Jump to content
cjgeorgio

Πρόβλημα Με Το Να Έχεις Ένα Passat Cc

Recommended Posts

Τελικά μέσα στην χαρά άρχισαν και τα προβλήματα. Εκεί που απολαμβάνεις ωραία την βόλτα σου χωρίς να προκαλείς με την συμπεριφορά σου αρχίζουν τα σχόλεια από διάφορους και καλά γνώστες πάνω στο θέμα αυτοκίνητο για το αν είναι καλό το αυτοκίνητο η όχι. Για το τι Έχει πάνω το τι φοράει γιατί ακούγετε έτσι πως να πηγαίνει και ότι το αμάξι του φίλου του ξάδερφου μου του γνωστού είναι ποιο γρυγορο και σε περνάει και να κλείνονται κόντρες με το αμάξι σου χωρίς εσύ να γνωρίζεις τίποτα. Κατηγορούσα αλλοδαπούς για το ότι είναι βλάκες αλλά υπάρχουν και Ελληνες οι οποίοι ειπναι χειρότεροι. Από κακία ζήλια και κατοτερότιτα σαν άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν στον παραλογισμό και όντως ήμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που υπάρχει το σκηνικό (είχε χαρτί από ψυχίατρο ότι δεν πάει καλά αλλά και άδεια οπλοφορίας). Το ότι κάποιοι μεγαλώσαν σε κλειστή κοινωνία (χωριό) και δεν έχουν μόρφωση από μικρή ηλικεία αυτοικανοποιούνται μόνο με το να κάνουν ζημιές σε ότι ζηλεύουν. Sorry για το μεγάλο κείμενο αλλά πάνω κάτω ο καθένας θα έχει την δικιά του ιστορία με το αμάξι του. Το αγοράζεις για τον εαυτό σου για να χάρείς να κάνεις την δουλεια σου να κάνεις τα γούστα σου και να νιώθεις ότι σε συμπληρώνη. Πολύ προσόχη σε όλους. Μην το αφήνεται εκτεθιμένο (πάρκινγκ). Μου εφηγε ένα βάρος που το είπα τώρα μπορώ να κοιμηθώ. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Τέλος!!! Τώρα αισθάνομαι τύψεις που σου το έκλεισα το τηλέφωνο επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω ενώ εσύ το μόνο που ήθελες ήταν να πεις τον πόνο σου :whistle:

Δες το όμως θετικά φίλε! ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ REVO! Το ρεκόρ κατινιάς και κακίας το έχω πανηγυρικά! :whistling: :whistling:

1. μου ευχήθηκαν γραπτώς να ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ (γιατί έκριναν ότι η εξάτμιση του Γιαλατζή είναι επικίνδυνη!!!)

2. με είπαν ότι τα αρπάζω από τη Revo γιατί τόλμησα να πω ότι παει καλά! (που να το κατεβάζαμε και Αθήνα για καμία παρουσίαση)

3. Εφαγε ban από φόρουμ το CC μου γιατί βγήκαν με χάρακα οι καμπύλες και "ενοχλούσαν" όσους ήταν με τα check engine αναμένα

4. αποκαλέστηκα ψεύτης/κομπλεξικός και εγώ δεν ξέρω τι διότι ισχυρίζομαι ότι το αμάξι μου δουλεύει σωστά ενώ ΚΑΝΕΝΑ δεν δουλεύει σωστά με το σεταπ μου! (ναι τώρα εμείς ανακαλύψαμε την Αμερική)

5. Οτι είμαι ανίδεος γιατί ότι έβαλα στο αμάξι μου είναι λάθος (είπαμε ολόκληρη Αμερική είναι αυτή)

6. Οτι είμαι μίζερος γιατί δεν την είδα μπουζουκλερί extra large και δεν δηλώνω Ωνάσης επειδή οδηγάω CC (λες και είναι η Lambo μην χ#%^σω)

.... ότι... ότι... ότι...

Και επειδή το ποτήρι είναι μισογεμάτο αλλά και μισοάδειο, κοιμήσου ήσυχος φίλε γιατί σε καφρίλες έχω το απόλυτο ρεκόρ μέχρι σήμερα αλλά και από την άλλη... προβληματίσου γιατί έχουν να ακούσουν τα αφτιά σου ακόμα χειρότερα πράγματα!

Σε απλά Ελληνικά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!!! :rolleyes::thumbsup: :thumbsup:

Edited by yositosi
Link to comment
Share on other sites

Το θεμα μετακινηθηκε εδω μιας και δεν αποτελει προβλημα.

Δυστυχως,ο κοσμος ειναι αρκετα κακος και ο φθονος ειναι κατι το οποιο κυριαρχει οχι μονο στα αυτοκινητα αλλα και σε πολλους αλλους τομεις.

Προσοχη λοιπον!!

