trimon Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Καλησπέρα σε όλους ψάχνομαι για να βελτιώσω τα κρατήματα στο golfάκι μου αλλα θέλω ολοκληρωμένη λύση.Δηλαδή αγορά-τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση και απο το ψάξιμο που έκανα μάλλον θα βάλω coilover.Έχει κανείς να προτείνει κάποιον στην Θεσσαλονίκη ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Καλησπέρα σε όλους ψάχνομαι για να βελτιώσω τα κρατήματα στο golfάκι μου αλλα θέλω ολοκληρωμένη λύση.Δηλαδή αγορά-τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση και απο το ψάξιμο που έκανα μάλλον θα βάλω coilover.Έχει κανείς να προτείνει κάποιον στην Θεσσαλονίκη ??? Έχεις p.m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestis the boss Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 νομιζω το πμ του στελιου θα σου ειναι σωτηριο και η καλυτερη επιλογη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebhloths Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Καλημέρα, Υπάρχει κανά καλός μάστορας που να τοποθετεί αμορτισέρ, ελατήρια, αναρτήσεις σε vag; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Καλημέρα, Υπάρχει κανά καλός μάστορας που να τοποθετεί αμορτισέρ, ελατήρια, αναρτήσεις σε vag; Σε ποια πόλη λες ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimon Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Τελικά κατέληξα σε KONI κίτρινα και ελατήρια HR για τρίποντο χαμήλωμα.Άψογο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά αλλά και λειτουργικά χωρίς να χάσω όσο περίμενα απο άνεση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklios design Rodos Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Τελικά κατέληξα σε KONI κίτρινα και ελατήρια HR για τρίποντο χαμήλωμα.Άψογο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά αλλά και λειτουργικά χωρίς να χάσω όσο περίμενα απο άνεση. τιμη? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimon Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 750+90 τοποθέτηση με ευθυγράμμιση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebhloths Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Σε ποια πόλη λες ? Αθήνα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptis_j Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 τιμη? Συνηθως τα KONI ΚΙΤΡΙΝΑ τα προτεινουν(και η ΚΟΝΙ) με EIBACH 3ποντα η 5ποντα . Eγω εχω βαλει τα KONI KITRINA με EIBACH 3 ποντα και μου στοιχισαν 690 με τοποθετηση πριν απο 1 χρονο περιπου.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...