Jump to content

doctordim

Members
  • Posts

    954
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

doctordim last won the day on November 19 2011

doctordim had the most liked content!

About doctordim

  • Birthday 10/12/1981

Contact Methods

  • MSN
    fastdrdim@hotmail.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    football, cars, music

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

9,510 profile views

doctordim's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω με κινέζικη οθόνη! Το αυτοκίνητο μου είναι MK5 1.6FSI του 2005. Κάποιες φορές ανάβει ο οπισθιος φωτισμός τη νυχτα και αναγνωρίζει τις διάφορες παραμέτρους του αυτοκινήτου (πχ ανοιχτη πόρτα, τάση μπαταριας, χιλιομετρα κ στροφες κινητηρα, ποσότητα καυσίμου, κλπ) κι άλλες όχι. Επίσης, τις περισσότερες φορές η μονάδα κλείνει μόλις βγει το κλειδι από τη μίζα, αλλα σπάνια (πχ μια φορά στις δεκα) δεν κλείνει κ βγάζω την ασφάλεια του ραδιοφώνου απο την κεντρική ασφαλειοθήκη ωστε να κάνει reset.. Μάλλον είναι θέμα του επιμέρους εγκεφάλου οπως λέτε.. εχει βρει κανένας λύση, ωστε να μας καθοδηγήσει? Εχει κανείς τον κωδικο του εγκεφάλου που απαιτειται για την αναβάθμιση? Αν βρω εγκεφαλο απο κομμένο αυτοκίνητο, θεωρειτε πως θα ειναι plug n play ή και πάλι θα χρειαστει σετάρισμα/ παραμετροποίηση? Το τελευταιο είναι που φοβάμαι να κάνω μόνος μου.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλησπέρα σε ολους! Σκέφτομαι να παραγγειλω κι εγω το συγκεκριμένο κιτακι. Μια ερώτηση για όσους έχουν βάλει κ τα επιπλέον φώτα κάτω απο τα καθίσματα: τα επιπλέον φώτα συνδέονται κι αυτά παράλληλα στην πλαφόνιερά του οδηγού, όπως δηλαδή γίνεται με την πλαφόνιερα του συνοδηγού στη φωτό του ξένου φορουμ; Όπως φαντάζομαι το Κύκλωμα, παίρνεις ρεύμα απο τη φισα (b7) για την πλαφόνιερα του οδηγού, κ απο το ρεύμα αυτής φεύγουν μετα αλλα 3 καλώδια ρευματος για τις υπόλοιπες. Σωστά;; Ευχαριστω εκ των προτέρων!
  3. Το ενεργοποίησα κ γω την προηγούμενη εβδομάδα, χάρη στη βοήθεια του μέλους kzindros! Πολύ καλή κ εύκολη μετατροπή! Μιχάλη, εμένα λειτουργεί κ με το κλειδί κ με τον εξωτερικό διακόπτη κανονικά. Αυτό που παρατήρησα βέβαια είναι πως όταν κλείνω το πορτμπαγκαζ (αφού το έχω ανοίξει με το κλειδί), ενεργοποιείται αυτόματα το κλείδωμα των θυρών.. Προφανώς κάποια επιλογή πρέπει να απενεργοποιήςω μέσω vag-com, θα το ψάξω πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες που θα παραλάβω κ το δικό μου! ;-) μια άλλη απορία που έχω είναι πως έκανα τη συγκεκριμένη μετατροπή χρησιμοποιώντας τα bumpers του scirocco κ αλλά (πιο ισχυρά, 600N) αμορτισέρ του εμποριου, δεν χρησιμοποίησα δηλαδή πιο κοντά pins, παρόλα αυτά λειτουργει μια χαρά. Ξέρει κανείς το λόγο που αλλάζουμε κ τα pins?
  4. πολυ καλη η ταινια πανο! κριμα που δεν τα καταφερες να ερθεις, σε περιμεναμε! μαθαμε κ κατι κολπακια που τα καναμε στο δρομο για την επιστροφη, οπως αλλαγη συνεπιβατη, αποφυγη καταδιωξης απο ελικοπτερο, κλπ.. ετσι χρηστο?? ;-) οντως τελεια περασαμε! η παρεα διαρκως ανανεωνεται!! περιμενουμε με ανυπομονησια την επομενη..διαφορετική συνάντηση!!
  5. μαλλον κι εγω μεσα +1! θα ξερω σιγουρα αυριο, οποτε θα ενημερωσω!
  6. εχει κανεις καποιο προγραμμα πλοηγησης για wince6 και οθονη 800x480 να μου στειλει παιδια? ο κινεζος μου ειχε ερθει με Ιgo, πολυ καλο για οσο λειτουργησε.. ευχαριστω!
  7. εγω μονος θα ερθω, η γυναικα θα λειπει στην αθηνα!
  8. κ γω μαλλον μεσα! αν αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω!
  9. Καλημέρα σε όλους! Για να μην σνοιγω καινούριο θέμα, σκέφτομαι κ εγω να κάνω την παραπάνω αλλαγή! Το σαλονι που βρήκα έχει την ηλεκτρική ρύθμιση στο επίπεδο της μεσης, άρα λογικό να έχει κ μια επιπλέον μεγαλύτερη φισα στα μπροστινά καθίσματα, όπως είδα. Στο αμάξι μου δεν έχει όμως την υποδοχή για την παραπάνω φισα! Τι πρέπει να κάνω αν θέλησω να το ενεργοποίησω; Προσθήκη ανταπτορα - φισας στην υπάρχουσα εγκατάσταση; Πόσο εύκολο - εφικτό ειναι; Επίσης, πως μπορώ να καταλάβω αν είναι θερμαινομενα η όχι; Ευχαριστω προκαταβολικά για το χρόνο σας κ τις τυχόν απαντήσεις. ! Υγ. Στεργιο εβαλες σαλονακι;;; Εντυπώσεις;;
  10. Ηθελα πολυ να έρθω κι εγω παιδια, αλλα δυστυχώς εφημερευω την Κυριακή.. Και σας έχω χάσει τελείως ρε γμτ.. Τέλος πάντων, ελπίζω στην επόμενη να δώσω κανονικα το παρόν! Καλα να περάσετε παίδες!α,κ να προσεχετε στα παγοδρομια, κλπ, το λεω απο επαγγελματικό ενδιαφέρον! Χεχε!
  11. κι εγω εκτος απροοπτου θα ειμαι εκει!! αντε, κι εχω καιρο να σας δω!!
  12. κ γω μεσα, εκτος εξαιρετικου απροοπτου!!
  13. Έστω κ για λίγο, γιατι έχω κ ματσακι αργότερα, θα ειμαι κ εγω εκει!!!
  14. τελικα ολα οκ με τις μνημες, αν κ παιδευτηκαμε λιγο! ειχαμε αποσυνδεσει ενα καλωδιο απ την εργοστασιακη φισα για να συνδεσουμε την προηγουμενη οθονη κ δεν το ειχαμε ενωσει ξανα! τραβηξαμε κ ενα καλωδιο απο το διακοπτη προς το canbus, μην τα πολυλογω ολα ενταξει πλεον! επιπλεον, δεν τραβαει καθολου ρευμα, μιας κ κλεινει τελειως οταν βγει το κλειδι απο τη μιζα! εβαλα κ μια 100αρα μπαταρια, μιας κ η προηγουμενη βγηκε off τελικα! ευχαριστω για τη βοηθεια! καλη ανασταση να εχουμε!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.