Link to comment
Share on other sites

Guest tanasi

Δες το όμως θετικά φίλε! ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ REVO! Το ρεκόρ κατινιάς και κακίας το έχω πανηγυρικά! :purple::whistling:

Και επειδή το ποτήρι είναι μισογεμάτο αλλά και μισοάδειο, κοιμήσου ήσυχος φίλε γιατί σε καφρίλες έχω το απόλυτο ρεκόρ μέχρι σήμερα αλλά και από την άλλη... προβληματίσου γιατί έχουν να ακούσουν τα αφτιά σου ακόμα χειρότερα πράγματα!

Σε απλά Ελληνικά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!!! 8) 8) :hyper:

Φίλε σε ακούω πολύ αγανακτισμένο...Είσαι νομίζω άδικος και θα εξηγηθώ :

(((Συγχωρέστε με όλοι για το προσωπικό τόνο που απευθύνομαι στον Σίμο,αλλά τυχαίνει να απαντάω σε post του!)))

Όλοι μας ακούμε κατά καιρούς σχόλια για κάτι που κάναμε πρωτοποριακά.Δεν είσαι ο πρώτος..

Αυτό που πληρώνεις είναι ότι μοιράζεσαι τα πάντα με τους άλλους!!! Από την άλλη, αυτό είναι θετικό: Τουλάχιστο δε μπορεί κανείς να σου πει ότι π.χ "είσαι για την πάρτυ σου ρεεεεεε"

Αυτό θα ήταν, νομίζω, η μεγαλύτερη προσβολή για κάποιον που ασχολείται με τη δημόσια συζήτηση γύρω από το CC.

Άλλωστε τι θα πετύχω πχ εγώ ή κάποιος άλλος από κάθε φόρουμ αυτοκινήτου;;θα πάω κάπου και θα επικαλεστώ την ιδιότητά μου ως "φορουμεισπράκτορας" για να πετύχω καλύτερη τιμή σε προιόν που δήθεν προμοτάρω;;;Αυτά έχουν σταματήσει να γίνονται από τότε που βγήκε το τηλέφωνο (αρχές 20ου αιώνος).Πόσο μάλλον σήμερα που η παγκοσμιοποίηση έχει θέσει τον πήχυ του κέρδους πολύ χαμηλά για τον έμπορο.

Για να ολοκληρώσω δε τη σκέψη μου, ταπεινή μου γνώμη ειναι τα παράπονά μας αυτού του είδους, καλό θα ήταν να τα λέμε με pm που είναι και τρόπος ΑΣΦΑΛΟΥΣ επικοινωνίας κάθε άποψής μας και παράλληλα να απαλλαχθούμε και από καταστάσεις που κάποιοι μπορεί να πάρουν στραβά...

Δεν υπονοώ ότι είμαι π.χ ο Πάπας ή ο Καίσαρας (ή ακόμη και ο Νταρθ Βέιντερ) και δίνω συμβουλές...Συγχωρέστε με και πάλι.Με πολύ αγάπη τα παραπάνω :hyper:

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται Θανάση! Δεν μιλάω μόνο για το ίντερνετ όπου ρεαλιστικά μιλώντας δεν ξέρεις με τι άνθρωπο μπορεί να έχεις να κάνεις στην άλλη άκρη της "οπτικής ίνας"... και πίσω από μια απόμερη οθόνη! Μπορεί να είναι κομπλεξικός, μπορεί να είναι φανταστικό παιδί, μπορεί οτιδήποτε!

- Μπορεί να του έχουν γυρίσει τα μυαλά γιατί τον δουλεύουν και το αμάξι του ΔΕΝ...

- Μπορεί να έχει νεύρα γιατί οτιδήποτε άλλο δεν του παει καλά στη ζωή του

- Μπορεί στην τελική και εσύ ο ίδιος να είσαι τσιμπημένος με κάτι άλλο, και να τα παίρνεις κάποια πράγματα που διαβάζεις εντελώς στραβά

Τώρα για "προμότες" κτλ κτλ ναι έχεις δίκιο! Αν κάποιος ΑΦΟΥ κάνει κάτι διαφημίσει, και εχει παει και έχει τάξει κάπου "δώσε μου δώρο για να σε προωθήσω" το μόνο που θα έχει καταφέρει θα είναι να γελάει μαζί του όλη η πιάτσα! Κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να σου "δώσει προμήθεια" αν δεν του φέρεις πρώτα "πελατολόγιο"! Στα λόγια όλοι γινόμαστε αστροναύτες.

Τώρα για πρωτοποριακά, και συναφή! Ας μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω, ότι δεν ανακαλύψαμε ούτε τον τροχό, ούτε την φωτιά, ούτε καμία ήπειρο! Μια επίσκεψη σε ενότητες "παιχνιδιάρικων" μοντέλων είναι τρανταχτό παράδειγμα ότι υπάρχουν πολλά παιδιά με μεράκι και υπομονή να δοκιμάσουν από τα πιο κουλά ως τα πιο ευφάνταστα πράγματα στα αμάξια τους!

