Jump to content

pm140

Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pm140

  1. Golf 8 eTSI 1.5 Harman Kardon Μερικές φορες δουλευει μονο το κεντικο ηχείο. Αν το κλειδωσεις και το αφησεις για λιγο, ολα επανερχονται...
  2. Κοιταχτε, το εβαλα αυτο το ποστ γιατι οταν εψαχνα και εγω, δεν εβρισκα σαφης απαντησεις εμπειριες.
  3. Κοιτα, αν θελεις να μημ πληρωσεις κερατιατικα, διαλεξε κατι aftermarket. Εχει και 2 DIn αν σε ενδιαφερει, που τωρα πλεον ολα εχουν USB, memory card, κλπ. Εγω προτιμω το USB να ειναι στην πισω πλευρα, γιατι με ενα καλωδιο , το βαζεις μεσα στο ντουλαπακι και δεν φαινεται τιποτα. Συνηθως στα aftermarket, θα πρεπει να αγοράσεις εξτρα και ενα "κουτακι' για να επικοινωνει πλήρως με τον εγκεφαλο. Η αλλη επιλογή ειναι να ψαξεις αν στο υπάρχων μπαινει κάπως USB
  4. Καταλαβαινω πως το βλεπεις. Ειχα και εγω 2 DIN και Kenwood και κινεζικο. Η ποιότητα ήχου δεν συγκρίνεται με αυτό που εχω τώρα. Και δεν ηθελα να δώσω κοντα στα 1000 ευρω. Προσωπικά δεν μου έλειψε τίποτα απο τις 2 DIN. Αντε η ευκολία του GPS στο κινεζικο... Δεν προτεινω κάτι. Με ότι ευχαριστιέται ο καθένας περισσότερο. Προτιμώ τον ήχο απο τα άλλα εφε.
  5. Επειδη εχω δοκιμασει πολλά και κινεζικο, αν σας ενδιαφερει η ποιοτητα ηχου, τότε πηγη Pioneer DEH-80PRS. Ηχεια 3 δρομων Hertz, ενισχυτης Hertz. Λογικες τιμες....
  6. Καλησπερα Και εγω πήρα ενα μεταχειρισμενο Jetta 2008 140HP. Το βασικό πρόβλημα ειναι να συμφωνησει ο μαντρας ή ο ιδιωτης να το πας σε ενα δικό σου μαστορα ή αντιπροσωπια. Θα πρεπει να δεις - Σασι - ολοι λενε ατρακαριστο, αλλα σπάνια ισχυει - χιλιομετρα αν ειναι πραγματικα - συνηθησμένα προβληματα - Ν75 βαλβιδα - συγχρονιζε 1-2 ταχύτητας, αν αλλάξεις γρήγορα απο 1 σε 2 μπορει να κολλάει - καδενα, ήχος κατα την εκκκινηση. Αν εισαι μεσα σε καποια ορια ετους και χιλιομετρων σε καλυπτει η αντιπροσωπεια
  7. Και εγω το ιδιο ακριβως Jetta 2008 TSI 91.000 klm. Το εφτιαξε κανεις να μου πει κόστος?
  8. Ειχα Golf και τωρα Jetta. Αν εχεις σιτα στο πανω μερος του ταμπλό κοιτα εκει πρωτα. Εκει τριζει συνηθως. Αν ειναι εκει, μπορεις να βαλεις κανα λεπτο σφουκαρακι.
  9. Υπαρχει επέκταση εγγυησης αλλα πρέπει να αγοραστεί πριν την λήξητων 2 ετων. Επίσης υπάρχει μία εταιρεία που για 350 ευρωσε καλύπτει σε αρκετά σημεία για 1 χρονο. Δεν θυμάμαι το όνομα αλλά μπορώ να το βρω.
  10. Λοιπον.... αν ανοιξεις το καπό, και κοιταξεις κοντά στα σημεια που ειναι ο μηχανισμός του καπό, κοντα στο παρπριζ, εκει έχει κατι αφρολέξ δεξιά-αριστερά ώστε να μην τρεχουν (μαλλον) τα νερα προς τα μεσα. Εμενα αυτά ήταν φθαρμένα-κομμένα και περναγε αερας μέσα, τα αλλαξα και βελτιώθηκε!
  11. Κοιτα την ρεζερβα αν ειναι καλα στερεωμένη στο πορτ παγκαζ. Εχει ενα "παξιμαδι" που το βιδώνεις για να μην κουνιέται...
  12. Καλησπέρα Επειδή φάχνω και δεν βρίσκω αρκετά στατιστικά δώστε τα φώτα σας βρέ παιδία.... Ευχαριστώ!
  13. Τι κατανάλωση έχει το Jetta GT με νορμαλ οδήγηση και πόση το TSI?
  14. Εχω 3 πορτο 2007 ΤΣΙ 140 με 62.000 χλμ. Να το παρεις το αμαξι, εγω πάλι θα το έπαιρνα ακόμα και με τα παραπάνω προβλήματα που και εγω είχα. Και οικονομικό και γρήγορο και για ταξίδι, ολα!
