Jump to content
Speedy

Ανάκληση Για 1.439 Suzuki Sx4 Στην Ελληνική Αγορά

Recommended Posts

2009-suzuki-sx4-crossover+_8_.jpg

Στην ανάκληση SX4 2WD 1.6 θα προχωρήσει η επίσημη αντιπροσωπεία της Suzuki στην Ελλάδα, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά συνολικά 1.439 αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί από τις 31 Μαΐου 2007 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2009 με αριθμούς πλαισίου από JSAGYA21S0000107882 έως JSAGYA21S00207083 στα οποία απαιτείται αντικατάσταση στις βίδες στήριξης των εξωτερικών καθρεπτών.

Η συγκεκριμένη επιδιόρθωση πραγματοποιείται καθώς ο τύπος βίδας που χρησιμοποιέιται δεν διαθέτει σπείρωμα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να προκαλείται συντονισμός στο κρύσταλλο του καθρέπτη και να δυσχεραίνεται η ορατότητα του οδηγού.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki, σε όλη την Ελλάδα, για τις απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης AΕΒE, στο τηλέφωνο 210-9988168.

auto.in.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.