Jump to content
geoS3_bm

Προβλημα Με Την Ζωνη Ασφαλειας

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.. εχω ενα polo tdi bluemotion.. το αμαξι μου ηρθε πριν 4 μερες, εχει γραψει 200km και σημερα μου εμφανισε προβλημα ο αισθητηρας της ζωνης ασφαλειας.. φοραω ζωνη κανονικα κ αυτο συνεχιζει να βαραει και να αναβοσβηνει η λυχνεια.. απαραδεκτο για ολοκαινουργιο αμαξι..

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω κ μονο π μπηκες στην διαδικασια ν δωσεις καποια εξηγηση στο προβλημα.. οχι δν υπαρχει καποιο τετοιο ζητημα με την θεση του συνοδηγου.. μαλιστα διαπιστωσα οτι μαζι με την ζωνη απενεργοποιειται κ το start and stop.. πηγα το αμαξι σμρ στην αντιπροσωπεια και αποτι μ ειπαν αφου ελεγξαν τον εγκεφαλο, τ start and stop δν εχει καποιο προβλημα αλλα μπλοκαρει λογω του προβληματος της ζωνης.. θα πρεπει ν μ αλλαξιυν επομενως τον βραχιωνα της ζωνης.. και θα κανει πρπ 1 βδομαδα να ερθει απο γερμανια.. οποτε το αμαξι θα βαραει 1 βδομαδα.. και το κακο δν ειναι μεσα στην πολη αλλα αποτι παρατηρησα σε μεγαλυτερες ταχυτητες η ζωνη δν σταματαει αλλα ξαναρχιζει να βαραει.. γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το αυτοκινητο σε ολα του αλλα προβληματιζομαι αν ειναι να μ εμφανιζει απο τωρα τετοια προβληματα..

Link to comment
Share on other sites

το start stop δεν λειτουργει αν δεν φορεσεις την ζωνη.. το γραφει και στο βιβλιαρακι μαζι με ακομα 6 7 προυποθεσεις να λειτουργησει.. οποτε αφου δεν "βλεπει" την ζωνη λογω του προβληματος.. δεν λειτουργει ουτε αυτο..

δεν ειναι σημαντικο προβλημα να σε προβληματιζει.. εγω τι να πω που μου εκοψε καλωδιωση κολωνας τιμονιου επειδη απο το εργοστασιο δεν ειχε μπει καλα και με την μετατοπιση θεσης του τιμονιου το ετρωγε? περα απο ολα αυτα... ειμαι αισιως στα 51000km και το αυτοκινητο ειναι αριστο.. χωρις καποιο αλλο προβλημα εκ τοτε...και πιστεψε με.. δεν φημιζομαι για την προσοχη μου στα αυτοκινητα :) χτες συγεκριμενα πιστεψα οτι ειναι τζιπ και βολταρα σε δασικο δρομο xa0x0a0.. οτι αλλο θελεις να εποικινωνεις μαζι μου.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.