυτο το weekend δεδομενου οτι εγιναν και καμια 500ρια χιλιομετρα. αυτα αφορουν μικρομεσαιους οπως κατι Focus, C4 coupe, Megane, RAV4 και τοσα αλλα που δε θυμαμαι καν, γιατι απλα δε μου εκανε κανεις εντυπωση και δεν αξιζει περαιτερω σχολιασμο. Αυτο που ομως θυμαμαι ειναι 2 τσαγακια που ηπια. το ενα απο Opel GT στην ευθεια Αττικης οδου προς Ελευσινα, το οποιο ανοιγε τερμα στην αριστερη και εκανα περα να περασει αφου με κυνηγησε λιγο κ με εφτασε, γιατι θα με περναγε απο πανω. γρηγορο αμαξι φαινεται...αλλα πολυ θορυβο το μοτερ του εκανε σαν να ζοριζεται....εχει μονο 5 ταχυτητες και καλα για καλυτερη ροπη !!! γι αυτο μαλλον!! :lol: απαραδεκτο παντως για τετοιο αμαξι. Το δευτερο τσαγακι ηταν απο καποια μεγαλη BMW αγνωστων στοιχειων (νομιζω σειρα 5) οταν και ημουν με 160 και ηρθε πατημενη απο πισω και μου κολλησε προφυλακτηρα. ειχα μεσα 3 ατομα και απλα σανιδωσα 6η αλλα δε μπορουσα να ξεκολλησω οποτε τον ηπια. επρεπε να κατεβασω.....ειπαμε επιταχυνουν ολες οι σχεσεις αρκετα καλα, αλλα υπαρχουν και καποια ορια.
  3. Τι να λεμε τωρα...απλα τελειο μοτερ. πιστευω κανενας οταν εβγαινε ο κινητηρας αυτος πριν 3 χρονια τον περιμενε τοσο αποτελεσματικο. Ενας καλα δουλεμενος TSI με 100σταρα βενζινη μπορει να κανει θαυματα ειδικα αφου στρωσει μετα απο καμποσα χιλιομετρα. το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι χανει αποδοση με ψηλες θερμοκρασιες. Δε πειραζει.... τα περισσοτερα τσαγακια εξαλλου πινονται βραδακι με δροσουλα...
  4. Δροσερο τσαγακι κεραστηκε αποψε βραδυ στην Κατεχακη σε ενα Alfa Romeo GT, καθως επεστρεφα σπιτι. Πρωτο ανοιγμα ρολλαριστες. Εχω τριτη και 2000 στροφες και ερχεται διπλα μου...αυτος κατεβαζει δευτερα για να με περασει και εγω απλα παταω γερα την τριτη και σανιδωνω για να σηκωσω πιεση. ΔΕΝ μπορουσε να με περασει ουτε ελαχιστα...μετα απο λιγα δευτερολεπτα που πηγαιναμε μαζι με ειδε με κυαλια. Μετα απο λιγα λεπτα με πετυχαινει ξανα σε φαναρι κι ανοιγουμε απο σταση. βιασμος και παλι...
  5. Aλλο ενα σημαντικο στοιχειο της ανωτεροτητας του mx5....χαχαχαχα :lol: Μα τι να συζηταμε αλλο??? απλα δεν υπαρχει αμαξι mx5... μιλαμε τωρα για ενα καρτ που απλα του εβαλαν μερικες λαμαρινες παραπανω και του πεταξαν πανω κατι αθλια μοτερ τα οποια κινουν το αμαξι μονο κ μονο επειδη ειναι ψευτικη παναλαφρη κατασκευη. το αμαξι αυτο ειναι απλα μια απατη του μαρκετινγκ και ο μονος λογος που πουλησε ειναι επειδη ηταν φτηνο. αντιθετα το Γκολφ ειναι το καλυτερο στη κατηγορια του και πουλαει σαν τρελο αν και ειναι ακριβοτερο απο τους ανταγωνιστες του. ο κοσμος αναγνωριζει την ποιοτητα και το αγοραζει. οσο για το mx5... Οποιος εχει τα φραγκα παει και αγοραζει πραγματικα καλο καμπριο παιρνοντας μια Z4 ή ενα TT. οποιος δεν τα εχει καταφευγει σε δευτεροτριτες φτηνες λυσεις οπως το mx5 (το καμπριο του φτωχου και του καγκουρα). Ενας νοημων κ λογικος ανθρωπος ο οποιος θελει να εχει 1 και μονο αμαξι αν ειχε να διαλεξει αναμεσα σε TSI και mx5 στα ιδια χρηματα, θα επελεγε με κλειστα ματια το πρωτο για παρα πολλους λογους.
