Jump to content
Passat_3b

Απογοήτευση

Recommended Posts

11 χρόνια μαζί με την passatara και ήταν όλα μια χαρά (σχεδόν tongue.gif ).Τον τελευταίο χρόνο όμως μας έχει κουράσει (και λέω ''μας'' γιατί το χρησιμοποιεί και ο πατέρας μου καμιά φορά).Σήμερα το πήγα για αλλαγή αμορτισέρ (Bilstein Sport τελικά).Το παιδί το ανέβασε να το δεί και είδαμε οτι πρέπει να του αλλάξω τα μπροστά πάνω ψαλίδια και τις ''σκασμένες'' φούσκες ;) ...το είχα ψιλιαστεί αφού ακουγόταν ένα τρίξιμο όποτε έστριβα και γενικα διαφοροι ήχοι ''γτουπ γτουπ'' μπροστά...τεσπα θέλω να πώ οτι έχω ψιλοαπογοητευτεί με όλα αυτά και δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω μιας και μαζί με τα λάστιχα ,τις ζαντες ,τα εργατικα ,τα αμορτισερ,τις φουσκες και τα ψαλιδια ούτε θέλω να σκεφτώ πόσα θα σκάσω!Πρόσφατα του είχα κάνει και μεγάλο σερβις.Αξίζει λοιπόν την ανανέωση αυτή ή να πάω για κάτι άλλο?Πάντος είμαι πολύ ευχαριστημένος και εγώ που το παίρνω τα τελευταία χρόνια και ο πατέρας μου .Και μπορώ να πώ οτι το αγαπώ πολύ ;)

*Επίσης κάτι που ξέχασα είναι οτι με έχουν νευριάσει πολύ οι διάφοροι μαστοράντζες που θέλουν της παναγιάς τα μάτια για να σου αλλάξουν τα αμορτισέρ ή άλλοι που αν σε δουν για τακτικο πελάτη αρχίζουν τις κατεργαριές!

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε ενασχόληση με το θεματάκι μου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ;)

Edited by Passat_3b
Link to comment
Share on other sites

φίλε εάν το αγαπάς κράτατο, είναι καλός σύντροφος και κάνει ορέο ασφαλές ταξίδι... εάν το κρατίσεις και το φτιάξεις να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε αφίσει ποτέ, μπορεί να μην είναι γρήγορο αλλά είναι σκύλος... είδα και το δικό μου το τουρμπάτο όλο προβλήματα βγάζει... anyway για εμένα φίλε κράτισε το και αμα έχεις το χρίμα μελοντίκα ένα μοτερ 1.8Τ βάζεις χωρής πολλά πολλά... η και V6 193PS... ;) Το συγκεκριμένο μοντέλο 3Β για εμένα είναι η βάση που ξεκίνησε η νέα γενιά που έχουμε τώρα... ;)

Υ.Γ. και να το δώσεις φίλε τα λευτά που θα πιάσει... θα στεναχωριθείς... ούτε Ατος δεν πέρνεις αν το δώσεις θα δώσεις και απο πάνω για να πάρεις κανένα ματρακα... δεν αξίζει φιλε... κράτατο και φτιάξτο ;)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ κι εγω έτσι λέω ..με κάτι υπολογισμούς που έκανα τα λεφτά που θα πάρω αμα το πουλήσω μπορώ να τα δώσω να το φτιάξω καλά και να το κρατήσω για αρκετό καιρό.Και αφού ξέρω οτι είναι γερό το σκαρί του και ατρακάριστο θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Θα βρώ και ένα 1.8Τ μοτέρ και θα είμαι ok πιστεύω.Ντάξι 11 χρόνια περάσανε,κάποτε θα χρειαζόταν μια ανανεωσούλα :D ! Θενκς συμπασσατόβιε tongue.gif !!Χρειαζόμουν μια επιβεβαίωση των σκέψεών μου :D

Link to comment
Share on other sites

φίλε εάν το αγαπάς κράτατο, είναι καλός σύντροφος και κάνει ορέο ασφαλές ταξίδι... εάν το κρατίσεις και το φτιάξεις να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε αφίσει ποτέ, μπορεί να μην είναι γρήγορο αλλά είναι σκύλος... είδα και το δικό μου το τουρμπάτο όλο προβλήματα βγάζει... anyway για εμένα φίλε κράτισε το και αμα έχεις το χρίμα μελοντίκα ένα μοτερ 1.8Τ βάζεις χωρής πολλά πολλά... η και V6 193PS... :D Το συγκεκριμένο μοντέλο 3Β για εμένα είναι η βάση που ξεκίνησε η νέα γενιά που έχουμε τώρα... :D

Υ.Γ. και να το δώσεις φίλε τα λευτά που θα πιάσει... θα στεναχωριθείς... ούτε Ατος δεν πέρνεις αν το δώσεις θα δώσεις και απο πάνω για να πάρεις κανένα ματρακα... δεν αξίζει φιλε... κράτατο και φτιάξτο :D

Σωστος ο Dark. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.