Jump to content
Speedy

Passat Cabrio - O Αντικαταστάτης Του Eos ?

Recommended Posts

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη επίσημα την τελική έκδοση της επόμενης γενιάς του VW Passat, όμως τα νέα για την ανοικτή έκδοση του μοντέλου μόλις διέρρευσαν. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές το αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει το Eos, θα έχει τέσσερις κανονικές θέσεις, και δύο κινητήρες.

pepassatcabrio-1.jpg

pepassatcabrio-2.jpg

To μοντέλο αρχικά θα παρουσιαστεί με δύο κινητήρες 220 και 250 ίππων

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που βλέπετε, μόλις διέρρευσαν από τον βρετανικό ειδικό τύπο, και δείχνουν την πιθανή μορφή που θα έχει η ανοικτή έκδοση του Volkswagen Passat. Έτσι, και σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, το μοντέλο είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει το γνωστό μας Eos. Το αυτοκίνητο θα έχει ηλεκτρικά ανοιγόμενη μαλακή οροφή η οποία θα περιλαμβάνει κανονικό πίσω τζάμι, καθώς επίσης και roll-bar που θα είναι κρυμμένο στα πίσω προσκέφαλα και θα προστατεύει σε περίπτωση ανατροπής. Από πλευράς μηχανικών συνόλων, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν μόνο δύο σύνολα. Ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης με την απόδοση στους 250 ίππους, και ένα επίσης δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαίου με την απόδοση στους 220 ίππους, ενώ και οι δύο εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητες. Η διάθεση του αυτοκινήτου υπολογίζεται στο τέλος του 2014.

http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/96491.asp

Link to comment
Share on other sites

πολυ ομορφο.ελπιζω να αλλαξουν εως το τελος τη μουρη του,να ξεφυγουν γενικα απο τις γριλιες.οπως οταν ειχαν πρωτοβγαλει το golf Gti 5 με τις κυψελες!αποψη μου!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.