Jump to content
Speedy

Porsche 911 Turbo By Misha

Recommended Posts

Porsche 911 Turbo by Misha

Porsche_911_Turbo_Misha_sd_b.jpg

Νέο λουκ, αναβαθμισμένες επιδόσεις για την Porsche 911 Turbo by Misha. Ένα supercar που έρχεται για να προκαλέσει τις αισθήσεις και να κάνει τους ιδιοκτήτες των… κλασικών Porsche να… νιώσουν άβολα.

Porsche_911_Turbo_Misha_sd_in_b.jpg

Λίγοι είναι οι βελτιωτικοί οίκοι που μπορούν να παρέμβουν στην εξωτερική εμφάνιση μιας Porsche. Η Misha είναι ένας από τους τυχερούς οίκους βελτίωσης που παρεμβαίνουν με μεγάλη επιτυχία στην εξωτερική αναβάθμιση των μοντέλων της γερμανικής φίρμας. Τελευταίο δείγμα γραφής της Misha είναι η Porsche 911 Turbo όπου το super car μοντέλο χωρίς να «μεταλλαχθεί» στην εξωτερική του εμφάνιση απέκτησε πιο αγωνιστικό λουκ σε συνδυασμό με το κίτρινο χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης.

Porsche_911_Turbo_Misha_01_b.jpg

Ταυτόχρονα, κατάφεραν να προσδώσουν ένα πιο κλασικό στυλ, που θυμίζει Porsche περασμένων εποχών. Το κιτ αναβάθμισης περιλαμβάνει ένα μεγάλο σπόιλερ, διαχύτη, και μια ελαφριά αεροτομή.

Και αυτή η Porsche διαθέτει την ηλεκτρονικά ανοιγόμενη αεροτομή στο πίσω τμήμα, η οποία εκτείνεται αυτόματα μετά τα 120χλμ./ώρα και βοηθάει σημαντικά στην ευστάθεια του μοντέλου όταν ξεπερνά τα 200χλμ./ώρα. Μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στους εμπρούς και πίσω προφυλακτήρες οι οποίοι έχουν γίνει ελαφρύτεροι χάρη στην χρήση ανθρακονημάτων. Σύμφωνα με την Misha, οι συγκεκριμένοι προφυλακτήρες έχουν βελτιώσει σημαντικά την αεροδυναμική του μοντέλου ενώ το αμάξωμα γλίτωσε και από μερικά περιττά κιλά.

Στο εσωτερικό αίσθηση προκαλούν τα διαφορετικά όργανα στο ταμπλό και το δέρμα υψηλής ραπτικής ενώ διακριτική είναι η χρήση αλουμινίου στο τιμόνι, το λεβιέ αλλά και την κονσόλα. Κάτω από το καπό της 911 T κυριαρχεί ένα θηριώδες μοτέρ 3.8 λτ το οποίο αποδίδει 500 ίππους. Το κοντέρ του σταματά στα 312 χλμ./ώρα ενώ η διαδικασία 0-100χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε 3,4ΆΆ!

http://www.auto24.gr/html/ent/406/ent.48406.asp

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.