Jump to content
costas41

Νεος στη Golfomania και εδω

Recommended Posts

Τον Ιανουαριο παραγγειλα το νεο μου αμαξι που θα ειναι το gofl 1,4 160hp highline 5d. Μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα σε αυτη την αποφαση μου και ξεροντας βεβαια και τι αμαξι θα επαιρνα. Βαζοντας αλλο ραδιοcd και μια θυρα usb εχω παραδοση Μαιο αλλα αυτο δε με απασχολει. Ειμαι ενθουσιασμενος. Διαλλεξα και τον καλυτερο αντιπροσωπο τον πιο εξυπηρετικο και βεβαια τον πιο συμφεροντα σε μενα,αφου πηγα και αλλου. δεν τους γυρισα ολους βεβαια,που χρονος. Μετα απο ενα leon turbo που πουλησα προσφατα ελπιζω να μεινω το ιδιο ευχαριστημενος και με το golfaki μου. Ομως με φοβησατε εδω ρε παιδια λιγο. Διαβαζω τα προβληματα και δεν πιστευω στα ματια μου....που λενε. Τοσα πολλα; Με το leon δεν αντιμετωπισα τοσα που διαβαζω κι ας ηταν με κινιτηρα Vw. Λαδια ποτε δεν τα κοιταξα κι ας ηταν turbo και του αλλαζα τα φωτα. Ελπιζω να ειμαι απο τους τυχερους παλι αλλα στα καινουρια αυτοκινητα δεν υπαρχει τυχη. Δεν επιτρεπεται να βγαζουν προβληματα. Κανενα! Περιμενω την ωρα να ερθει!

Link to comment
Share on other sites

Όταν έψαχνα αυτοκίνητο, έκανα μια βόλτα από τα περισσότερα club για να δω τι προβλήματα βγάζουν, αν είναι αξιόπιστα κλπ.

ΛΑΘΟΣ.

Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα συνεργείο και να ψάχνεις να δεις εάν τα Golf είναι προβληματικά. Μα στο συνεργείο (και στο αντίστοιχο thread ενός forum) μόνο χαλασμένα αυτοκίνητα θα δεις!

Αυτό δε σημαίνει ότι είναι όλα χαλασμένα!

Το δικό μου Golf έβγαλε ελάχιστες βλάβες από όσες έχουν αναφερθεί εδώ μέσα. Ο γενικός κανόνας πάντως είναι ότι τα VW και τα Golf ειδικότερα είναι πολύ αξιόπιστα.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο απλα εχω επιρρεαστει πολυ και σκεφτομαι να κανω επεκταση εγγυησης. Αλλα το σκεφτομαι ακομα....Ειναι καλο; θα μου χρειαστεί; O πωλητης μου το προτεινε αλλα δεν το σκεφτηκα καν....τωρα το σκεφτομαι μετα απ οσα διαβασα.....

Link to comment
Share on other sites

Η επέκταση εγγύησης έχει ένα καλό και ένα κακό...

Το καλό είναι ότι στη μικρή περίπτωση που κάτι πάει στραβά αφού λήξει εγγύησή σου, κάνεις αμέσως απόσβεση!

Το κακό είναι ότι ουσιαστικά την διπλοπληρώνεις (και λίγα λέω) αφού σε υποχρεώνουν για όλο το διάστημα της εγγύησης να κάνεις όλα τα προβλεπόμενα service σε επίσημο αντιπρόσωπο!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο σκεφτομαι αλλα και το seat που εκανα service μετα τιν εγγυηση σε μηχανικο της περιοχης μου τα ιδια λεφτα πληρωνα. Μονο τα εργατικα ηταν χαμηλοτερα....Τωρα αν τα service της vw ειναι ακριβοτερα τοτε δε με συμφερει....μαλλον...Αληθεια ποσο πανε περιπου τα service στο Golf;

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μια βόλτα εδώ μέσα και θα βρεις άπειρες πληροφορίες για συνεργεία, κόστη, ανταλλακτικά κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω και για το χρονο σου και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος απο το καινουριο μου αυτοκινητο....δε θα ηθελα με τιποτα αν αναπολλω τις μερες που απροβληματιστα ακουγα το γιο μου να λεει....μαμα ο μπαμπας παει με δυο δυο μηδεν.....πιστευω οτι αγορασα ενα πολυ καλυτερο αυτοκινητο απο το προηγουμενο!

Link to comment
Share on other sites

Πλάκα κάνεις;; Συγκρίνεις Seat με VW? Προφανώς (!) υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος που τα VW κοστίζουν περίπου 5000ευρώ περισσότερα!

Θα τον διαπιστώσεις με τις πρώτες σου κιόλας βόλτες. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω. Γι αυτο κι εγω αγορασα το Golf γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σημερα....μετα το Focus του γαμπρου που ειδα και με τρελανε στο ταξιδι με το θορυβο που εκανε.Ασε τα πλαστικα του...αισχος αλλα και το αστρα cc του κολλητου μου που ετριζε το παραθυρο στο αυτι μου! Ειλικρινα θελω να τα συγκρινω αργοτερα για να πω οτι πραγματικα εκανα την καλυτερη επιλογη πραγμα που το πιστευω. Παντως το συγκεκριμενο με μαγεψε οταν το οδηγησα...αλλο πραγμα σε ολα του...απλα θελω να βγει και καλο! Ποτε δεν πιστευα οτι θα μου αρεσει τοσο ενα golf. Μενει να μου αποδειξει οτι το αξιζει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.