Jump to content
koltsas

Γνωμη Για Rockford Forsgate ?

Recommended Posts

καλησπερα,

Υπαρχει ενα passat b5 του '97 και ηρθε η ωρα για καινουργια ηχεια !!! Μιας και κολλημενος με την ενταση ξεκινησα για doorpanels και τα λοιπα αλλα επειδη ακομα το αμαξι το παιρνουν που και που οι γονεις μου απεκλεισα την λογικη των doorpanels... ετσι ειπα να βαλω τα

rockford forsgate t1652-s:My link

στις μπροστα και πισω πορτες με ενισχυτη των

JBL GTO1004 My link

και καποια στιγμη αργοτερα ενα sub τις

FI Q 15' My link

και να το τρεξω με εναν ενιχυτη της

Formula x 4000d My link

Ποια η γνωμη σας ??? καμια αλλη ιδεα ??

Link to comment
Share on other sites

Θα παράγεις συνολική ισχύ ~2600w / 12v = ζητας περιπου 216A απο το αυτοκινητο. Θελεις καλωδια "0" gauge, ενίσχυση των γειώσεων στον κινητήρα, πυκνωτες και υποχρεωτικα δευτερη μπαταρια, δεν ξερω αν θα χρειαστείς και αλλο δυναμό.

http://www.powerstream.com/Wire_Size.htm

Πιστεύω οτι το συστημα ειναι πολυ μεγαλο για να χρησιμοποιησεις της εργοστασιακες θεσεις για ηχεια, Θα σου κοπανάνε οι πόρτες, Θέλεις πάνελ

Ενα απο τα πιο εξειδικευμένα φορουμς στον ηχο ειναι το http://www.streetbassclub.gr/ μπορείς εκει να ρωτήσεις

Link to comment
Share on other sites

Κατά την γνώμη μου βάλε Hertz ή Focal ή Kicker ηχεία. Με τίποτα JBL έβαλε φίλος πριν μία εβδομάδα μπροστινά και το ένα έτριζε και τα έστειλε αδιάβαστα και έβαλε άλλη μάρκα (στο πλαίσιο αντικατάστασης φυσικά). Έχει μείνει πίσω η jbl ή έχει χαλάσει την ποιότητα της πάντως συζητάγαμε προχθές και σε κατάστημα ήχου.

Και εκεί πρέπει να ακούσεις τι θα σου πουν. Έχει σημασία γιατί ένας (σωστός) μάστορας έχει εικόνα π.χ. για τα τελευταία 1-2 χρόνια ποια προιόντα του έχουν βγάλει πρόβλημα (έχει γυρίσει πελάτης δηλ. με πρόβλημα) και ποια δουλεύουν απροβλημάτιστα και είναι πιο ποιοτικά και αξιόπιστα.

Στους ενισχυτές μπορείς να δεις και Eton, Audison, Soundstream.

Link to comment
Share on other sites

Νικο ολα οσα αναφερεις ποιο πανω ... πανω κατω τα ειχα υπολογισει ... δυναμο δεν χρεειαζεται απο οτι μου ειπαν αλλα ματαρια πυκνωτη και καποιες ασφαλειες τις θελει σιγουρα ... τωρα το θεμα με τις πορτες δεν το ειχα σκεφτει ποτε μου και εχεις ενα δικιο ... η ολη ιστορια ξεκινησε γιατι δεν ηθελα να μπλεχτω με doorpanels τρυπηματα και διαφορα ... ετσι και αλλιως πανω απο 2-3 χρονια δεν βλεπω να αντεχει το αμαξι οποτε τζαμπα λεφτα θα φυγουν ... αρα με βλεπω να στρεφομαι περισσοτερο προς focal .

φιλε, ace2007 οντως τα hertz ειναι μια πολυ καλη λυση αλλα και πολυ ακριβη !!! οσο για τα kicker δεν ξερω ... για τα sub της δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.