Jump to content
FSI V

Help Me!Τρέμει στο ρελαντί

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια!!!! Αρχικά, έχω 1,4FSI με 35000χιλ. Σήμερα το απόγευμα όπως βάζω μπρός το βλέπω πως αρχίζει να τρέμει έντονα με την εξάτμιση να μην αναπνέει.Η αλήθεια είναι πως έχει ξαναγίνει αλλά με το που έδωσα γκάζι σταμάτησε.Σήμερα δεν σταμάτουσε όσο γκάζι και να δώσω.Ανάβει κλασσικά το λαμπάκι της μηχανής και ξεκινάω να το τρέξω μήπως παίζει κανένα σκουπιδάκι, η διαδρομή μου θα ήταν σε εθνική όδο, πήγαινα Αγ.Στέφανο οπότε όλο το δρόμο ήμουν στα 180 αλλά κλασσικά δεν άλλαξε τίποτα. Να πω βέβαια ότι μπούκωμα δεν παίζει να είναι γιατί κάθε μέρα βγαίνω αργά στο βράδυ στην εθνική και το αμάξι ανοίγει και από θέμα βενζίνης βάζω πάντα 100αρα Βρ από ένα μόνο βενζινάδικο. Πείτε μου γνώμες παιδιά έχω φρικάρει. Μέχρι τώρα πήγαινα στην Καρέντα στα Πάτήσια αλλά δεν θέλω να ξαναπάω, έχω δεί καλά λόγια για τον Μάκη Μπούτρη στα Πατήσια και για ένα άλλο συνεργείο στην Θηβών στο Αιγάλεω. πείτε μου γνώμες και για συνεργείο.

Ευχαριστώ!!!!

Link to comment
Share on other sites

καυσιμο;πολλαπλασιαστες;μπεκ;κυλινδρος;τσεκαρε το σφαλμα με ενα διαγνωστικο να δεις τι θα βγαλει.

Edited by joop.
Link to comment
Share on other sites

ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ

Link to comment
Share on other sites

ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ

Πήγα στον Ηλία το πρωί λοιπόν.Ήταν ο πολλαπλασιαστής τον άλλαξε και όλα καλά!!! Μπράβο και στον Ηλία με τα παιδιά εκεί πέρα!!!πολύ σωστή δουλειά και είναι η ΜΟΝΗ φορά που πάω σε συνεργείο το Golf και δεν φεύγω σαν μ@%$&@ς που με έχουν σκίσει και έχω πει και ευχαριστώ... ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες παιδιά!!!

Edited by MikeVW
Link to comment
Share on other sites

παρόλο που έγινε η αλλαγή του πολλαπλασιαστή έχω την αίσθηση ότι κυρίως όταν έχω 1, ή 2 και είμαι στις 3000-3500 με το γκάζι σταθερό το αμάξι κάτι το κρατάει στιγμιαία.Ποιο έντονο γίνεται όταν ξεκινάω με την πρώτη που νοιώθω πως ενώ επιταχύνει κάτι το κρατάει στιγμιαία περιοδικά ανα 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν σας βοηθάω με την περιγραφή. Έχει κανείς κάτι στο μυαλό του???

Link to comment
Share on other sites

τραβα πισω στον ηλεια και πεστα δεν λες οτι εισα τυχερος και εχεις στην αθηνα εναν ανθρωπο της εμπιστοσυνης σου...τυχερε,ειναι γαματοι,εγγυηση

Link to comment
Share on other sites

ειχα και γω κατι προβλήματα με το πελαντι και ο μαστορας μου το εφτιαξε πειράζοντας κατι σωληνάκια της υποπιεσης η κάτι τέτοιο....

τώρα ειναι μια χαρα.

εχω το golf iv 1.6 8v me 110.000 km

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.