Κλασικό παράδειγμα ο Γιώργος (cjgeorgio). Το πηρε και μέσα σε 10 μέρες τα έκανε πρακτικά σχεδόν όλα! Εκανε λίγο google... Ρώτησε, έψαξε πρόχειρα, συναντήθηκε με τον Τάσο κατά τύχη για καφέ, μου έστειλε ένα pm και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και εν συνεχεία απόψεις... και με συνοπτικές διαδικασίες, ΑΠΟΝΑ, και χωρίς να χρειάζεται να μπει σε παράξενα "τρυπάκια" έκανε τη δουλίτσα του! :whistling:

Εγώ όμως έκανα αναφορά ΚΑΙ σε ανθρώπους γύρω μας, που είναι έτοιμοι με το παραμικρό και απρόκλητοι αλλά και απρόσκλητοι σε "real life" καταστάσεις να πούν την ΚΑΚΙΑ τους, την π@π@ριά τους, και ότι άλλη βλακεία τους φωτίσει ο Θεός εκείνη τη στιγμή επειδή βράζουν...

Και εκεί έρχομαι και σου λέω ΞΑΝΑ, ας πρόσεχαν όσοι πέφτουν σε τέτοιο επίπεδο! Ο καθένας κρίνεται όχι μόνο από τα λόγια, αλλά και από τις πράξεις του! Δεν είναι δυνατό να καταλήγουμε να "χαλάμε τη ζαχαρένια μας", ή να μας φεύγει η γλύκα από αυτό που κάναμε ή που αγοράσαμε επειδή θέλει σαν "νταβατζής" κάποιος άλλος να μας το επιβάλει!

Σημείωση1. Αν κάνω κάτι και θεωρήσω ότι "δουλευει σωστά" θα το πω και ΘΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ (είτε σωστά είτε λάθος αλλά ΠΑΝΤΑ με μια συνοχή και λογική ροή)

Σημείωση2. Αν κάνω κάτι και ρημάξει ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα το πω! Αν θεωρώ ότι φταίω και παλι θα το πω. Αν θεωρώ ότι φταίει κάποιος άλλος και παλι θα το πω χωρίς περιστολές αλλα με επιχειρηματολογία, από την οποία και θα κριθώ.

Σημείωση3. Οχι με pm φίλε! Οτι λέμε εκεί, να το λέμε και ανοιχτά! Ισως εμπειρικά έμαθα πλέον να τα θεωρώ "δημόσια συζήτηση"... Τι να πω :purple:

Σημείωση4. Με το μαλλί αφάνα και τιάρα στο κεφάλι δεν μπορώ να σε φανταστώ. Με στέμα και το τήβενο γύρω γύρω και παλι δεν μπορώ να σε φανταστώ τρελό green-eyed αγόρι. Πιστεύω ότι το κράνος του Νταρθ θα σου έκανε περισσότερο γιατί έχει μπόλικο χώρο να χώσεις το "μαλλί που αψηφά την βαρύτητα" 8):hyper: :hyper:

Ρεζουμέ: Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με οτιδήποτε μας χαλάει εφόσον ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ που μπορεί να μας επιρεάσει είναι αυτός με τον οποίο ΕΜΕΙΣ θα καταλήξουμε να ασχολούμαστε! 8)

Και για να ακριβολογούμε, στεναχωρέθηκα όταν διάβασα το ποστ του Γιώργου, γιατί το συνδύασα που χθες πηρε τηλέφωνο "ενοχλημένος" για καταστάσεις οι οποίες απλα δεν αξίζει να ασχοληθεί καν ούτε και στιγμιαία. Και ουσιαστικά αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο είναι το ότι για να τον "πειράξει τόσο ώστε να το κρατήσει για να το γράψει" σημαίνει ότι κάπόιοι κατάφεραν να του σπάσουν τα νεύρα! :roadrage:

Edited by yositosi
Link to comment
Share on other sites

......παλι τα ιδια?!μην ασχολειστε με ανθρωπους κ καταστασεις που δεν σας αξιζουν!!!!!!!!!!

....ο μακακας δεν ειναι ζωο που ζει στην ζουγκλα!........ζει αναμεσα μας!!!!!!My link

Link to comment
Share on other sites

Guest tanasi

......παλι τα ιδια?!

Εσύ κύριε CAWB δε μπορείς να καταλάβεις εμάς τους ΒΖΒ :thumbsup: (άντε κ CDAA) και τα προβλήματά μας.

Δεν σε αγγίζουν, τι να λέμε τώρα..... B):thumbsu:

Και λογικό είναι ρε αδερφέ....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.