Jump to content
icy20

15k Service Is Near...

Recommended Posts

Λοιπον αυτο παει σε ολους οχι μονο σε οσους εχουν πολο!Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω οταν παω το αμαξι για το σερβις των 15000?Το λεω επειδη εχω πειραγμενα αρκετα πραγματα.Μην μου πουνε καμμια βλακεια κτλ...καταλαβενετε τι λεω...Το πρωτο που μπορω ευκολα να κανω ειναι να γυρισω το προγραμμα στις στοκ πιεσεις...Κατι αλλο?Ακουω γνωμες...Ευχαριστω ;)

Edited by icy20
Link to comment
Share on other sites

λαδια και φιλτρα δεν κανουν στις 15000;δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι,θα στα αλλαξουν και εισαι τζαμι.

Link to comment
Share on other sites

απλα λογω προγραμματος οταν συνδεθει πανω στο τεστερ δεν θα μπορει να κανει την αυτοδιαγνωση του κινητηρα,οποτε θα μπορουν να σου πουν οτι χανεις την εγγυηση πανω στα μερη του κινητηρα(αυτο μονο οταν και αμα αποδειξουν οτι για την οποιαδηποτε ζημια που εχει προκληθει στον κινητηρα φταει το προγραμμα).κατα τα αλλα δεν μπορουν να σου πουν οτι για τις στραβες δισκοπλακες π.χ. φταιει το προγραμμα αρα δεν σου τις αλλαζουμε στην εγγυηση...

Link to comment
Share on other sites

Να προσθεσω και κατι αλλο.Το συζηταγα τις προαλλες και μου δημιουργηθηκε η απορια.Το οτι η δευτερα σπανιως και η τεταρτη λιγο περισσοτερο δεν κουμπωνουν μηπως πρεπει να το κοιταξω η οχι?Δεν τις καρφωνω και ποτε τις ταχυτητες απλα 3-4 φορες τουλαχιστον ειδικα στην τεταρτη μου εχει ξυρισει.Η δευτερα 1-2 φορες μονο το εχει κανει.Το φοβαμαι καταρχας να μου ανοιξουν το κιβωτιο και κατα δευτερον ειμαι σιγουρος οτι με τοσα που εχω αλλαξει θα μου πουνε εισαι εκτος εγγυησης κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.