Jump to content
Peryrho

Νεο Vw Crafter

Recommended Posts

2051205.003.1M.jpg

Η VW παρουσιασε το νεο ελαφρυ φορτηγο Crafter, εφοδιασμενο με 6 ταχητο κινητηρα 2,5 λιτρων και επιλογη απο 89 εως 164 ιππους. Διαθετει μονιμη 4 κινηση και συστηματα ABS και ESP ενω ο χωρος φορτωσης του ειναι 17m³. Η διαθεση του θα ξεκινησει απο τον Απριλιο του 2006 και αναμενεται να ξεκινησει μια νεα εποχη στην κατηγορια του.

Εμφανισιακα παντως δεν μου αρεσει μου θυμιζει λιγο Fiat αλλα παλι καλα που δεν το εκανε και αυτο να μοιαζει με το golf.....

Link to comment
Share on other sites

E νομιζω καιρος ηταν να βγαλει και ενα τετοιο, αφου αλλες εταιριες (βλεπε Mercedes, Fiat, Renault, Nissan κλπ) εχουν παραδοση σε αυτη τη κατηγορια.

Παντως την σχεδιαστικη φιλοσοφια του ομιλου την εχει.

Link to comment
Share on other sites

Μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση στον τομέα των επαγγελματικών αυτοκινήτων παρουσίασε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία Volkswagen. Πρόκειται για το νέο ελαφρύ φορτηγό με το όνομα Crafter, το οποίο αντικαθιστά το LT που έκανε το ντεμπούτο του στην κατηγορία πριν από 30 χρόνια.

Το νέο Crafter εφοδιάζεται με κινητήρα 2,5 λίτρων TDI που διατίθεται με απόδοση 89, 109, 136, ή 164 ίππους και ξεχωρίζει για την ομαλή, αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία του. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων με τη μορφή joystick στην ιδιαίτερα εργονομική κονσόλα.

Παράλληλα, το νέο Crafter διατίθεται με τρεις διαφορετικές επιλογές στο μήκος του μεταξονίου, στη διαμόρφωση του χώρου φόρτωσης και στα ύψος του αμαξώματος. Ο μέγιστος όγκος του χώρου φόρτωσης έχει καθοριστεί στα 17 κυβικά μέτρα ενώ το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 2.670 κιλά.

Εξωτερικά, το νέο Crafter δεν μοιράζεται και πολλά κοινά σημεία με τον προκάτοχό του. Ξεχωρίζουν οι αυστηρές και έντονες γραμμές που συνθέτουν το χαρακτήρα του μοντέρνου επαγγελματικού.

Πηγή: Auto-Τρίτη

Άρα δεν αντικαθιστά ούτε ανταγωνίζεται το Transporter.

Επίσης η VolksWagen υπέγραψε συμβόλαιο για να παραδώσει μεταξύ άλλων και 4.900 μοντέλα Transporters στην Deutsche Post World Net (Γερμανικά Ταχυδρομεία) εώς το 2007. Πηγή: Auto-Τρίτη

Πάντως εμένα το Crafter δε μου αρέσει εμφανισιακά κρίνοντας από αυτή τη φωτογραφία.

Edited by GraveDigger
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.