Jump to content

soilac

Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About soilac

  • Birthday 09/17/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

soilac's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Προσέχτε μόνο μην καλύπτουν τους πλαϊνούς αερόσακους.
  2. Χμμμ. Εγώ το έπαθα αυτό στα πρώτα 10000χλμ. η λύση είναι η προσθήκη μιας τσιμούχας από κάτω που αδειάζεις το παραφλου.
  3. Για golf πήγαινε εδώ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showforum=93 εκτός εάν έχεις και polo. Εάν ναι τότε σε αφορούνε οι διαστάσεις που συζητάμε.
  4. Καλά είναι ανάλογα και το τι θες από το λάστιχο. Αυτά που θέλω εγώ μου τα δίνει και με λίγο ζέσταμα το κράτημα του σε στροφές υψηλών ταχυτήτων είναι απλά άψογο.
  5. Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο και γενικεύεις. Και του golf gti καίει λάδι πάλι μάπα είναι ο κινητήρας? Και το TSI που θα πάρεις δεν θα καίει λάδια είσαι σίγουρος? Πέρνα να δεις τι γράφουν στα σχετικά topic? Και το RS4 να πάρεις λάδι θα καίει είμαι σίγουρος!
  6. Το καλύτερο board game που έχω παίξει ως τώρα... http://www.gettheglass.com/
  7. Το αναφέρει στο site της caractere AUTO SPORT S.A. 123, Mesognoin Avenue 11526, Athens, GREECE Makis Kakias Tel: + 302 106 983 776 Fax: + 302 106 983 805 info@autosport.gr www.autosport.gr
  8. Υπάρχει τρακαρισμένο Πόλο αφενώς. Κατέβα Φραντζή και σπρώχτα αφετέρου.
  9. ¶ντε βάλτα να τα χαρείς... και τα παλιά μην κάνεις κανένα αστείο και τα αφήσεις. Πούλα τα... κάν'τα κάτι τεσπα.
  10. Για πες μας πόσο τα πήρες ντε... και εάν έχει και για polo 9n3
  11. Τι εννοείς αρκεί; Ας μου εξηγήσει κάποιος με ποιόν τρόπο το νερό θα ανέβει ως το μοτερ.
  12. Λοιπόν εδώ και 2 μήνες έχω βάλει τα Yokohama S.drive σε διάσταση 205/45/16 και μπορώ να πω ότι είναι τίμιο λάστιχο για τα 550¤ που έδωσα. Ένα ζέσταμα το θέλουν πάντως.
  13. Νερό πως θα πάρει? Θα πρέπει το νερό που περνάει να είναι σε ύψος όσο το μοτέρ. Και συγνώμη κιολας αλλά δεν νομίζω ότι θα παίρνει και αέρα με τέτοιες γωνίες, στη πράξη θα φανεί βέβαια...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.