Shadowman Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Καλησπέρα διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο πολύ ενδιαφέρον θα ήθελα να ρωτήσω μπορεί να μπεί κεραία τύπου shark και σε πόλο 9Ν3 γιατί εκτός του ότι είναι κακάσχημη αυτή που φοράει από μαμά τώρα τελευταία δεν μου πιάνει και καλά και αν μπαίνει χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη? ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια μια χαρά μπαίνει έχω βάλει εγώ στο δικό μου αν και είναι το 9N είναι ίδια οποτε δεν θα έχεις θέμα. απλά να προσέξεις να πάρεις κεραία κανονική με καλώδιο και όχι απλά διακοσμητική. η διαδικασία είναι σχετικά απλή αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Quote
nikkosnet Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Μιας και το λάστιχο στεγανοποίησης στη βάση της κεραίας στο Polo μου, έχει ξεραθεί και θέλει αντικατάστση, σκέφτηκα μήπως την άλλαζα όλη με μια τύπου shark fin όπως έχουν κάνει πολλοί. Έχετε υπόψη σας να μου προτείνετε κάποιον έμπορο να την προμηθευτώ; Ψάχνω και στο vagcat να βρω αν υπάρχει το ανταλλακτικό αλλά κεραία κλπ δεν βρίσκω πουθενά. Quote
Giorgos79 Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Εγω πριν 2 χρόνια τη πήρα από το Ρωρρη. Δε θυμάμαι τιμή ακριβώς (γύρω στα 50 για golf). Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι οτι το κωδικό τον βρήκαμε στο μενού του gti επειδή ένας τεχνικός εκεί την είχε βάλει στο αμάξι του. Αλλιώς ακόμα θα ψάχναμε. ..<br /> Αυτό που θέλω να σου πω όμως είναι ότι η ποιότητα λήψης σήματος στο ραδιόφωνο μειώθηκε αρκετά. ...<br /> <br /> Στάλθηκε από το GT-I9100 μου<br /> <br /> Quote
Shadowman Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 κοίτα στο ebay από εκεί την είχα πάρει εγώ. η αλήθεια είναι πως έχει μειωθεί λίγο το σήμα αλλα εκεί που δεν πιάνει καθόλου τώρα με την παλιά έκανε παράσιτα οποτε το ίδιο και το αυτό. Quote
nikkosnet Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Καλά δεν περιμένω η λήψη να είναι ίδια με αυτή της κανονικής κεραίας. Γιώργο ειλικρινά δεν ξέρω που έχει χωμένα μέσα στο πρόγραμμα τα ανταλλακτικά του ραδιοφώνου. Ούτε τις ίδιες τις μονάδες δεν βρίσκω. Μόνο το καλώδιο κεραίας βρήκα. Ψάχνοντας στο eBay βρήκα και σκέτη τσιμούχα. ΟΕΜ βέβαια και με εύκολη τοποθέτηση. Quote
Shadowman Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 με μια γρήγορη αναζήτηση http://www.ebay.com/itm/Black-Roof-Shark-Fin-Aerial-Antenna-For-VW-Passat-B5-Jetta-Golf-Polo-Bora-Mk4-/271332395236?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f2cabc8e4 αλλα εφόσον βρήκες και την τσιμούχα για την κεραία που έχεις μπορείς να γλιτώσεις και την mini ταλαιπωρία. Quote
Giorgos79 Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Καλά δεν περιμένω η λήψη να είναι ίδια με αυτή της κανονικής κεραίας. Γιώργο ειλικρινά δεν ξέρω που έχει χωμένα μέσα στο πρόγραμμα τα ανταλλακτικά του ραδιοφώνου. Ούτε τις ίδιες τις μονάδες δεν βρίσκω. Μόνο το καλώδιο κεραίας βρήκα. Ψάχνοντας στο eBay βρήκα και σκέτη τσιμούχα. ΟΕΜ βέβαια και με εύκολη τοποθέτηση. Επειδή τυχαίνει να έχω κρατήσει το κουτι του ανταλ/κου (περίεργο) ο κωδικός είναι 1KOO355707J. Ξαναθυμίζω κωδικός από golf 5 gti αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Όσον αφορά το σήμα απλά θα σου πω οτι εν κινήσει ακούω μουσική μονο απο usb ή DVD για να μη μου σπάσουν τα νεύρα. Όταν είναι σταματημένο πιάνει καλά. (δεν κάνω πλάκα), Ελπίζω να βοήθησα. Quote
Shadowman Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 εγώ και εν κινήσει πάντως δεν έχω θέμα. απλά σε κάποια σημεία για παράδειγμα προς πόρτο ράφτη που με την κανονική είχα διακοπές και παράσιτα με αυτήν δεν έχω καθόλου σήμα xD Quote
nikkosnet Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Η καλή λήψη είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί μιας και το σήμα στην Αθήνα δεν είναι το καλύτερο και ας μένουμε σε λεκανοπέδιο. Παράγγειλα την τσιμούχα που είναι πάμφθηνη και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ παίδες. Quote
^Damianos^ Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Τι λέτε για αυτή; http://www.ebay.co.uk/itm/Newest-design-Functional-car-radio-shark-fin-antenna-for-vw-polo-bora-/281130478371?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4174aeab23 Quote
Passatoukos Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 εγώ και εν κινήσει πάντως δεν έχω θέμα. απλά σε κάποια σημεία για παράδειγμα προς πόρτο ράφτη που με την κανονική είχα διακοπές και παράσιτα με αυτήν δεν έχω καθόλου σήμα xD Πόρτο ράφτη,σχοινία,κλπ βάζω cd Quote
Shadowman Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 καλά εγώ ράδιο χρησιμοποιώ πολύ σπανια οποτε δεν με ενοχλεί αλλα δεν παρατήρησα και τραγικά πράγματα μετά την αλλαγή. εμενα υπάρχει μόνιμα επάνω ένα flashaki Quote
^Damianos^ Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Το έβαλα.. Πολυ καλό!! Ισως χρειαζόταν και ένα πιο παχύ λάστιχο με διπλό αυτοκόλλητο γιατί δεν έχει 100% την ίδια κλίση με τον ουρανο Quote
konza1990 Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Υπαρχει πλεον καποιος τροπος να βαλουμε κεραια 'καρχαρια' απλα και ευκολα; Quote