GraveDigger Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 (edited) Τα λόγια είναι περιττά! Την Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 13:00 περιμένουμε όλα τα μέλη μας από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα και τις γύρω περιοχές σε μια συνάντηση για kart στην πίστα της Λαμίας. Να ενημερώσω πως η πίστα διαθέτει 6 ισάξια kartάκια και συνεπώς θα διαγωνιζόμαστε σε 6άδες. Επίσης η πίστα διαθέτει και 2 παιδικά οχήματα για τα μέλη που επιθυμούν να παρευρεθούν με τα τέκνα τους. Όσοι δεν φέρουν τέκνα αλλά τεκνά ίσως υπάρξει και γυναικείος διαγωνισμός. Φροντίστε λοιπόν να φάτε ένα καλό πρωινό την Κυριακή, να έχετε χωνέψει μέχρι να μπούμε στη πίστα, και στο τέλος ο νικητής & κάτοχος του επάθλου μπορεί να κεράσει τους αντιπάλους του καμιά πίτσα ε; Σωστά δεν τα λέω; activious, θες ακόμη να κερδίσεις το κύπελο; Η ώρα της συνάντησης αποφασίστηκε με γνόμωνα να έχουμε ελευθερία κινήσεων καθώς το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται πολυκοσμία στην πίστα. Σε ενδεχόμενη κακοκαιρία η συνάντηση δεν αναβάλεται αλλά μεταβάλεται και θα πάμε για καφέ & bowling. Η προσυνάντηση στην Λάρισα θα γίνει στο parking του εμπορικού Pantheon Plaza στις 11:00 και 11:20 αναχώρηση για Λαμία. 12:00 συνάντηση με τα μέλη από μέλη από Βόλο στο πρώτο parking μετά τον κόμβο Μικροθηβών στην κατεύθυνση προς Λαμία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξημερώματα Κυριακής αλλάζει η ώρα! Μην ξεχάσετε να γυρίσετε τα ρολόγια σας 1 ώρα μπροστά. Η πίστα βρίσκεται στον δρόμο Λαμίας Στυλίδας, δίπλα από τον κόβο της Εθνικής Οδού. Ερχόμενοι από την Εθνική Οδό βγαίνετε στην έξοδο "ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, Αγία Παρασκευή", στρίβετε αριστερά προς Λαμία και αμέσως στα αριστερά βρίσκεται η πίστα. Edited March 25, 2010 by GraveDigger
kostaslamia Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Μετα για φαγητο θα παμε???????? Αμα δεν παμε να παρω κανα δυο τρια ταπερακια μαζι μου....
kouliss Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Ποιος θα νικήσει??????? Περιμένω με αγωνία!
kostaslamia Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Ο παρεδρας GRAVEDIGGER γιατι ειναι ο πιο ελαφρυς και τρελο αγόρι...!!! Ασε που θα έχει και την κοπέλα του εκεί και 8α πρεπει να εντυπωσιασει....!!!
activious Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 (edited) εγω λεω να παω για πιτσα.....χαχαχα... αντε ωραια θα περασουμε...και το ποιο σημαντικο.... ξαναεκανε log in ο farinas//......... ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Edited March 19, 2010 by activious
stayros abt Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 (edited) εγω λεω να παω για πιτσα.....χαχαχα... αντε ωραια θα περασουμε...και το ποιο σημαντικο.... ξαναεκανε log in ο farinas//......... ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! για τον farina!! πανοοοο ετοιμασου να πεθανεις θα φας την σκονη μου φανη τα αυτοκινητα στην πιστα επιτρεπονται?? Edited March 20, 2010 by activious
activious Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 (edited) πανοοοο ετοιμασου να πεθανεις θα φας την σκονη μου εγω το ειπα.αν δω πολυ σκονη θα παω για πιτσα..... Edited March 20, 2010 by activious
loopo Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 ειμαι μεσα με τα 1000...... ΟΛΕΕ!!!!!! αντε με το καλο activius να φαμε πιτσα και ασε το club να τρεχει με τα καρτακια εμεις θα κανουμε ΝΤΟΥ με τα vw μας εντΩς..... δεν θα ελεγα οχι βεβεα και για κανενα strike...... ελαφρης ειναι ο Φανης.... ποπο σε εθαψα Φανη..... μεσα ειμαι εγω και μπορει και ενα φιλαρακι......
doctordim Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 εγω λεω να παω για πιτσα.....χαχαχα... αντε ωραια θα περασουμε...και το ποιο σημαντικο.... ξαναεκανε log in ο farinas//......... ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μεσα κ εγωωω!! αντε να σας ξαναδω μετα απο τοσο καιρο!! πανο σιγουρα θα εχει αρκετη σκονη,τοσα ατομα θα ειμαστε μπροστα σου!!κ μην αρχισεις παλι τις δικαιολογιες οτι δεν παει το καρτ σου,κλπ.οποτε καλυτερα πιτσα!! ΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕ κ απο μενα για το φαρινα!!
activious Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 (edited) βαση της κβαντικης φυσικης( :yahoo: ) η σκονη παει προς τα πισω...οποτε δεν ξερετε τι λετε ... απο την πολυ σκονη που εχει δεν με βλεπετε μπροστα οποτε υποθετετε (βαση της ατοπου απαγωγης)οτι ειμαι πισω... Edited March 21, 2010 by activious
regaltipboy Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Μέσα! ¶ντε ρε Φάνη εχουμε να τα πούμε και κάτι χρόνια! Απο την εποχη που καναμε μιτινγκ στις Ερινυες! Να δω που θα παρκαρουμε ολοι εκει!
