Jump to content
Black Widow

Weekly Night Out @ Θεσσαλονίκη - Αρχείο

Recommended Posts

Posted

τεταρτη 7μμ στη πιστα του ρυσιου εχει event με πισοκινιτα! εισοδος ελευθερη θελετε δυναμικα να δωσουμε το παρον? :thumbsup: και στη συνεχεια πηγαινουμε για καφεδακι....

Posted

εγω ψινομαι αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο...αλλος κανεις??

Posted

εγω τεταρτη την κοπαναω λογω αδειας.....καλα να περασετε οτι κ να κανετε τλκ..!!!!

Posted

εγω τεταρτη την κοπαναω λογω αδειας.....καλα να περασετε οτι κ να κανετε τλκ..!!!!

Ε βέβαια, αν δεν υπάρχει η απαραίτητη θέα ή θεά όπως θες πες το δεν έρχεσαι... :nea::devil::hyper::queen:

Εγώ μέσα.

Posted

Ε βέβαια, αν δεν υπάρχει η απαραίτητη θέα ή θεά όπως θες πες το δεν έρχεσαι... :nea::devil::hyper::queen:

Εγώ μέσα.

εισαι συκοφαντης......το ειχα πει πριν μαθω οτι ισως πατε στα drift...!!!!!(οχι οτι εχεις αδικο βασικα,αλλα αλλο αυτο....)

Posted (edited)

Θα παμε στο ρυσιο και μετα για καφε? Να ξερω γιατι να παρω και την κοπελια αν ειναι...

(αυτην την φορα θα ειμαι συνοδηγος).

Κοσμα παρε laptop με την απαρετητο εξοπλησμο θα φερω καλοδιο να κανουμε το κινιτο μου

Edited by pants_
Posted

εγω λεω να παμε για ρετσινες στο μπιτ παζαρ κ να ξεκολησετε λιγο απο τους 4 τροχους...παμε να δουμε 2τροχοχα 4χ4....

Posted

εγω λεω να παμε για ρετσινες στο μπιτ παζαρ κ να ξεκολησετε λιγο απο τους 4 τροχους...παμε να δουμε 2τροχοχα 4χ4....

περιμενες να παω αδεια για να το προτεινεις ρε αληταμπουρα????????ντροπη σου.....

Posted

Θα παμε στο ρυσιο και μετα για καφε? Να ξερω γιατι να παρω και την κοπελια αν ειναι...

(αυτην την φορα θα ειμαι συνοδηγος).

Κοσμα παρε laptop με την απαρετητο εξοπλησμο θα φερω καλοδιο να κανουμε το κινιτο μου

παρ την θα την παρω και γω!

μιλαμε στο ρυσιο τι θα κανουμε μετα ρε men!

Posted

Ok... Θα την πω να κανονιση ρεπο.

Τι ωρα θα βρεθουμαι και που? Ολοι μαζι θα παμε ε?

Τασο καλη ειναι η ιδεα σου, να το κανονισουμε και να το εκτελεσουμε.

Posted

ειπαμε 18:30 καρφουρ μακεδονια να παμε ολοι μαζι ρυσιο...οποιος ψηνεται καλοδεχουμενος..

Posted

ειπαμε 18:30 καρφουρ μακεδονια να παμε ολοι μαζι ρυσιο...οποιος ψηνεται καλοδεχουμενος..

I'll be there ..

Posted (edited)

οποιος θελει να δει το Transformers 3 σημερα ας ενημερωσει..ετοιμαζουμε προβολη με meeting mod κοσμα

Edited by mourh
Posted

Τι θα γίνει ρε αλάνια όλοι στις παραλίες είστε ? κανείς δεν έμεινε πίσω να μας παρηγορεί ?

Posted

αυριο κοσμα θα κανουμε συναντηση μονοι μας ρε....μη μασας......κ μετα εχει ''ειδικη'' οπου θες,μολις ζεσταθουν τα T1.....

Posted

Τετάρτη ή πέμπτη ?? Για πείτε και οι υπόλοιποι πότε μπορείτε

Posted

Τετάρτη ή πέμπτη ?? Για πείτε και οι υπόλοιποι πότε μπορείτε

πεμπτη!

Posted (edited)

Εμείς Τετάρτη, την πέμπτη δεν θα είμαστε εδώ.

imag1172.jpgimag1185.jpg

Edited by kattt
Posted

πεμπτη κ εγω.....καλυτερα...!!!!

Posted

Πέμπτη που;;; Μακεδονία;

Posted

Πέμπτη που;;; Μακεδονία;

τελευταια πηγαινουμε κρηνη για καφεδακι στο 'σερατα' κ μετα καμια γυρα στην πολη ....

Posted

Δεν πάμε για κανά μπανάκι λέω εγώ ?

Posted

εγω ρεπο εχω.....οτι θελετε....παμε καπου κοντα αν ειναι για καμια βουτιτσα...?????

Posted

βουτια που?κ τι ωρα?ο καθενας με το καρο του?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.