DARKO Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Θελω να αγορασω vag com που να κανει για golf 6 εχει καποιος να προτεινει κατι,ποια εκδοση,απο πουκαι αν υπαρχει στα ελληνικα? Edited December 20, 2016 by nikdev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Θελω να αγορασω vag com που να κανει για golf 6 εχει καποιος να προτεινει κατι,ποια εκδοση,απο πουκαι αν υπαρχει στα ελληνικα? Αυτο δεν υπαρχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKO Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 εχω βρει ενα αλλα εχει 350ευρω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKO Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 τελικα δεν γνωριζει κανενας ποια εκδοση vag-com μπορει να κανει για το golf 6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 τελικα δεν γνωριζει κανενας ποια εκδοση vag-com μπορει να κανει για το golf 6? Η τελεταία μονο περιέχει όλες τις κωδικοποιήσεις για το Golf 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKO Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 ποια ειναι η τελευταια ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo_6566 Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 908.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKO Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 Καμια ιδεα απο που την αγοραζουμε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) http://www.ross-tech.com/news.html Download Release 908.1 Εδιτ Εχει 229$ χαχααα Edited March 11, 2010 by nikoskallithea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKO Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 Αυτο τι ειναι το προγραμα της ross,και πως να το δουλεψω χωρις καλωδιο?δωσε λεπτομεριες.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Αυτο τι ειναι το προγραμα της ross,και πως να το δουλεψω χωρις καλωδιο?δωσε λεπτομεριες.. Φιλε το προγραμμα δεν δουλευει χωρις καλωδιο, απλώς σου εδωσα το λινκ της βερσιον που ζητησες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 (edited) Αυτο τι ειναι το προγραμα της ross,και πως να το δουλεψω χωρις καλωδιο?δωσε λεπτομεριες.. Το VAG-COM είναι και λειτουργεί μόνο με το αυθεντικό κάλώδιο. Εφόσον το αγοράσεις έχεις συνεχώς δωρεάν αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί. Edited March 12, 2010 by STELIOS_GOLF 6 TSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karaman Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Δες εδω... My link και καλυτερα παρτους τηλεφωνο και ρωτα τους αν υπαρχει φυσα για το δικο σου... εγω την παραγγειλα απο εδω το 805 και μου την στηλανε με αντικαταβολη. Ειχε και cd με το προγραμμα μεσα και δουλευει μια χαρα...αλλα αγγλικα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKO Posted March 13, 2010 Author Report Share Posted March 13, 2010 παιδια δοκιμασα σημερα ενα καλωδιο το 908 και δεν μπορει να συνδεθει με το αυτοκινητο!!!!!!Καποιος που εχει παρει για το 6αρι και κανει σιγουρα??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 παιδια δοκιμασα σημερα ενα καλωδιο το 908 και δεν μπορει να συνδεθει με το αυτοκινητο!!!!!!Καποιος που εχει παρει για το 6αρι και κανει σιγουρα??? Που το βρικες το καλωδιο, απο που ειναι αγορασμενο? Διάβασε εδω ο Βασιλης λεει οτι το καλώδιο 908 δεν λειτουργεί σωστά. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=32479&view=findpost&p=356267 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 παιδια δοκιμασα σημερα ενα καλωδιο το 908 και δεν μπορει να συνδεθει με το αυτοκινητο!!!!!!Καποιος που εχει παρει για το 6αρι και κανει σιγουρα??? Με αυθεντικό καλώδιο συνδέεται κανονικά πάντως. Δοκιμασμένο στο δικό μου Golf 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Με αυθεντικό καλώδιο συνδέεται κανονικά πάντως. Δοκιμασμένο στο δικό μου Golf 6. Αυτο έλλειπε Στελιο να μην λειτουργούσε και το αυθεντικό !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleo Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 http://www.dts-kastaniotis.gr/vag_gr.php Το VAG-COM Diagnostic είναι ένα εξειδικευμένο διαγνωστικό πρόγραμμα, στην ελληνική γλώσσα, που λειτουργεί σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές (σταθερούς ή φορητούς). Καλύπτει όλα τα μοντέλα του VW Group ( AUDI, VW, SEAT, SKODA,) από 1990 έως 2009. Μπορεί να πραγματοποιήσει: Ανάγνωση και διαγραφή κωδικών βλαβών σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου . Υποστηρίζει στο σύνολο 115 διαφορετικές μονάδες και μπορεί σε αυτές να διαγνώσει πάνω από 11.000 κωδικούς βλαβών με λεπτομερή ελληνική επεξήγηση και τυχών αιτίες. Κωδικοποιήσεις σε μονάδες ελέγχου σύμφωνα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου (σε περίπτωση αντικατάστασης αυτών με καινούριες ή μεταχειρισμένες) Προσαρμογές εργοστασιακές αλλά και ειδικές όπως αυτόματο κλείδωμα του αυτοκινήτου όταν αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 15χλμ , αλλαγή γλώσσας στο καντράν, ρύθμιση ευαισθησίας του εργοστασιακού συναγερμού ή του parktronic, ρύθμιση ύψους ανάρτησης κ.