badjesgt Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 βαση της κβαντικης φυσικης( ) η σκονη παει προς τα πισω...οποτε δεν ξερετε τι λετε ... απο την πολυ σκονη που εχει δεν με βλεπετε μπροστα οποτε υποθετετε (βαση της ατοπου απαγωγης)οτι ειμαι πισω... Χαχα καλά η επιστημονική σου προσέγγιση είναι όλα τα λεφτά! Αν δεν υπήρχε το δέντρο να κόψει τον πάνο θα τρώγαμε όλοι την σκόνη του!! Φάνη δεν ξέρω ακόμα αν έρθω λόγω δουλειάς.Θα κοιτάξω να κάνω αλλαγή για να μπορέσω να έρθω με καινούργιο κόσμο! Υ.Γ. Φάνη όσον αφορά για τον καιρό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλός αλλά ακομά είναι νωρίς να πούμε με σιγουριά.Νεότερα μέσα στην βδομάδα
activious Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Χαχα καλά η επιστημονική σου προσέγγιση είναι όλα τα λεφτά! Αν δεν υπήρχε το δέντρο να κόψει τον πάνο θα τρώγαμε όλοι την σκόνη του!! πες τα....να μην λενε..... τελικα το φακελακι που σου εδωσα επιασε τοπο..... :whistling:
chris_87 Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 μεσα και εγω εκτος απροοπτου...αν θα εχω παρεα δεν το ξερω αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα
GraveDigger Posted March 23, 2010 Author Report Posted March 23, 2010 Μέσα! ¶ντε ρε Φάνη εχουμε να τα πούμε και κάτι χρόνια! Απο την εποχη που καναμε μιτινγκ στις Ερινυες! Να δω που θα παρκαρουμε ολοι εκει! Και είχες έρθει σε συνάντηση στις Ερινύες; Με Golf IV και είσαι μεταξύ Αθήνας και Λαμίας; Ο Αντώνης είσαι ή ο Σάκης;
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Χαχα καλά η επιστημονική σου προσέγγιση είναι όλα τα λεφτά! Αν δεν υπήρχε το δέντρο να κόψει τον πάνο θα τρώγαμε όλοι την σκόνη του!! Φάνη δεν ξέρω ακόμα αν έρθω λόγω δουλειάς.Θα κοιτάξω να κάνω αλλαγή για να μπορέσω να έρθω με καινούργιο κόσμο! Υ.Γ. Φάνη όσον αφορά για τον καιρό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλός αλλά ακομά είναι νωρίς να πούμε με σιγουριά.Νεότερα μέσα στην βδομάδα Πω πω...! Το θυμάμαι σαν χθες!!! πες τα....να μην λενε..... τελικα το φακελακι που σου εδωσα επιασε τοπο..... :whistling: Θέλω κι εγώ... (Σσσσ...!) Ε, φανταστικέ Activious!!!; μεσα και εγω εκτος απροοπτου...αν θα εχω παρεα δεν το ξερω αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα B) Δεν υπάρχει πρόβλημα... αν είναι καλή παρέα! Γιατί η καλή παρέα μετράει... Υ.Γ. Υπόψιν... Έχω μπεί σε πρόγραμμα προετοιμασίας για την μάχη στην πίστα!!!
badjesgt Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 πες τα....να μην λενε..... τελικα το φακελακι που σου εδωσα επιασε τοπο..... B) Έτσι έτσι .... τρία γεμίσματα με 100αρά είπαμε τώρα που και οι καιροί είναι δύσκολοι!! Λοιπόν μέσα και εγώ κατά πάσα πιθανότητα για την κυριακή θα μας κάνει και καλό καιρό για να μπορέσουμε να πάμε για καρτ.
activious Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 (edited) SOS μην ξεχασετε το Σαββατο το βραδυ να αλλαξετε τα ρολογια σας.... παιδια... μετα απο απαιτηση μελους γραψτε σημεια συναντησης και ωρες για Λαρισα... Edited March 25, 2010 by activious
kouliss Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Περιμένουμε πολλές φωτογραφίες από την πίστα! Και φυσικά φωτογραφία του νικητή! Ανοίχτηκε ήδη άλμπουμ... και περιμένει! Θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!
kostaslamia Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Που να πάμε μετά για μάσα? Μας βλέπω Αγια Μαρινα ή Στυλιδα...!!!
stayros abt Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 (edited) ωρα συνανντησης για την λαρισα βλεπετε στο αρχικο ποστ. παναγιωτη αν ειναι να βρεθουμε για να παμε ολοι μαζι λαμια κανονισε ενα σημειο επανω στην εθνικη να ενημερωσε μας Edited March 25, 2010 by STAVROS#MK4
activious Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Που να πάμε μετά για μάσα? Μας βλέπω Αγια Μαρινα ή Στυλιδα...!!! προτεινω Αγ.Μαρινα... ωρα συνανντησης για την λαρισα βλεπετε στο αρχικο ποστ. παναγιωτη αν ειναι να βρεθουμε για να παμε ολοι μαζι λαμια κανονισε ενα σημειο επανω στην εθνικη να ενημερωσε μας προστεθηκε στο αρχικο post... παρακαλω τα μελη απο Βολο που θα ερθουν Λαμια να επικοινωνησουν μαζι μου τηλεφωνικα....
HOULIO Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
activious Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 (edited) η αποστολη απο Βολο ξεκιναει..... \ Edited March 28, 2010 by activious
activious Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 (edited) για ακομα μια φορα περασαμε καταπληκτικα.... :thumbsup: πολυ γελιο.πολυ πλακα αλλα λιγο φαγητο.....(λογο νηστειας ) τα καρτ ηταν τελεια....πολυ χαβαλε και αυτα.... μπραβο στον gravedigger για την διοργανωση...... ;) το κυπελο ολα τα ευρω....αλλα πηγε αλλου.... :thumbsup: :thumbsup: Edited March 28, 2010 by activious