  15. Εμενα, οταν βγάλω κλειδί και ανοίξω πόρτα, κλείνει το κινεζάκι. Επίσης αν κλείσεις μηχανή, αφήσεις το κλειδί επάνω, μετα από 10-15 λεπτά το αυτοκίνητο πέφτει σε sleep mode και πάλι κλείνει το κινεζάκι. Εξαρτάται από το κινεζάκι βέβαια!!
  16. Εχω το συγκεκριμενο μοντέλο του 2007 και τα συγκεκριμενα προβλήματα, εκτος τις αντλίας. Αλλα παρόλα αυτά ο συνδιασμός μηχανής/ιππων, αμαξώματος, στιβαρότητας, οικονομίας, ποιότητας εσωτερικού, δεν νομίζω να βρίσκεται εύκολα. Θα το αγόραζα πάλι.
  17. Το ίδιο και εγώ Golf TSI 140 61.000hm. Πήγα αντιπροσωπεία και μου είπαν ρουλεμαν συμπλεκτη στην αρχή, και για να φτιαχτεί θέλουν αλλάγή σετ συμπλεκτη 620 ευρα.... Μμμμ θα το σκεφτώ σοβαρά Θα πάω και αλλού να δω τι θα μου πουν. Ο θόρυβος όντως σταματάει όταν πατάς συμπλεκτη, αλλά προς το παρόν δεν ακούγεται τόσο πολύ.
  18. Το ελιχα το τρέμουλο (TSI 140hp) από την αρχή (2007) όταν έιμουν σε ρελαντί περιμένοντας φανάρι ας πούμε. Τον τελευταίο μήνα το ενιωθα εν κινήση σε χαμηλές στροφές 2000 με 3000, σαν να αφήνεις το γκάζι και να το ξαναπατάς. Αλλά δεν ήταν εντονο το κόψιμο απλώς το καταλάβαινες σε ταξίδι με σταθερό γκάζι. Πήγα συνεργείο, κανένα σφάλμα, μπουζί ΟΚ, πολλαπλασιαστές ΟΚ. Αλλά συνεχίζει. Ποιον αφρο χρησιμοποιείσατε για καθαρισμό βαλβίδων? Διαδικασία?
  19. Υπαρχει σπρει στα καταστήματα αυτοκινήτων για γρασο-ρετσινι. Δουλευει μία χαρά, γιατι το εχω δοκιμασει αφου εχουμε πευκο κοντά δυστυχως....
  20. Golf 5 TSI 140HP 2007, 53.000KM Εκανε και εμένα τον θόρυβο εν στάση, κάνοντας το τιμόνι δεξιά-αριστερά σχετικά γρήγορα. Αλλαγή κρεμαγιέρας, λίγες μέρες πριν λήξει η επέκταση εγγύησης Ηδα κόστος 1000 και κάτι εύρω! Την γλύτωσα!
  21. Ερώτηση: Εχω Golf TSI 140, 2007 με 50.000 χλμ. Προτείνεται να βάλω πρόγραμμα ή οχι? Υπάρχει κάποιο θέμα/κίνδυνος που θα πρέπει να ξέρω πριν αποφασίσω? Ευχαριστώ!
  22. Το έχω εδώ και 3 χρόνια...κανένα προβλημα. Οταν είχα ρωτήσει μου είπαν ότι το αμάξι σε στάση, προσπαθεί να ρίξει στοφές/κατανάλωση όσο γίνεται και για αυτό εμφανίζεται το τρέμουλο....λέω τι μου είπαν.
  23. Λοιπόν εμένα ήρθε η σειρά μου να αλλάξω σκάστρα και Ν75. Εχω TSI 140 2007 και επέκταση εγγύησης και δεν πλήρωσα μία. Τα συμπτώματα ήταν ότι σε χαμηλές στροφές (κάτω από 3000) το αμάξι δεν πήγαινε καθόλου. Οταν λέμε καθόλου, καθόλου. Οχι ότι ανέβαζε στροφές αργά, δεν ανέβαζε σχεδόν καθόλου. Τέρμα το γκάζι...μουλάρι αυτό! Για να το δοκιμάσεται, αφήστε να πέσουν οι στροφές και δείτε πως είναι η απόκριση. Μου έκαναν και αναβάθμιση προγράμματος και το αμάξι είναι πολύ καλύτερο από πρίν, άλλος ήχος, πήρε αέρα το αμάξι, τι να πώ. Μου βγήκε σε καλό τελικά!!!!
  24. Καλημέρα Το πουλάω το Witson WD726V 400 ευρω μαζί με την πλεξούδα CAN BUS για άμεσο plug and play. Ενώνεις τις φίσες και είσαι έτοιμος, παίζει αψόγα για Golf V. IGO 8 με ελληνικούς χάρτες, TV + κεραία, USB, SD cart, RCA output, DVD player.... Δουλεύει άψογα εδώ και 1,5 χρόνο, κανένα πρόβλημα με μπαταρία και επικοινωνεί κανονικά με το CAN BUS του αυτοκινήτου. Σκέφτομαι να το αλλάξω για Alpine, λόγω κολήματος με ποότητα ήχου. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.