Jump to content
aggelosmk2

φλατζα για Vr6 χαρτινη η μεταλλικη ?

Recommended Posts

Posted

Καλησπεριζω το club.

Θελω να αλλαξω φλατζα αυριο στο vr6 μου το οποιο ειναι το 2.8 .

αυτο ως μαμισια εχει χαρτινη φλατζα.

Εχει ομως καβατζα ενας φιλος μια μεταλικη για αυτο το μοτερ που ειχε παρει απο Αμερικη,η οποια απο οτι μου πε για να μπει χρειαζεται μονο να αγορασω κι ενα σπρευ χαλκου.

να την βαλω η πρεπει να παρω ντε κ καλα την χαρτινη ??? οι οποια παρεπιμπτοντως απο οτι μου ειπε εχει γυρω στα 200 ευρω

S . O . S

Posted

Τί να σου πω, εγώ θα έβαζα την εργοστασιακή πάντως.

Posted

Καλη η σιδερενια δε λεω και σωστος ο φιλος που σου ειπε για το σπρευ χαλκου αλλα θα πρεπει να ξερεις πως με σιδερενια φλατζα αν χτυπησει πυρακια

η για καποιο λογο υπερθερμανθει το αυτοκινητο τοτε επειδη δεν μπορει να καει οπως η χαρτινη αρχιζουν και λιωνουν η τρυπανε τα πιστονια.

Posted

Όλα λάθος ως εδώ…

1. To VR6 ποτέ δεν φορούσε χάρτινη φλάντζα, πάντα μα πάντα και σε όλες τις εκδώσεις (εκτός του αμερικανικού Golf 4 VR6 12V (θα αναλύσω πιο κάτω)) έμπαινε η ίδια μεταλλική 3 στρώσεων. (Φλάντζα από 3 λεπτές μεταλλικές στρώσεις πιεσμένες σε μια, με τιμή στα 60 Ευρώ περίπου)

2. Η σιδερένια φλάντζα είναι για να ρίξεις συμπίεση σε περίπτωση που θέλεις να τουρμπίσεις, πράγμα που δεν θέλεις απΆ ότι κατάλαβα, αλλά ως και εκεί όσοι έχουν την παραμικρή ιδέα με το άθλημα χρησιμοποιούν 2 φλάντζες εργοστασιακές ανάμεσα σε μπλόκ, σιδερένιας φλάντζας, και κεφαλής για να αποφύγουν το σπάσιμο του μοτέρ.

3. Επανερχόμαστε στο αμερικανικό Golf 4 VR6 12V. Η φλάντζα αυτού του κινητήρα είναι πάλι μεταλλική 3 στρώσεων (και όπως και των υπολοίπων VR6 καίγεται κανονικότατα) μπαίνει κανονικά στον VR6 12V που μπήκε σε όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα (Golf, Corrado κλπ.) ανεξαρτήτου χρονιάς και κυβισμού (2.8 ή 2.9) ΑΛΛΑ είναι ελάχιστα πιο λεπτή με αποτέλεσμα να σου ανεβάζει την συμπίεση κατά 0.4-0.5 (κόστος στα 60-80 Ευρώ περίπου).

Guest Κωστας VR6
Posted

ασε ρε! μου εμαθες και εσυ απο VR6

χαχαχαχαχαχαχαχα

tongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

το μοτερ του Αγγελου δουλεβει πλεον

με "μαμα" φλατζα! ολα καλα! :D

Posted
ασε ρε! μου εμαθες και εσυ απο VR6

χαχαχαχαχαχαχαχα

tongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

το μοτερ του Αγγελου δουλεβει πλεον

με "μαμα" φλατζα! ολα καλα! :D

ΡΕ???!!!

Μεγάλε σοφέ δάσκαλε δεν είπαμε θα με φωνάζεις?

ancient_kung_fu_master_pai_mei-298x300.jpg

Posted
ΡΕ???!!!

Μεγάλε σοφέ δάσκαλε δεν είπαμε θα με φωνάζεις?

ancient_kung_fu_master_pai_mei-298x300.jpg

Τι θελεις εσυ εδω?Εδω ειναι για 6κυλινδρα οχι για esp που θελουν gps για να βρεις απο που κλεινουν.

ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΦΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ new_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gif