Jump to content
Speedy

Ευρωπαϊκό Κέντρο Διανομής Η Eλλάδα Για Την Jac Mοτors

Recommended Posts

6C64AA503721140F99F93B33BD029963.jpg

Mέχρι το τέλος του 2012 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ευρωπαϊκού κέντρου διανομής της JAC MOTORS στη χώρα μας.

Την απόφασή της να εισέλθει στην ευρωπαϊκή αγορά επιβατικών αυτοκινήτων και τη δημιουργία ενός κέντρου διανομής οχημάτων και ανταλλακτικών στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η JAC MOTORS, μία από τις μεγαλύτερες κρατικές αυτοκινητοβιομηχανίες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Το κέντρο διανομής της JAC MOTORS θα καλύπτει τις ανάγκες της ευρωπαϊκής ηπείρου και της Τουρκίας, υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα της επένδυσης για τη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, η πολυμελής κινεζική επιτροπή που επισκέφτηκε την Ελλάδα, επέλεξε την Αθήνα για την πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση των προτάσεων της JAC MOTORS, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στη σχεδίαση των επιβατικών αυτοκινήτων της JAC MOTORS συμμετέχει ο ιταλικός οίκος Pininfarina, ενώ στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν οι σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης της Suzuki και της Mitsubishi.

Πηγή: in.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.