nikoskallithea Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Τελευταία μέρα των διακοπών για ένα ζευγάρι που είναι στην ρεσεψιόν για να πληρώσει. Του λεει λοιπόν ο ρεσεψιονίστ- Ολα μαζί, σύνολο 300 ευρώ για την διαμονή. - Α, ωραια γυναίκα πάλι τζάμπα την βγάλαμε, λέει ο άντρας. - Μην βιάζεστε έχετε ακόμα 100 ευρώ για την πισίνα, λέει ο ρεσεψιονίστ. - Μα εμείς δεν πατήσαμε καν στην πισίνα… - Δεν μας ενδιαφέρει κύριε, η πισίνα εκει ήτανε, ας πηγαίνατε! - Τέλος πάντων… - Επίσης 80 ευρώ για το γυμναστήριο. - Μα εμείς ούτε καν απ’ έξω περάσαμε! - Δεν μας ενδιαφέρει κύριε, εκεί ήταν, ας πηγαίνατε. - Ας είναι, τι να γίνει ρε γυναίκα. - Α, και τελος 50 ευρώ δρχ. για το πάρκινγκ. - Μα εμείς ουτε καν ποδήλατο δεν έχουμε. - Δεν μας ενδιαφέρει κύριε, εμείς πάντως το είχαμε στην διαθεσή σας. - Ωραία θα στα πληρώσω όλα αυτά αλλά και εσύ θα μου δώσεις 1000 ευρώ επειδή γ@μ*σες την γυναίκα μου. - Μα τι λέτε κύριε, εγώ ούτε καν την άγγιξα. - Α, δεν μας ενδιαφέρει κύριε, εμείς εδώ την είχαμε, ας την γ@μούσες. Quote
vagelis287 Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 (edited) καλο καλο!!!! Edited July 29, 2011 by vagelis287 Quote