Jump to content
Speedy

To 1O Service Direct Express Της Vw ¶νοιξε Τις Πύλες Του Στην Μεταμόρφωση

Recommended Posts

77704244272755302D40BAB35CB42C91.jpg

Από τις 5 Οκτωβρίου 2010, το πρώτο service Direct Express της επίσημης αντιπροσωπείας της VW, Kosmocar λειτουργεί στην Μεταμόρφωση δίνοντας την ευκαιρία σε κατόχους αυτοκινήτων της φίρμας να συντηρήσουν τα αυτοκίνητα τους με γνήσια ανταλλακτικά και ποιότητα VW σε οικονομικές τιμές και χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις ενδεικτικά αναφέρεται ότι έως τις 31/12/2010 το service Direct Express προσφέρει στους κατόχους GOLF και POLO κατασκευής από το 1998 έως το 2005 αντικατάσταση λαδιού & φίλτρου με 69 ευρώ -συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ- και αντικατάσταση στα εμπρόσθια τακάκια με 89 ευρώ.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το service Direct Express στα τηλ.: 210 2854170, 210 2854180 ή στο Fax: 210 2823664.

Το service VW Direct Express βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής (Τατοϊου 46, Σωκράτους & Πιερίας) και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:30

auto.in.gr

Link to comment
Share on other sites

έκλεισα ραντεβού για την πέμπτη να κάνουν κάποιους ελέγχους με κάποια προβλήματα που μου έβγαλε το vagcom και θα αναφέρω εντυπώσεις

Link to comment
Share on other sites

οι εντυπώσεις από τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι θετικές από τη δουλεία τους αλλα από τις τιμές τους τις περίμενα λίγο καλύτερες.

έκανα σήμερα το service των 45.000km σε τρία χρόνια λάδια και φίλτρο βενζίνης και λαδιού δικά μου. πλήρωσα 113€ εργασία πάρα πολλά. τα οποία περιέχουν :

4€ αναλώσιμα service

12€ κάρτα καυσαερίων

9€ υγρά φρένων

29€ εργασία για την αλλαγή των υγρών των φρένων :thumbsu::devil:

47€ εργασία για το service

12€ εργασία γιατί μου άλλαξαν το φίλτρο βενζίνης που δεν ήταν προγραμματισμένο :growl: :growl: :growl: θα τρελαθούμε τελείως

τους ζήτησαν να τσεκάρουμε τα μπουζί για να δούμε σε την κατάσταση είναι και μου είπαν ότι δεν χρειάζονται αλλαγή και να τα αφήσω για το επόμενο.

μου είπαν ότι σε κανά 4.000km θα χρειαστώ τακάκια πίσω.

πάντως να συμπληρώσω ήξεραν να μου ρυθμίσουν τη μεγάλη σκάλα που φώτιζε τον θεό ενώ οι άλλοι έλεγαν οτι είναι μια χαρά

Edited by gtse
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.