α. Βασικές ρυθμίσεις σε πεταλούδα γκαζιού , βαλβίδας ανακύκλωσης καυσαερίων, αισθητήρων λ, αντλίας βενζίνης π.χ. σε Golf V , δότης γωνίας τιμονιού μετά από ευθυγράμμιση τροχών κ.α. Προγραμματισμό νέων κλειδιών (με 5ψηφιο και 7ψηφιο κυλιόμενο κωδικό και ημερολόγιο) Ελεγχο και ρυθμίσεις σε Diesel για εκκίνηση , διάρκεια , χρόνο ψεκασμού κ.α. Προσαρμογές και έλεγχο των κωδικών ετοιμότητας (Readiness) Μηδενισμό και ρύθμιση διαστημάτων service Ελεγχο και ενεργοποίηση περιφερειακών εξαρτημάτων σε όλες της μονάδες, εξαέρωση φρένων, απενεργοποίηση φρένων για αλλαγή τακάκια κ.α. Ζωντανές μετρήσεις με παλμογράφο (και για τα TDI) Μετρητής επιτάχυνσης (0-100km/h, 400m κ.α.) σε όλο το VW Group αλλά και σε όλα τα μοντέλα με πρωτόκολλο επικοινωνίας OBD IΙ ή E-OBD. Ολα τα παραπάνω ισχύουν για όλες τις μονάδες ελέγχου που θα μπορούσε να έχει ακόμα και κάποιο από τα τελευταία μοντέλα 2009 του ομίλου Volkswagen με τεχνολογία CAN. (με κινητήρες FSI, TFSI & TSI, Golf V GTi & GT, Golf 6, Eos, Passat CC, Tiguan, A5/S5, R8, Q5, Q7, TT νέο, Octavia 5, Superb νέο, Leon II, Ibiza 6J, Altea κ.α.) Λειτουργία OBD II / EOBD για μετρήσεις, βλάβες και έλεγχο όλων των κινητήρων ανεξαρτήτως μάρκας αυτοκινήτου για τα μοντέλα χρονολογιών 2000-2001 μέχρι και σήμερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 http://www.dts-kastaniotis.gr/vag_gr.php Το VAG-COM Diagnostic είναι ένα εξειδικευμένο διαγνωστικό πρόγραμμα, στην ελληνική γλώσσα, Τι σημαίνει στην Ελληνική γλώσσα? Υπάρχει δλδ περίπτωση το παρακάτω prinout να μεταφραστεί στα Ελληνικά? Και αντε μεταφράστηκε τι νόημα έχει θα καταλάβει κανείς κατι απο το παρακάτω αποτέλεσμα? Μπορεις σε αυτην την μορφή να ψάξεις για λύση? ----------------------------------------------------------- Address 01: Engine Labels: None Part No SW: 03C 906 032 E HW: 03C 906 032 Component: MED17.5.1 G 9777 Coding: 0000072 Shop #: WSC 00028 1 Fault Found: 008801 - Boost Pressure Control Valve (N249): Mechanical Malfunction ----------------------------------------------------------- Μετάφραση ----------------------------------------------------------- Διεύθυνση 01: Μηχανή Ετικέτες: Δεν υπάρχει Παρτίδα Νούμερο SW: 03C 906 032 E HW: 03C 906 032 Συνιστώσα: MED17.5.1 G 9777 Κωδικοποίηση: 0000072 Κατάστημα #: WSC 00028 1 Λάθος βρέθηκε: 008801 - Παραγωγή Πίεσης βαλβίδα ελέγχου (N249): Μηχανισμός σε Δυσλειτουργία ----------------------------------------------------------- ΔΥΣΚΟΛΟ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratis3098 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Δηλαδη εαν καταλαβα καλα αγοραζεις το καλοδιο και σου δινουν και το προγραμμα ? Ενδιαφερομαι για αγορα του αυθεντικου ,οποιος γνωριζει απο που να το παρω ας βοηθεισει . Υ.Γ Ειμαι απο Κυπρο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Δηλαδη εαν καταλαβα καλα αγοραζεις το καλοδιο και σου δινουν και το προγραμμα ? Ενδιαφερομαι για αγορα του αυθεντικου ,οποιος γνωριζει απο που να το παρω ας βοηθεισει . Υ.Γ Ειμαι απο Κυπρο Σου εδωσα το λινκ κοιτα το 9 ποστ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Δηλαδη εαν καταλαβα καλα αγοραζεις το καλοδιο και σου δινουν και το προγραμμα ? Ενδιαφερομαι για αγορα του αυθεντικου ,οποιος γνωριζει απο που να το παρω ας βοηθεισει . Υ.Γ Ειμαι απο Κυπρο Μέσα κι εγώ για την αγορά ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ καλωδίου ! Εάν υπάρχει κάποιος ακόμη ας μας το γνωστοποιήσει !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Μέσα κι εγώ για την αγορά ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ καλωδίου ! Εάν υπάρχει κάποιος ακόμη ας μας το γνωστοποιήσει !! θα το σκεφτώ και εγώ αν η τιμή είναι καλή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratis3098 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Φιλε Νικο ειδα το λινκ αλλα εχει τιμες απο $50-1000 εγω εχω golf 6 tsi 160 Τι συμβουλεβεις να παρω μιας και απο οτι ειδα καποια καλωδια δεν ειναι με USB και δεν τα θελω . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Αν θέλετε το αυθεντικό στείλε μαιλ στο "ross-tech" με την ποσότητα και το μοντέλο που θέλετε και αυτος θα σας πει τιμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...