xristos86 Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει υπόψη του πόσο (έστω στο περίπου) κοστίζει μια τετράδα original (μαμά) ελατήρια για το Polo 9N... Αν ξέρει κάποιος ας πει παρακαλώ γιατί το βιάζομαι λίγο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited July 20, 2009 by xristos86 Quote
Guest chp Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Καλησπέρα παιδιά!Ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει υπόψη του πόσο (έστω στο περίπου) κοστίζει μια τετράδα original (μαμά) ελατήρια για το Polo 9N... Αν ξέρει κάποιος ας πει παρακαλώ γιατί το βιάζομαι λίγο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ελατήρια ...έχει μόνο πίσω ....στην σπορ έκδοση.... ( -1.5μμ) μήπως ψάχνεις αμορτισέρ?? πάντως δεν είναι η καλύτερη επιλογή τα sach που φοράει.... Quote
xristos86 Posted July 20, 2009 Author Report Posted July 20, 2009 (edited) Μπααααα,τιμή για τα ελατήριά του (τα μαμά) ψάχνω όπως είπα και δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα,το δικό μου πάντως έχει 4! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Και το ερώτημα παραμένει ανοιχτό για όποιον ξέρει... Edited July 20, 2009 by xristos86 Quote
xristos86 Posted July 21, 2009 Author Report Posted July 21, 2009 Οκ,το ερώτημα απαντήθηκε,πήρα σήμερα τηλ. στην αντιπροσωπεία: ~65-70 το καθένα από τα μπροστινά. ~60 το καθένα από τα πίσω. Απλά το γράφω εδώ μήπως το χρειαστεί και κανένας άλλος! Quote