Jump to content
kouzoum

Γδαρσίματα Στα Πλαστικά Των Μεσαίων Κολώνων

Recommended Posts

Ήδη έχουν κάνει έντονα την εμφάνιση τους μικρό-γδαρσίματα στα εξωτερικά πλαστικά που υπάρχουν στις κολώνες ενδιάμεσα στις πόρτες. Κρίμα γιατί και το πλύσιμο του αυτοκινήτου (3ο μέχρι στιγμής) γίνεται στο χέρι με φροντίδα και με προσεγμένα προιόντα (microfibers και έτσι). Λέτε καμία κρεμούλα να βελτιώσει την κατάσταση??? Τα είδα σήμερα το πρωΐ και στεχαχωρήθηκα. <_<

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά δεν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό??? Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό? Δηλαδή αν κάποιος κάνει το λάθος και το πλύνει σε βούρτσες τι θα κάνει, θα ξεβάψει? Απογοήτευση είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει το πως νιώθω.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα αν εννοείς μικρογδαρσίματα που έχουν γίνει με το πετσί καθώς το στεγνώνεις είναι λογικό. Σε μένα είναι τόσο αμυδρά που για να τα δεις πρέπει να βάλεις το μάτι στου στα 10 εκατοστά και να πέφτει πάνω στη κολόνα ήλιος, αλλιώς απλά είναι ανύπαρκτα!

Πάντως λογικό είναι να υπάρξουν μικρογαρτσουνιές καθώς πρόκειται για gloss χρώμα πάνω σε πλαστικό, πράγμα καθόλου γερό στις καιρικές συνθήκες (ακτινοβολία, βροχές, κτλ.) σε συνδυασμό πάντα με πλύσιμο και σκόνη. Να ξέρεις όμως ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που είναι γυαλιστερή η κολόνα ανάμεσα στις πόρτες έχουν αυτές τις μικρές ανεπαίσθητες γρατσουνιές.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.