Jump to content
ConstantineX

Εγχειρίδιο Polo 2010 Owner'S Manual Se Pdf?

Recommended Posts

Δεν ήμουν σίγουρος πως να το ψάξω αυτό διότι σίγουρα θα έχει ειπωθεί κάπου άλλου στο φόρουμ άλλα ψάχνω το manual του Polo 2010 (Tsi 1.2 Highline) σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή προτιμότερα στα αγγλικά και σε pdf.

Κάλεσα την αντιπροσωπεία και μου είπανε 90ευρω ότι έχει το βιβλιαράκι και έμεινα μαλ#%$ς, άλλα επειδή το δικό μου το έχω χώσει κάπου και δεν μπορώ να το βρω πρέπει να βρω μια αντικατάσταση, ξέρει κάνεις κανένα φθηνότερο τρόπο να το αγοράσω από κάπου η να υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή?

Link to comment
Share on other sites

Άμα είναι να δώσεις 90...δεν το βγάζεις φωτοτυπίες καλύτερα; :frantics:

Εγω προτείνω για 0e να βοηθησουμε ολοι εδω μεσα να το σκαναρουμε τμηματικα (πχ 15-20 σελιδες να αναλαβει ο καθενας το τελειωσαμε τσακ μπαμ)* και να στο στειλουμε.. ειναι κριμα οχι 90 αλλα ουτε 9 ευρω να δωσεις..

εγω δυστυχως λογω χρονου δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο εκτος αν δεν βιαζεσαι και θελεις να με αφησεις να κανω οοοποτε προλαβαινω κανα σκαναρισμα και οποτε τελειωσω να στο στειλω. τι λες?

* 310 σελιδες ειναι αν υποθεσουμε οτι είμαστε 15 προσφερομενα ατομα τοτε 20-21 σελιδες ο καθενας και κομπλε. και θα βοηθησουμε τον συνπολιστα μας και θα μεινει και στο vwclub κειμηλιο :Ρ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.