tasos92 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο καταληλο topic αλλα θα ηθελα την γνωμη σας για spacers.Σκευτομαι σοβαρα να βαλω αλλα πολλοι μου λενε οτι δεν ειναι ασφαλες...Ποια η γνωμη σας? Quote
archon_rc Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο καταληλο topic αλλα θα ηθελα την γνωμη σας για spacers.Σκευτομαι σοβαρα να βαλω αλλα πολλοι μου λενε οτι δεν ειναι ασφαλες...Ποια η γνωμη σας? Για πόσο σκέφτεσαι? Θα κάνεις ότι θέλεις εσύ και μην ακούς κανέναν. Σίγουρα κάποια κομμάτια καταπονούνται περισσότερο με αποστάτες. Σου προτείνω να βάλεις hubcentrics επώνυμους (πχ HR) και όχι πάνω από 20mm. Να προσέξεις όταν κάνεις την αγορά, ειδικά αν την κάνεις online, να έχει τα κατάλληλα μακρύτερα μπουλόνια και να σιγουρευτείς ότι διάλεξες τη διασταση που σε ενδιαφέρει. Πχ αν θυμαμαι καλά η Hr όταν λέει 20mm εννοεί ανα άξονα και όχι ανα τροχό όπως κάνουν αλλες εταιρίες (δηλαδή ο κάθε αποστάτης θα είναι 10mm). Εγώ φοράω προς 20 mm και πίσω 30mm σε golf iv τα τελευταία 4-5 χρόνια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και σίγουρα χωρίς τρέμουλα σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Quote