Jump to content
jplouto

Jplouto-Passat B3 1991 18 8V Σε 18T20V

Recommended Posts

καλησπερα στην παρεα.μου χαρισε ο πατερας μου το passat του και μιας και το ειχε αποθημενο για αλλαγη μοτερ το εκανα εγω!επειδη ο γερος αρχισε να τσιμπαει λαδακια αποφασισα απο το να το επισκευασω να του αλλαξω μοτερακι(18τ20v απο golf4) με ολα τα επακολουθα!ολα αυτα γιατι ειμαι της ταχυτητας!(καβαλαω R1 04)ετσι μετα απο τον γεναρη του 2006 εφτασα στο σημερα με ενα s3 setup το οποιο θα περαστει απο δευτερα!μου αρεσει πολυ το σκαρι του γι αυτο το λογο και το κρατησα!εξωτερικα το εχω βαψει και του εχω βαλει ζαντολαστιχα 225/35/17 οπου μπροστα τις διακοσμουν τα φρενα απο s3!απο πλευρας αναρτησης bilstein κιτρινα και απο δευτερα ελατηρια μαλλον eibach!αντε ανυπομονω να το οδηγισω μετα το setup!
φιλικα Γιαννης.

post-7052-1197150808_thumb.jpg

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Όπως έχουμε κάνει και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα αυτής της κατηγορίας, έτσι και εδώ κλειδώνω το θέμα αυτό μιας και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Σε περίπτωση που ο δημιουργός του επιθυμεί να κάνει ένα update σχετικά με το αυτοκίνητό του, ας με ενημερώσει με ένα p.m. ώστε να το ανοίξω και να συνεχίσει.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.