  6. Eγω σου προτεινα ενα αμαξι με βαση τα λεγομενα σου, γιατι μπορει να μην ηταν τελικα το Golf αυτο που εψαχνες και να ηθελες κατι αλλο στην πραγματικοτητα. Παντως ειναι αντιφατικα αυτα που λες, γιατι ουσιαστικα το Golf TSI ειναι το μικρο αδερφακι του GTI. αν δεν το εκτιμας το TSI, που ουσιαστικα ειναι πολυ πιο κοντα στο GTI (μπρος κινηση και τα δυο, ιδιο σασι, τουρμπο κινητηρες) σε χαρακτηριστικα συγκριτικα με το MX5 (ατμοσφαιρα, πισωκουνα) , τοτε μαλλον δεν εκτιμας και τοσο το δικο σου αμαξι !! Και μην ξεχνας οτι γραφεις στο φορουμ του VW club κι οχι του Mazda Club, επομενως απευθυνεσαι σε ατομα που κατα κυριο λογο αγαπαμε τα VW και σε καμια περιπτωση δε μπορουμε να δεχτουμε τετοια υποτιμηση για τα αμαξια μας.....ξερουμε καλα τι αμαξια εχουμε. δεν παραμυθιαζονται οι περισσοτεροι κατοχοι VW τι αμαξι εχουν, δηλαδη ενα καλο αμαξι απο το οποιο υπαρχουν πολλα καλυτερα. Στα ιδια χρηματα ομως καλυτερο δεν βρισκεις που να συγκεντρωνει τα πλεονεκτηματα του Golf.
  7. Φιλε αφου εχεις τετοια αγαπη για τα MAZDA και την πισω κινηση , γιατι δεν δινεις το GTI με την εμπρος κινηση και αφου ειναι πισω σχεδιαστικα (ειναι παλιο μοντελο πλεον οπως ειπες, μην ξεχνας οτι βγηκε τωρα το καινουριο GTI) για να παρεις κανα RX8 ή MX5, που ειναι πισωκουνες και τοσο καλα αμαξια οσο λες ??? παρε κανα τετοιο να δεις τι ωραια που θα ειναι να σε περνανε στο δρομο για πλακα κατι Corsakia OPC και μετα θα πεις.....καλο ηταν το Golfaki τελικα... Αλλα να σου πω τι θα εκανες. στα λογια λες....καλυτερο αμαξι το MX5, μονο που στην πραγματικοτητα ποτε δε θα το επαιρνες...Θα πεις *μη επιτρεπόμενη λέξη* ειμαι να σκασω χρηματα για να παρω ενα τετοιο αμαξι??? καλυτερα να παρω ενα TSI απο ενα MX5 1.8. Και τι ακυρα βλεπω να γραφεις??? Μειωμενη μεταπωληση???? τα TSI?? εδω ακομα FSI πουλιουνται σαν τρελα και δεν θα πουληθουν μεταχειρα TSI??? παμε καλα? συντηρητικη εμφανιση το GT sport 140?? μια χαρα εμφανιση εχει. ικανοποιει τα γουστα των περισσοτερων. Οχι αξιοπιστος κινητηρας?? πες μου ποσα κυκλοφορουν εξω και ποσα εχουν προβλημα. εκτος αν το να αλλαξεις μια βαλβιδα ή ενα συγχρονιζε το θεωρεις τοσο σημαντικο προβλημα. Για να κλεισω, με τα λεγομενα σου θα σε συμβουλευα να αλλαξεις αμαξι. Ενα RX8 τουρμπισμενο (με καταναλωση 30L/100km και βαλε) πιστευω θα σε καλυπτε απολυτα. Συμφωνω με τα περισσοτερα. Μεγαλο καγκουροαμαξο και το εχουμε βαρεθει να το βλεπουμε. αν ηταν μαμα οσα βλεπαμε θα το ανεχομουν, αλλα σχεδον ολα και κυριως τα παλιοτερα δεν ειναι. Καθενας κανει τις καγκουριες του στα αμαξια αυτα και προκαλουν ηχορυπανση με τις κωλοεξατμισεις τους. ασε κιολας που μονο για μοστρα τα εχουν ολοι οι γυφτοι που τα παιρνουν...δε πανε βημα και μου το παιζουν και μουρη επειδη εχουν καμπριο. Βρε ουυυυστ στα καγκουραμαξα. Δυστυχως θα το πω, αλλα εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι κατοχοι του συγκεκριμενου αμαξιου ειναι τουλαχιστον ελαφρομυαλοι.
