papoutsis_y Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Την σημερινή εποχή λιτότητας αλλά και την ακρίβια της βενζίνης λέω να ανοιξουμε στα "αχορταγα" touareg το topic LPG Υγραεριοκίνηση. Καλο θα ήταν να γραψουμε τιμές εγκατάστασης,εντυπώσεις και προβλήματα που ενδεχομένος να παρουσιάστικαν. Λοιπόν Φοίλοι που έχετ εμπειρία σε εγκατασταση υγραερίου σε TOUAREG τις γνωμες σας. Quote
VARAGR Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Την σημερινή εποχή λιτότητας αλλά και την ακρίβια της βενζίνης λέω να ανοιξουμε στα "αχορταγα" touareg το topic LPG Υγραεριοκίνηση. Καλο θα ήταν να γραψουμε τιμές εγκατάστασης,εντυπώσεις και προβλήματα που ενδεχομένος να παρουσιάστικαν. Λοιπόν Φοίλοι που έχετ εμπειρία σε εγκατασταση υγραερίου σε TOUAREG τις γνωμες σας. Μα κανένας δεν έβαλε lpg? Quote
abakas Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Μα κανένας δεν έβαλε lpg? 1500 ευρώ περίπου στην http://www.aeriokinisi.gr/. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μετατροπή. Το κόστος χρήσης-κίνησης είναι πλέον αντίστοιχο 1.8 - 2.0λιτρου sedan. Η δεξαμενή τοποθετήθηκε στην θέση της ρεζέρβας ώστε να μην υπάρχει επίπτωση στο portbagaz (τρία παιδιά βλέπεις). Quote
dust Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 πανω απο 30.000 χλμ ηδη με lpg και υδρογονο και εχω κανει αποσβεση προπολου τα 2700 ευρω και για τα δυο συστηματα. το μονο αρνητικο ειναι οτι το τεποζιτο στη θεση ρεζερβας ειναι μικρο για τετοιου ειδος αυτοκινητα και η αυτονομια μικρη. Quote
DMCH1976 Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Προτεινετε καποια συγκεκριμενη εταιρια οπως προτεινε ο φιλος πιο πανω? Quote
nikdev Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Απο την brc εχω μεινει ευχαριστημενος αλλα σε mercedes clk Sent from my iPhone5 using Tapatalk Quote