Jump to content
tasos_sparti

Προβλημα Σασμαν ?

Recommended Posts

εχω ενα πασσατ β6 1.8 tsi εξαταχητο με μολις 30.000 + χλμ , για καποιο λογο τωρα τελευταια με το που κουμπωνω την 5η και αφηνω το συμπλεκτη πεταει το λεβιε και μενει στα νεκρα , αυτο το κανει ΜΟΝΟ οταν αφηνω το συμπλεκτη και ποτε εν κινηση , για να κρατησω τη 5η στη θεση της πρεπει να κρατηαω το λεβιε στη θεση του και πολλες φορες τριζοβολαει ολο το σασμαν ..

σκοπευω να παω στην αντιπροσωπια στο αμεσο μελλον μιας και ειναι ακομα στην εγγυηση (στην επεκταση εγγυησης ειναι τωρα, και αναρωτιεμαι αν καλυπτουν το σασμαν στην εγγυηση .. )αλλα καλο θα ηταν να εχω με ιδεα περι τινος προκειτο , κανενας με παρομοιο προβλημα με ή οχι με το ιδιο οχημα ? . ευχαριστω προκαταβολικα .

-το προβλημα το εχω μονο με την 5η σχεση .

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου φίλε.Μάλλον έχεις πρόβλημα με το συγχρονιζέ της 5ης.Για δίσκο πλατώ δεν νομίζω γιατί θα είχες πρόβλημα και στις άλλες σχέσεις.Πάντως αφού έχεις εγγύηση είσαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Συγχρονιζε 5ης ειναι κατα πασα πιθανοτητα.

Αφου ειναι ακομα στην εγγυηση πηγαινε το στην αντιπροσωπεια.

Link to comment
Share on other sites

γεια σας παιδια , το πηγα σημερα στην αντιπροσωπια και το πηγαμε μια βολτα με το τεχνικο , στην αρχη πηγε να με βγαλει παλαβο και οτι τις κανω '' πεταχτες '' και ισως δεν την κουμπωνω καλα ετσι , μολις καθησε στη θεση του οδηγου σχεδον αμεσως του το εκανε και σε εκεινον , τη τριτη θα το παω για να δοκιμασει κατι ευκολο μηπως και γλυτωσουμε το ανοιγμα του σασμαν ,δηλ να ρυθμισει καποιο συρματοσκοινο που οδηγει το λεβιε στη θεση ( ? )του γιατι του κανει εντυπωση οτι ο λεβιες για χιλιοστα κανει μια πιο μικρη διαδρομη και ισως δεν ''μαγκωνει '' στη θεση του , τουλαχιστον αυτη την αισθηση σου δινει .. θα εχω νεα την ερχομενη εβδομαδα .

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι εντος εγγυησης αποψη μου να τον αφησεις να σου πει τι ειναι το προβλημα και να ζητησεις αλλαγη και οχι πατεντα διορθωσης του μηχανικου.

Link to comment
Share on other sites

μου ειπαν οτι η καποιο γραναζι ή το συνχρονιζε της 5ης εχει προβλημα , οταν ανοιξουν το σασμαν θα ξερουν σιγουρα .. οταν γυρισουν απο διακοπες θα το βαλω μεσα , πως μπορω να διεκδικισω νεο σασμαν χωρις φωνες και φασαριες ? οι οροι της εγγυησης δεν αναγραφουν πουθενα σαφης ορολογια περι αντικαταστασης ολοκληρου σασμαν ,οταν εχει προβλημα για παραδειγμα ενα γραναζι .. πιστευετε οτι αυτη η βλαβη μπορει να μου εχει ''πειραξει '' και το υπολοιπο σασμαν ?

Link to comment
Share on other sites

Ας γίνει πρώτα η διάγνωση και βλέπουμε.Πίεσε όσο μπορείς για αλλαγή σαζμάν.Αν και το βλέπω πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο να σου το αλλάξουν.Επισκευή 100% θα σου προτείνουν.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.