Jump to content
kyriakoslp

Mk5 '04 1.600 Cc Fsi (Θελω Να Αρχισω Να Το Πειραζω Σιγα Σιγα.)Βοηθεια Και Τα Φωτα Σας!

Recommended Posts

Εγω φιλε που διεθεσα λιγα λεφτα δεν επιασα ουτε τα 800 ευρω και εβαλα αναρτηση εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω και εκανα και μια αναβαθμιση τα φρενα με δισκοπλακες τρυπητες χαρακτες σωληνακια καινουρια υγρα και σκληρα τακακια ειμαι πολυ ευχαριστημενος το αμαξι εγινε αγνωριστο και στο στριψιμο και στο φρεναρισμα αλλα και σε μετρησεις 0-400 για τα κιλα του και τα αλογα του οι φιλοι μου δεν πιστευουν 1.6 8ν ειναι γουστα ειναι αυτα αν θελεις ακολουθεις τη συμβουλη μου και βαζεις λιγα και καλα πραγματα ωστε να μεινεις ευχαριστημενος.

Link to comment
Share on other sites

Playmaker εχεις δικιο.Πnαιδια εχω αρχησει και σκεφτομαι το ενδεχομενο να αλλαξω κινητηρα.Εριξα μια ματια σε online αγγελιες και βρηκα καποια μοτερ αλλα και full κινητηρες.Ριξτε μια ματια:

Μετατροπες:

Golf MK5 R32 >3500€

Golf MK5 GTI 2.0 200hp μετατροπή >2800€

Μοτερ:

GOLF MK5 GTI 2.0 AXX >2000€

Πειτε μου γνωμες αν αξιζει η οχι.Λετε να εχω προβληματα μετα?

Edited by kyriakoslp
Link to comment
Share on other sites

Οχι αν εχεις λεφτα για συντηρηση και τελη κυκλοφοριας βρες ενα ετοιμο αν οχι μην το κανεις γιατι εκτος οτι αμαξι δεν θα εχεις ποτε γιατι θα εισαι ολη μερα στα συνεργεια θες χιλια πραγματα για να κρατησει το σασι τα διπλασια αλογα οπως φρενα αναρτηση και εξτρα το σερβις στο μοτερ που θα βαλεις και αν θελει και δισκο πλατο και αν βγεις να δεις τι κανει το καινουριο σου μοτερ και στο πρωτο ανοιγμα κλασει οποτε αστο μην ψαχνεσαι σκεψου πριν πραξεις και σου φυγουν ολα τα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

Βάλε έναν 2.0 tfsi ολα τα αλλα είναι παπ@ριες που σκέφτεσαι και πεταμένα λεφτά. Εννοείτε ότι δεν θα το δηλώσεις 2λιτρο θα το αφήσεις ως έχει.

Link to comment
Share on other sites

Βάλε έναν 2.0 tfsi ολα τα αλλα είναι παπ@ριες που σκέφτεσαι και πεταμένα λεφτά. Εννοείτε ότι δεν θα το δηλώσεις 2λιτρο θα το αφήσεις ως έχει.

συμφωνω με ανεστη φιλε και εγω οταν τα παιξει το δικο μου gt η 2.0tfsi θα βαλω η r32 ποσο πανε αυτα περιπου ετοιμα?+ανοιγμα μηχανης να τα κανεις καινουργια μεσα?5.000-6000 φτανουν?μονο το κινητηρα χρειαζομαι και το σασμαν τπτ αλλο

επισης φιλε πριν βαλεις τον κινητηρα πετα πανω bilstein sprint με h&r ελατηριο!εγω ετσι σε ταξιδι πχ κραταω ταχυτητα και οι προσπερασεις με το 1.6 γινονται ανετα το αμαξι δεν ειναι και αργο οκ μη τρελαθουμε!

και εγω ανεστη παντως αυτο που λες θα κανω γι αυτο δνε πειραζω αλλο το κινητηρα μου ασε που μαι χαρα που ειναι τα αλογα μεχρι ενα σημειο καθε κινητηρας συμφερει μετα καλυτερα μετροπη!οταν τα φτυσει λοιπον ελπιζς ν αργησει αυτη η στιγμη θα αλλαξω και θα αλλαξω και πιστονια κτλ μετα θα ναι σαν να βαλα καινουργιο μοτερ?

Link to comment
Share on other sites

να σας ρωτησω κατι .Δεν παιζει να το τουρμπισω σε μικρη πιεση ξερω γω.Σε φαση μεχρι 0.9 ας πουμε?Ενταξει για φπε το εχω σκεφτει σοβαρα αλλα δεν θα με χαλαγε ενα μικρο τουρμπισμα!το λεω και παλι χωρις μηχανικες γνωσεις

Link to comment
Share on other sites

Μπαα δεν με ψινει να παρω κανουριο.Απλα σκεφτομουν αν μπορουσα να κανω κατι με αυτο σε φαση tfsi και ετσι.Και παλι μιλαω χωρις μηχανικες γνωσεις.Απλα ρωταω αν παιζει κατι τετοιο.

Link to comment
Share on other sites

Ρε φίλε στο παμε. Δεν σηκώνει πειραματισμούς. Ρώτα οποιοδήποτε καλό μηχανικό και θα σου πει οτι δεν το σηκώνει το αμάξι και οτι δεν ρισκάρει τέτοια δουλειά

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.