Jump to content

Κοσμάς

Members
  • Posts

    1,375
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Κοσμάς last won the day on November 13 2015

Κοσμάς had the most liked content!

About Κοσμάς

  • Birthday 03/05/1986

Contact Methods

  • MSN
    kosmas_patrikis@yahoo.gr
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Κορδελιού - Ευόσμου
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

14,459 profile views

Κοσμάς's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

100

Reputation

  1. Για πες μας αγαπητέ firev12 έβαλες κι εσύ esp ??
  2. Τότε καλύτερα να το αναθέσεις σε κάποιον που γνωρίζει γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά... Είναι λεπτή η δουλειά
  3. Τι εννοείς περισσότερο, δεν γίνεται πιο απλά να το γράψω... Κόβεις και ενώνεις ένα καλώδιο !
  4. Μπορεί να ξανά ανέβει το pdf ???
  5. Το 122 δεν έχει λειτουργία overboost ! Δεν σηκώνει ποτέ 1.2 ! Η κανονική του πίεση με πρόγραμμα (αν έχεις) είναι 0.9 με 1 bar.
  6. Πάνω στη φύσα υπάρχουν αριθμημένα όλα τα πιν και με βάση τον πίνακα που θα βάλω στη φώτο κάνεις τις ενώσεις ! Αν θέλεις βγάλε τη φύσα από το abs σου και βγάλε μια φωτογραφία όπως φαίνεται η δική μου ή μέτρησε τα πιν που είναι συνδεδεμένα να σου πω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις !
  7. Όλη τη δουλειά την έκανα μόνος μου δεν αναλαμβάνει κανείς δυστυχώς γιατί είναι κάτι που δεν γνωρίζουν ότι γίνεται τεχνικά γιατί πουθενά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο επίσημα. Λειτουργεί κανονικά το esp και όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες της μονάδας (xds,hillhold,tpms,dsr) κι όσο για το κόστος παίζει αναλόγως πόσο θα βρεις τη μονάδα στο ebay. Μπορείς να ψάξεις και 1K0907379BE αλλά και BG ή και BJ. Υπάρχουν αγγελίες με 60-90 ευρώ με αυτούς τους κωδικούς στο ebay. Για τα σωληνάκια των υγρών φρένων ναι θα χρειαστείς αντάπτορες κι όσο για την φύσα πρέπει να ανοίξεις με κάποιο τρόπο τη δική σου και να μετρήσεις πόσα καλώδια είναι συνδεδεμένα επάνω της ! Αν είναι 17 είσαι οκ διαφορετικά θα πρέπει να τραβήξεις έξτρα γραμμή από την ασφαλειοθήκη...
  8. Δεν μπορεί να γίνει how to γιατί διαφέρει αρκετά η διαδικασία από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο αναλόγως την χρονολογία του... Η αλλαγή του abs έγινε με την τυπική-γνωστή διαδικασία που γίνεται σε περίπτωση βλάβης (αλλαγή μονάδας, εξαέρωση κλπ), απλά εγώ επέλεξα να βάλω καινούριας σειράς μονάδα abs με κωδικό 1K0907379BE η οποία υποστηρίζει esp, xds, hillhold, tpms και dsr και ευτυχώς ενσωματώνει το g-meter διαφορετικά θα έπρεπε να μπει ο αισθητήρας κάτω από το κάθισμα του οδηγού οπως παλαιότερα. Αυτές οι καινούριες μονάδες έχουν διαφορετική φύσα και βάση μονάδας από αυτές που έχουν τα golf 5 (για αυτό και το κόψε-ράψε). Σε αυτοκίνητα του 2008 όπως το δικό μου χρειάστηκε να βάλω στα σωληνάκια των υγρών φρένων αντάπτορες γιατί είχαν διαφορετική διάμετρο στο καινούριο abs και νομίζω στα 2007 μοντέλα χρειάζεται και ξεχωριστή γραμμή ρεύματος από την ασφαλειοθήκη... Σε ακόμη παλαιότερα απαιτήται και αλλαγή στα σωληνάκια των υγρών φρένων που πηγαίνουν στους τροχούς. Και φυσικά αφού γίνει όλη αυτή η μεγάλη δουλειά δεν μπορεί να λείπει κι η κωδικοποιήση/adaptation η οποία υπάρχει στη σελίδα της rosstech. Τώρα το xds δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε άλλα αυτοκίνητα, πάντως φαίνεται να ψιλοκάνει δουλειά σε στροφές 2ας-3ης.
  9. Τελικά μετά από χρόνια έγινε κι αυτό ! Έβαλα esp κανονικά μόνο με αλλαγή της μονάδας abs! Έχει ένα κόψε ράψε η διαδικασία γιατί πρέπει να αλλαχτεί η φύσα και η βάση της μονάδας abs αλλά λειτουργεί κανονικά! Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να του δώσω περισσότερες πληροφορίες!
  10. Έχω κάνει ολοκληρωμένη μετατροπή από golf 5 σε 6 στο εσωτερικό ! Γείτονες δλδ !
  11. Πάρε κι αυτό το τριμ για να γλυτώσεις 25 ευρώ ! http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X201552347265.TRS0&_nkw=201552347265&_sacat=0
  12. Αν είσαι 2007 και πάνω από τον A Connector βγάζεις τα pin 16 και 20 και βάζεις το 16 εκεί που ήταν το 20 αφήνοντας το 20 στον αέρα. Αν είσαι κάτω του 2007 από τον B Connector συνδέεις το pin 6 στο 7 και από τον C Connector το pin 7 στο 10 και το 8 στο 9.
  13. Ξέρεις πιο abs φοράς ? Αν όχι κάνε ένα scan και θα σου πω αν μπαίνει ή όχι !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.