Jump to content
kouliss

Athens Tech + Speed Festival 2011

Recommended Posts

2011_Sep_11_ATS_adv.jpg

Αγαπητοί φίλοι,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Αγωνιστικής - Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen Αυτοκινήτων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι η λέσχη μας θα είναι παρούσα στο Athens Tech + Speed Festival 2011 που θα διεξαχθεί το διάστημα 17 με 25 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Το Hellenic VWClub θα έχει, όπως κάθε χρόνο, περίπτερο στο CLUB AREA έτσι ώστε να προωθήσουμε τις ιδέες μας και να έρθουνε και άλλα μέλη στην παρέα μας.

Αυτή τη φορά η μεγαλύτερη ανοικτή κοινότητα φίλων και κατόχων Volkswagen θα εκπροσωπηθεί από οχήματα που απο την μια πλευρά μας ταξιδεύουν στο παρελθόν και απο την άλλη μας φέρνουν στην σύγχρονη εποχή! Είναι ένα δείγμα των μοναδικών στιγμών που θα ζήσουν όσοι μείνουν μέσα στο μαγικό μας "πέρασμα του χρόνου" και μας ακολουθήσουν στην Διεθνή Εκδρομή της Γερμανίαςπου θα γίνει 22-30 Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε όλους, παλαιά και νέα μέλη, στο περίπτερο μας για να συζητήσουμε και να μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό μας στους φίλους/κατόχους Volkswagen οχημάτων!!!!

Όσοι έχετε "φτιάξει" τα οχήματα σας μπορείτε να έρθετε για να δώσετε ιδέες σε άλλα μέλη που βρίσκονται υπό σκέψεις!!!

Θα θέλαμε να έρθετε όλοι από όλη την Ελλάδα και να βοηθήσετε αυτή μας την προσπάθεια έτσι ώστε όλοι μαζί να μεγαλώσουμε την παρέας μας και να βγούμε πιο δυνατοί και από αυτήν την διοργάνωση.

Φωτογραφίες από την έκθεση μπορούν να αναρτηθούν στο αντίστοιχο άλμπουμ που θα ανοιχτεί με το τέλος της λειτουργίας της έκθεσης.

Όσοι έρθουν και θέλουν να εγγραφούν για την απόκτηση της κάρτας μέλους μπορούν να συμπληρώσουν επι τόπου την αίτηση και να δώσουν το αντίστοιχο ποσό (30 ευρώ/έτος). Θα είμαστε στη διάθεση σας για την επίλυση κάθε απορίας. Επίσης τα παλιότερα μέλη μπορούν να κάνουν ανανέωση της!

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 θα γίνει συνάντηση μελών εντός της έκθεσης στο περίπτερο μας!

Κατά την συνάντηση θα κεράσουμε τα παρόντα μέλη με μπύρες, μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων, για να δροσιστούν και να γιορτάσουμε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την ονειρική εκδρομή της Γερμανίας! Autostadt ερχόμαστε!

Τιμές εισιτηρίων:

Δωρεάν είσοδο έχουν οι γυναίκες, τα παιδιά μέχρι 12 ετών και τα ΑΜΕΑ.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Live Arena 10 ευρώ. *Με το απόκομα από το εισιτήριο της Live Arena ο κάτοχος δικαιούται μια επιπλέον είσοδο στην έκθεση.

Τόπος διεξαγωγής:

Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού

Εγκατάσταση Ξιφασκίας

Ολυμπιακά Ακίνητα

Ώρες Λειτουργίας έκθεσης:

17 & 18 Σεπτεμβρίου 10:00 - 22:00

19 ~ 23 Σεπτεμβρίου 16:00 - 22:00

24 & 25 Σεπτεμβρίου 10:00 - 22:00

Τρόπος προσέλευσης:

Με αυτοκίνητο:

Από κέντρο: στη Λ. Ποσειδώνος στρίψτε αριστερά στο πρώην Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και ακολουθήστε τα σήματα για το International Athens Tuning Show. Είσοδος από τη Λ. Ποσειδώνος.

Με μέσα μαζικής μεταφοράς:

Με λεωφορείο: Πολύγωνο-Γλυφάδα (140), Πειραιάς-Βούλα (Α1), Ακαδημία-Βούλα (Α2).

Με Μετρό: Από τον σταθμό ''Αγ. Δημήτριος'' και στη συνέχεια με το λεωφορείο Express 27.

Με Τραμ: Στο δρομολόγιο για Γλυφάδα το τραμ κάνει στάση ακριβώς έξω από την είσοδο της Εκθεσης.

Χάρτης

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.athenstuningshow.gr

Οχήματα μελών:

Στο περίπτερο μας παρουσιάζονται τα οχήματα των μελών. Περισσότερες πληροφορίες για τα οχήματα θα υπάρξουν μετά την έναρξη της έκθεσης προκειμένου να έρθετε να τα δείτε απο κοντά.

