Guest Stoilas Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Σαφώς και είναι. Από τη μάνα του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest super savvato!!! Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 λοιπον χθες ειχα αγορασει ενα ζευγαρι οβαλ ηχεια kenwood 3 δρομων κ πηγαμε κ τα βαλαμε (χρειαστηκε να σταματησουμε απο τις πισω πορτες γιατι δεν θα αποδιδαν καλα)μια χαρα παιζει τωρα αντε κ κανας ενισχυτης σε λιγο καιρο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Καλορίζικα Χρήστο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soilac Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Επειδή και εγώ θέλω να βάλω στους πίσω θόλους ηχεία ξέρει κανείς τελικά τη διάμετρο η να πάρω μεζούρα??? Αφού έχει τις θέσεις γιατί να πάνε χαμένες εκτός και εάν υπάρχει κανα τασάκι που μπαίνει εκεί για τους πίσω έχω φάει πολύ κράξιμο ρε παιδιά από φίλους. 15000 έσκασες μου λένε και δεν έχει ένα τασάκι για τους πίσω? Αιιιιιισχοοοος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_^ThEo^_ Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 16,5αρια πέρνει απ'ότι θυμάμαι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geopas Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 16,5 δεν ειναι και στις μπροστα πορτες? Επισης ξερει κανενας πως ακριβως αλλαζω τα ηχεια στις μπροστινες πορτες?Ειδα πως η ταπετσαρια εχει 3 βιδες τερμα κατω στην πορτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...