Jump to content
ekaradimos

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας

Πριν από κανένα μήνα που πήγα για πλύσιμο το αυτοκίνητο, πήρα ένα καθαριστικό για air-condition αυτοκινήτου (auto action). Δε ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω. Στις οδηγίες λέει να κλείσω τον κλιματισμό και να αδειάσω το μισό μπουκάλι. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς καθαριστικό για air-condition να μου δώσει τα φώτα του?

Link to comment
Share on other sites

Λίγο καθυστερημένα...

Δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά είχα δει τέτοιο στο super market και είχα διαβάσει ότι κλείνεις παράθυρα, ενεργοποιείς κλιματισμό και το τοποθετείς κάπου ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό. Αφού το ανοίξεις (δεν ξέρω με ποιο τρόπο), αυτό ψεκάζει καθαριστικό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (σκέψου σαν καπνογόνο ;) ) και βγαίνεις από το αυτοκίνητο. Το αφήνεις να δουλέψει για όση ώρα λέει στις οδηγίες και είσαι έτοιμος. Βασικό αν θυμάμαι και λογικό να έχεις το κλιματιστικό στην ανακύκλωση αέρα!

Edited by stig
Link to comment
Share on other sites

ετσι οπως τα πε ο stig ειναι. το μπουκαλακι εχει συστημα και κλειδωνει το κουμπι οταν το πατησεις και ετσι απελευθερωνεται ολο το αεριο.

εγω ειχα παρει απο carrefour αν δεν κανω λαθος, αφρο, που το εριξα μεσα στους αεραγωγους. λεει σκοτωνει ολα τα βακτηριδια κτλ...και μετα εβαλα το a/c να δουλευει στην ανακυκλωση για κανα 15λεπτο.

για μενα παρε καλυτερα και εναν αφρο καθαρισμου για a/c...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.