  8. Σιγα το αμαξι. Υπερτιμημενο πολυ..και φυσικα δεν ειναι να το συγκρινεις με το Golf. κατα τη γνωμη μου μονο για ξεκαβλωμα ειναι για να κανεις καμια μπαντα με την πισω κινηση που εχει. Οσο για γκομενοπαγιδα να μου πεις....καμια SLK, TT ή Ζ4 να πω ενταξει...αλλα MX5??? ελεος....για καμια καγκουρογκομενα ναι μπορει να ειναι παγιδα. Χωροι? ανυπαρκτοι Ποιοτητα? μετρια Γκαζι? Δεν παει βημα....Πολυ καλυτερα αλλα , πχ Opel GT Ασε κιολας που απευθυνεται κατα κυριο λογο σε καγκουρες που δεν εχουν να διαθεσουν χρηματα για να παρουν TT,SLK κτλ και ολα τα παλιοτερα ειναι κωλοφτιαγμενα με καγκουροεξατμισεις που μας σπανε τα νευρα. Οποιος θελει καμπριο ανοικτο ποιοτικο παει σε Z4, SLK ακομα και EOS. μπορει να ειναι διασκεδαστικο αμαξι το mx5 , αλλα αυτο και μονο δεν το κανει ολοκληρωμενο αμαξι.
  9. Εμενα παντως τριζει οποτε το θυμηθει σε δρομο με χαλικακι η λακουβιτσες σε συγκεκριμενα σημεια. κεντρικος αεραγωγος και εταζερα πισω. Ημουν στα προθυρα να το πεταξω στη θαλασσα , αλλα ειπα να του δωσω μια τελευταια ευκαιρια. Σε καλο αυτοκινητοδρομο τουλαχιστον δεν ακουω κιχ. το ξεχναω κι επικεντρωνομαι στα καλα σημεια του... - κινητηρας
  10. RedGolfGT

    Tsi Gt Sport

    +1 , το ιδιο ακριβως παρατηρησα εγω και στο δικο μου. μετα την πρωτη αλλαγη ολα ΟΚ. Λαδια Castrol EDGE 5-30
  11. μπορεις να πεις και κλασεις πιο καγκουρικο με τις ποδιες του και την κωλοτρυπιδα στη μεση. Τα νεα Golf, Scirocco R με 265 αλογακια θα το πατανε λογικα.
  12. Κι ομως ετσι ηταν.... καγκουροκαταστασεις δηλαδη... αναφερομαι σε παλιοτερο αμαξι που ειχα ατμοσφαιρικο 1.6...οχι σε TSI κινητηρα, για αποφυγη παρεξηγησεων. Τωρα ομως με το Golfακι αλλαξαμε φιλοσοφια...silent but deadly.
  13. Το συγκεκριμενο βαρελακι ειμαι βεβαιος πως θα δωσει αποδοση καλυτερη. οχι τρομερα πραγματα αλλα υπαρχει αισθητη διαφορα... και φυσικα κανει και ωραιο ηχο, οχι πολυ δυνατο, αλλα γκαζιαρικο. τον ακους μονο αν ανοιξεις το παραθυρο. Την καταναλωση αμφιβαλω αν την αυξανει. αλλοι λενε οτι την αυξανει αλλοι οχι. στο δικο αμαξι ειχα παρατηρησει μια μικρη αυξηση αλλα οχι τρομερα πραγματα. πιο πολυ μου αυξηθηκε η καταναλωση οταν φορεσα ελευθερη εξατμιση (απο την οποια δεν ειδα και καλυτερη αποδοση) παρα απο το βαρελακι.
  14. Θα γραψουμε ιστορια... B) ουτε στα περιοδικα τετοιες συγκρισεις!! Συμφωνω με αυτην την αποψη
  15. Βαρελακι.....κανει την διαφορα , ειδικα το BMC που ειχα κι εγω στο προηγουμενο αμαξι μου, μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο. Σε αμαξι ατμοσφαιρα 1.6 κι εκανε πολυ καλη διαφορα...αμεσως καταλαβα αλλη αισθηση με το βαρελακι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.