Jump to content

Homerr

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Homerr

  1. Μια ερώτηση ρε παιδιά για βοήθεια....πήγα το Golf μου στη Paintbull λογω βολικής απόστασης για μία γρατζουνιά-μικρουβαθούλωμα απο δέντρο που μου επιτέθηκε ενώ πάρκαρα.... :rolleyes και μετά το πρώτο πλύσιμο το σημείο που βάψανε έχει γεμίσει από μικρές λευκές μπαλίτσες που δεν μπορείς να τις πιάσεις αλλά είναι μαζεμένες γύρω απο το σημείο λές και τις ρίξανε με σπρέι...και δεν φεύγουν ούτε με άλλο πλύσιμο ούτε με σπρέι!! τι κάνουμε? (τελείως off topic?)
  2. Μπράβο! και εγω 6200 είμαι περίπου και λίγες εκατοντάδες χλμ πρίν είδα ένα πράγμα σαν κάθετη γραμμούλα να ακουμπάει το αριστερά αριστερά ψηφίο των χιλιομέτρων μου...αλλά μετά ξέχασα να κοιτάω αν το έχω....
  3. χμχμ ρε παιδιά, όταν ένα είδος διασταύρωσης δεινοσαύρου με κοράκι, το οποίο αποδεδειγμένα έφαγε φασολάδα για μεσημέρι, κάνει την ανάγκη του στην οροφή ενός golf, και μετά δεν βγαίνει ούτε με πλύσιμο ούτε με ειδικά σπρέι και τρίψιμο......ποιά αρχαία μέθοδο χρησιμοποιώ για να εξαφανίσω τα υπόλοιπα κομμάτια απο τις πολυτελέστατες κουράδες? έχουν αφήσει ενα είδος σκατοκηλίδας στο καϊμένο το τουτου! ευχαριστώ! παρεπιπτόντως ειναι μόλις 3 μηνών το τουτού αν έχει καμία σχέση για κέρωμα κτλ κτλ !
  4. Καλημέρα με λένε Τάσο, εδω και μήνες παρακολουθώ το site αλλά τώρα φιλοτιμήθηκα να στείλω και κανά post!!! έχω ένα golfaki tsi 122 εδώ και κανά μήνα όπως το κατασκεύασε η μάνα του!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.