Βασίλης Κονταξής, μέλος Τ1

Ντούμας Ιωάννης, μέλος Golf V GT

Χορηγός οχήματος:

Η Kosmocar Α.Ε. μας παραχώρησε για τις ημέρες της έκθεσης ένα όχημα στη νέα του μορφή και αποτελεί μέρος της σύγχρονης εξέλιξης, προκειμένου να επιτύχουμε τον σχεδιασμό του περιπτέρου μας.

logo.gif

Χορηγός ρουχισμού εκθετών: Ντούμας Ιωάννης

Όπως κάθε χρόνο και σε κάθε σημαντικό γεγονός η βιοτεχνία του κ. Ντούμα Ιωάννη μας παραχωρεί τις ειδικές μπλούζες των εκθετών.

ntoumas%20d.jpg

Φιλικά,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub!

Link to comment
Share on other sites

ενα μπλουζακι και ενα εισητηριο για ολες τις μερες παρακαλω!!!

Link to comment
Share on other sites

Η είσοδος ξεκινά αύριο στις 10! Σας περιμένουμε!

Στο αρχικό άρθρο συμπληρώθηκαν πληροφορίες για την είσοδο στην έκθεση και τον τρόπο προσέλευσης.

Υπενθυμίζω ότι τις γυναίκες ισχύει δωρεάν είσοδος.

Link to comment
Share on other sites

Απο το Σαββάτο που έχει ξεκινήσει η έκθεση έχουν έρθει αρκετά μέλη - παλαιά και νέα - και τους ευχαριστούμε!

Αύριο στο περίπτερο μας θα βρίσκονται τα δείγματα από τα ειδικά αναμνηστικά μπλουζάκια που θα κυκλοφορήσουν για την εκδρομή μας στην Γερμανία.Όσοι θέλετε μπορείτε να τα δείτε και απο κοντα!

Σήμερα στην έκθεση η διοργάνωση επέτρεψε την δωρεάν είσοδο στους επισκέπτες της έκθεσης! Ελπίζουμε να επαναληφθεί!

Σας περιμένουμε να έρθετε για να ενισχύσετε την παρουσία μας... ειδικά την Κυριακή στις 17:00.

Link to comment
Share on other sites

Για άλλη μια χρονιά το Hellenic VWClub ήταν παρόν στην έκθεση Athens Tuning Show με το δικό του περίπτερο στο CLUB AREA που φιλοξενούσε τρία πανέμορφα οχήματα!

Ευχαριστούμε τον Βασίλη που μας διάθεσε το μοναδικό VAN SAMBA/Trasporter 1 του 1961 και το απολάυσαμε ταξιδεύοντας μας πίσω στον χρόνο και κάνοντας μας παιδιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στέλνουμε στον Γιάννη (doumasj) που μας έδωσε την χαρά να δούμε ένα πολύ περιποιημένο GOLF 5, που υπενθυμίζω ότι είχε - μεταξύ άλλων - τροποποίηση αισθητικής στην μηχανή.

Φυσικά ευχαριστούμε την KOSMOCAR / KARENTA ΑΕ που μας χορήγησαν το νέο POLO GTi με τα 180 άλογα για να το θαυμάσουμε και να αντιληφθούμε την κατεύθυνση της σύγχρονης εποχής του μεγάλου γερμανικού ομίλου.

Επίσης ευχαριστούμε την βιοτεχνία κεντημάτων του κ. Ντούμα Ιωάννη που μας χορήγησε τα ειδικά αναμνηστικά μπλουζάκια για τους εκθέτες, που βοηθάει στην ομοιομορφία και την αναγνώριση των υπευθύνων από τους επισκέπτες.

Μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της λέσχης που πέρασαν και έδωσαν το παρόν τους στο περίπτερο μας. Κάποιοι μας επισκέφτηκαν 2 και 3 φορές και φυσικά εκτιμούμε ιδιαίτερα την συμμετοχή τους.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσα άτομα (Αλέξανδρος, Δημήτρης, Χρήστος, Βασίλης, Παναγιώτης - ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον) βοήθησαν και αυτή την χρονιά στην συναρμολόγηση του περιπτέρου μας και γενικά που προσέφεραν στην όλη οργάνωση.

Ευελπιστούμε το περίπτερο μας και η όλη παρουσία μας, να σας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Επόμενη μεγάλη στάση.... ΓΕΡΜΑΝΙΑ 22~30 Οκτωβρίου. Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

--

Υ.Γ.: Φωτογραφίες από την έκθεση μπορείτε να δείτε στην σχετική κατηγορία - άλμπουμ κάνοντας κλικ εδώ!

Link to comment
Share on other sites

περασατε καλα???το ελπιζω,αν και ειμαι σιγουρος γιατι ειχα αρκτα χρονια που κατεβαινα καθε χρονια μονο για το vwclub και ξερω τι γινεται....

μακαρι να μπορουσα να κατεβω αλλα τωρα με την κορη ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα....ειναι αρχη ακομα....θα μεγαλωσει...και τοτε θα ειμαι παλι "μεσα σε ολα"...

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.