Jump to content
Guest Δημήτρης

Βλάβη Πίνακα Οργάνων Golf Fsi 1400

Recommended Posts

Guest Δημήτρης

Έχω ένα Golf FSI 1400 του 2005. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι που το πήγα σε ένα συνεργείο εμφάνισε στο διαγνωστικό "Βλάβη πίνακα οργάνων" με κωδικό βλάβης, αν θυμάμαι καλά, 010.Ο τύπος που έχει το συνεργείο μου είπε ότι θέλει άλλαγμα το καντράν, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να κλειδώσει το αμάξι και να ακινητοποιηθεί. Μου είπε ότι είναι μια βλάβη που μπορεί να βγει άμεσα ή να κάνει και χρόνια. Αλλά σε κάθε περίπτωση ότι χρειάζεται άλλαγμα. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου είπε, μπορεί να μου μπλοκάρει το immobilizer. Σε άλλο συνεργείο που το πήγα εμφανίστηκε η ίδια βλάβη και ο μάστορας μου είπε ότι δεν τρέχει τίποτα, απλώς μπορεί στο μέλλον τα όργανα να δείχνουν λάθος ενδείξεις στο καντράν. Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα το αμάξι παίρνει μαι χαρά μπροστά. Το καντράν κοστίζει 300 ευρώ και άλλα 100 τα εργατικά του μάστορα. Έχει υπόψη του κάποιος αν είναι κάτι σημαντικό; Γιατί στις εποχές αυτές δεν είναι εύκολο να βρεθούν αυτά τα χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

πήγεντω σε μια αντιπροσωπεία να δεις τι θα σου πουν εκεί τουλάχιστον να σου αναφέρουν τι λέει το διαγνωστικό ειναι καλοί και νομίζω χρεώνουν 20€ για το διάβασμα του εγκεφαλου

Link to comment
Share on other sites

Αν βγάζει σφάλμα "control module - defective" (δεν θυμάμαι τον κωδικό σφάλματος ούτε τη μετάφραση στα ελληνικά) τότε μάλλον έχουν πειραχτεί τα χιλιόμετρα. Αν έχει γίνει έτσι, δε θα έχεις πρόβλημα. Αν όμως έχει κάποιο ηλεκτρονικό / ηλεκτρολογικό πρόβλημα το καντράν, τότε όντως ΑΝ τα παίξει τελείως, δε θα παίρνει μπρος το αμάξι.

Link to comment
Share on other sites

Αν πραγματι εχεις προβλημα υπαρχουν κοντεραδες που μπορουν να στο αλλαξουν με τα μισα χρηματα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.